Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bilen takip eden ne demek istediğimi anlayacaktır, gamasutra tarzı, ama daha çok yorum ve köşe yazısı benzeri minik makaleler içeren bir site açma planındayım. Hosting şu anda Tim sağolsun hazır. Tasarım da bitmek üzere. Aranızda konuya ilgilenecek arkadaşlar varsa bana ulaşırlarsa sevinirim. Şu anda aklımdaki katagoriler; o Gündem (Güncel piyasa haberleri, duyurular) o Etkinlikler (E3'ten WCG'ye, Kafeler arası Dota turnuvasından, PES turnuvasına kadar her türlü etkinlik) o Köşe Yazıları (Güncel olaylara, güncel yorumlar) o Oyun Yapımcılığı (Türkiyede ve dünyada oyun yapımcılığı hakkında, okullar, seminerler, etkinlikler.) o Yerli Piyasa (İş imkanları, yerli yapımlar, sponsorlar, oyun geliştirme ekipleri) İş daha ciddileştiğinde sitenin domainini de açıklayacağım. İlgilenenler: Pekaziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Köşe yazarlığı ve etkinlikler bölümlerinde yazabilirim. Saat başı olmasa da günde sıkça gelişmeleri kontrol eden ve 16 yıla yaklaşan bir oyuncu geçmişim var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Zaten saat başı ben de bakmayacağım :), yani 2-3 günde bir bişeyler yazsak yeterli olacaktır. Önemli olan balon bilgi yerine adam gibi yazılar, haftada bir bile olabilir bu yazıların sıklığı. Yazıyorum o zaman listeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bende elimden geldiğince bişiler yazabilirim. Günlük yorumlardan falan, olaylardan bahsedebilirim. Oyun illaki günde 2 3 saatimi alıyor. En kötü wow oynuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Güncelle seçeneği uçmuş ama seni de ekledim usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Dev said: Güncelle seçeneği uçmuş ama seni de ekledim usta Belli bir zaman sonra "Güncelle" seçeneği kalkıyor bende yaşadım onu bir çok quotamda, bunun yanı sıra Tim'in olduğu mekanda ferahlık vardır ve ayrıca eklendiğime sevindim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 konuyu kirletmemek icin spoiler altinda yaziyorum... Simdi bana Merlinin Kazani veya Oynasana veya o turev sitelerden farkini aciklayabilecek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bende yardimci olabilirim elimden geldigince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İş yerinde boş boş oturuyorum. Yardımcı olmak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 DareJedi ve moriq de yazıldılar. @riglous Onlar oyun inceliyorlar. Biz oyun yapımcılarını inceliyoruz. En kısa açıklaması bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 count me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 benide eklersen sevinirim, amatör yapımcıların forumlarını düzenli takip ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Haftaya başvuran herkese öm ile sitenin adresini bildirmeyi planlıyorum. Geriye kalan bir kaç tasarım işi dışında pek bir şey kalmadı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 yer aç devrim okur yorum yaparım dfgfdkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar