Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ATI'ye geçmek için hayır, ama 48xx serisi ile crossfire yapabilmek için evet :) Zira 4850/70 ler uygun fiyat/performanslarıyla tam crossfire yapılacak kartlar. Hele bi de unutmayın ATI'de farklı modelleri crossfire yapabiliyosunuz. Bugün 4850 aldınız mesela, 6 ay sonra ucuz fiyattan 4870 alıp ikisini Xfire yapabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Aslında ileride sli yapmak için böye bir mainboard seçmiştim fakat bu ati nvidia yarışında hiç bir zaman bir kazanan olmıcağı kesin bugun nvidia iyi die aliosun yarın ati atak yapıo sonra tekrar nvidia en mantıklısı mali durum en yüksek seviyedeyken o dönemin güzel sistemini topliyip artık oyunlar programlar vs eğlenceden çok eziyet haline geldiğinde yeni bir sistem toplamak tavsiyleriniz için saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 SLI bence mantıklı degil. Zira 8800GT'ye SLI yapacaksan yine 8800GT alman lazım SLI için. 8800 üstüne gidip de 9800GTX takamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 iyi de 4850+4870 cf de pek mantikli degil. 2 kart da 4850 gibi cali$acak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hayır işte :) 4870 üstüne biraz (10%) koymuşsun gibi çalışıyor daha çok. Evet çok değil ama mesela eski bir kart aldın, sonra 1 yıl geçti upgrade etmek istedin eskisini atmıyorsun bırakıp Xfire yapıyorsun az da olsa yeni kartına göre performans alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Venator iyi guzel yazmissin da... xfire icin gereken ekstra anakart kulfetini PSU masrafını oyunların nvidia ya gore optimize edildigini ve esh daha iyi bilir xfire yapilmak icin alinmis x38 i ve 3870 i oldugundan; (ki satiyordu) bi sonraki neslin mid range kartinin daha ucuz fiyata(200dolar) bi onceki neslin ethu-range kartini tokatladiginin farkindamisin? kagit ustunden hep oyle de, onlar ustunden konusmak iste pek akilci degil. ayrica 8800gt ile 9800gtx ornegi vermissin sli a mantiksiz diyip, ama ztn sende 3850 ile 4870 i xfire yapamicaksin. Ati esneklik sunuyor ama ayni chipsete ve mimariye sahip kartlarla... ayrica bugun 300 liraya alinan bir karti sen seneye cikacak diger midrange kartlara gore ne kadar ucuza alabilecegini zannediyorsun? iste bugun satilan 3870 ler 170-180 e gidiyor. ustune 70 lira koyunca 2 kati performansli kart aliniyor ayni guc tuketimiyle ve ekstra mobo kulfeti gerekmeden.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kızdırmayın Kharon'u! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bence hiç de mantıksız değil, zira 48xx serisi ciddi bir zıplama olsa da 5xxx serisinin nasıl olacağını bilemeyiz; ekran kartları piyasası (8800 güzel bir örneği) dominant bir serinin yıllarca hep üstlerde kalabilmesiyle dolu. Bir sonraki seri sadece 10-20% performans sunarken 3 katına satılabilir mesela. ATI RV770 ile devam ederse bir sonraki seriye işte o zaman mantıklı olur gayet de, mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o kadar para bayıp ati'ye geçmek yerine biraz daha bekleyip (zaten şu an da tıkır tıkır çalışan bir kart!!) 8800gt ile sli çok daha ucuz ve fiyat/performans açısından daha doğru bir tercih olacaktır. baştan başlamak, 2.elden elindeki parçayı satmak ve sıfır bir kart almak yerine daha sonra ikinci el bir 8800gt çok daha uygun fiyata gelecektir. ha performansın gözüne gözüne vurmak istiyorum, para da şalvarbank'tan çıkıyorç elimi cebime atıyorum, paralar fışkırıyor dersen orası ayrı tabi ^_^ ancak ben hâlâ 4870'lerin en baştan gddr5 olarak satıldığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bir saniye ya. Şimdi bu piyasadaki 160 euro'luk 4850'ler, benim bir kaç önce 200 euro sayıp aldığım 8800GT'den kat kat daha mı iyi? Öyleyse gidip alayım bi tane. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 şimdi bişi daha sorucam 8800gt daha uzunca bi süre idare eder yani kullanim ihityaclari wow aoc premiere ps den öte olmayan benim için ama hani diyelim yılbasindan sonra elime 200-250 lira arası bi para gecti bununla gidip +1 8800gt daha alip sli mi yapmam mı uzun ömürlü olur yoksa o tutarda bir ati 48xx grafik kartı alıp takmam mı ? motherboard:asus striker 2 780i sli chipset 8400 işlemci 2x2gb 1066 ram 500w ocz psu tabi sli yapmam için psuda deismesi gerekecegi için fiyatta ona göre artıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 @Mirage Ati zaten f/p'de acik ara liderdi yani HD3000 serisi de(kendileri olmasa da X2 veya Crossfire versiyonlari) 8800'u her anlamda rahat gecerdi, benim dusunceme gore kartin bayagi iyi degistirmene hic gerek yok ben bir 8500GT(allahtan ASUS'undu da diger 8500'lere gore iyiydi biraz idare etti) alarak buyuk bir hata ettim telafisi olarak boyle birsey dusunuyorum. CrySis'i very highda oynayayim da gozum acik gitmeyeyim.:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben Crysis'i 8800GT ile medium'da oynayabildim ancak. :( Tamam high'da 30 fps civarı çalışıyordu ama kritik anlarda 15-20'ye inince çekemiyorum ben. Medium'da sabit 40 üstü olduğu için cillop gibi oynanıyordu. Very high zaten tam fantazi 8800GT ile. 4870 falan alıp very high oynamak lazım aslında. Canım çekti şimdi. Param da var. Ama devamlı çar çur ediyorum parayı birikmiyor. Ben bekliyeyim daha en iyisi. Daha yeni Wii aldım el insaf.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar