Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Deivid

Sixoms

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçenin artık alex'i orta sahanın ortasına çekip hücuma dönük olarak oynatması gerekiyor ama bu durumda orta saha 3 kişiye düşeceğinden sayı olarak orta saha düşer. fenerbahçe'nin alex ile başı belada bence. alex gitsin orta sahaya çift yönlü adam bulsunlar. aurelio gideceğine alex gitsin hatta. ne bileyim işte semih ve yanına kezman dışında herhangi bir forvet koyduğunuzda çift forvet çok iş yaparlar kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

Alex'in de 77 li ve 31 yaşında olduğunu düşünürek maalesef, orta saha'nın gerisinde bir iş çıkarabileceğini düşünmüyorum. Alex bi nevi köprü, orta saha ile forvet arasında kurulan.

O nedenle Alex Amc kalmalı her zaman. Başka mevkii'de beceremez zaten tahminimce. Koşamıyor da düşünüldüğünde, defansif yönü de zayıf.

Ama büyük tecrübe, bence kalsın. VE mevkiisinde oynamaya devam etsin, önümüzdeki sezon gider zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

He he :)

Yok o kadar da değil, burda bir arkadaş da daha önce dile getirmişti bu konuyu.
08/09 Sezonu'nu oynayıp, Brezilya'ya dönüp 2 sezon daha futbol oynadıktan sonra, bırakıyor zaten. Yani öyle bir şeyler ben de duymuştum.

Zaten 32 yaşından sonra ne yapabilir ki ? Mevkiisinde gene aynı performans ile oynayabilir tabii de, bilmiyorum bence 09/10 sezon'unda gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
He he :)

Yok o kadar da değil, burda bir arkadaş da daha önce dile getirmişti bu konuyu.
08/09 Sezonu'nu oynayıp, Brezilya'ya dönüp 2 sezon daha futbol oynadıktan sonra, bırakıyor zaten. Yani öyle bir şeyler ben de duymuştum.

Zaten 32 yaşından sonra ne yapabilir ki ? Mevkiisinde gene aynı performans ile oynayabilir tabii de, bilmiyorum bence 09/10 sezon'unda gider.

Son sezon hariç zaten pek fazla koşmuyordu Alex, öyle yaşlılığın çok fazla etkileyeceği türden bir futbol yapısı yok. 33-34 yaşına kadar pek göze batan bir düşüş olmadan rahatça oynar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

09/10 sezonu ve sonrasını Alex fenerbahçe'de devam ettirmek isterse, 5 Yılını da doldurmuş oluyor Fenerbahçe Forması altında Türkiye topraklarında, bu durumda vatandaş olur ve bir yabancı kontenjanı açar Fenerbahçe için.

Aslında bir çok açıdan bakıldığında, Fenerbahçe'nin bir dahaki sezon, çok daha canlı bir transfer dönemi geçireceğini şimdiden tahmin edebiliyorum, tıpkı bu transfer döneminin ölü geçeceğini tahmin edebildiğimiz gibi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Alex'in türk olacağını sanmıyorum. Sonuçta adam her fırsatta kariyerini Brezilya'da sonlandıracağını belirtiyor.

G. Gönül sağ açık mevkiinde denenebilir bence de, ama sonuçta elimizde C. Kazım gibi yükselen bir değer de var. Kazım istikrar sağlarsa bu sezon çok daha iyi işler çıkartabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Üzüldüm futbolda beni yanıltan nadir adamlardan biriydi geldiği yıl bu futbolcu falan değil buna futbolcu lisansı verenleri işinden almak lazım demiştim..
Utandırdı ve güzel futbol koydu ortaya beğendiğim isimlerdendi kim olursa olsun bu tür sakatlıklar üzüyor beni geçmiş olsun tekrar umarım çabuk döner sahalara...
Sosyal ağlarda paylaş

appiah geri dönüyor. deivid in oynamaması daha iyi, oynadığı maçların %90 ında yatıyordu zaten. emre zaten yedeğin yedeği. selçuk da gayet formda. deniz'i bilmiyorum açıkçası durumu nedir. maldonado da aurelio'nun görevini aynen devam ettirir hatta daha bile iyi yerine getirir.

burası fenerbahçe, bu kulüp hiç bir zaman bir futbolcuya muhtaç değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Heh, futbolcuya muhtaç değil de.

Deivid çok büyük bir kayıp. Ben çok severdim kendisini bu 1. Çok şükela goller atıyordu, özellikle Şl'de Fenerbahçe'yi sırtladı diyebilirim bu 2. Tek forvet oynarken bizim takımın bu kadar gol atmasındaki en büyük etkenlerden biridir Deivid, defans arkasına sarkan ve ortalık karıştıran bir adam bu 3.
Sosyal ağlarda paylaş

Aurelio süper adam yeri zor dolar ama Deniz Selçuk Maldonado gibi üç tane aynı mevkide oynayabilecek iyi adamımız var. Çok büyük sıkıntı olmaz. Ki daha Fener transfer yapmadı doğru düzgün. Deivid'in kontratı da bu senelik askıya alınıp en az iki yabancı geleceğini düşünürsek yine kadro sıkıntımız olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...