Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Osmanadam said: Ferrero said: mahmut tuncer niye uçtu ya :( niye olacak, dory'nin 365 gün 6 saatlik adet dönemine denk geldim de ondan Az bile yapmış böyle terbiyesizleşebiliyorsan. Git şikayet et rahatsızsan, üzerinden prim yapmaya çalışma laf falan sokarak. Şikayetin dikkate alınırsa konuş. @goatse koyan salak: /b/ye dön ve orda kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 cons efendi tatil yapıyo niye girsin foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Zırlayan sizsiniz, terbiyesizleşmeyin diyorum sensitive oluyorum? QQ MOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Hahahahaha bakıyorum da forumda dory'nin şamarladıklarının whine topic'ine dönmüş hemen. Bir de kalkıp whine ss'i koymak iyiymiş üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Osmanadam said: Ferrero said: mahmut tuncer niye uçtu ya :( niye olacak, dory'nin 365 gün 6 saatlik adet dönemine denk geldim de ondan AUAHUAHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gülmekten six-pack yaptık şurda ne zırlaması yahu. meriçlik mi yapıyonuz aklınız sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 "Kişiselde ağzımızı kırıyor bu hatun, hazır biri laf sokmuşken gülerek isyanımı haykırayım" = QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Osmanadam said: Ferrero said: mahmut tuncer niye uçtu ya :( niye olacak, dory'nin 365 gün 6 saatlik adet dönemine denk geldim de ondan bittim ya ! ahahahaha !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 AHHAHAHA gülmeden edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osmanadam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Griswold said: "Kişiselde ağzımızı kırıyor bu hatun, hazır biri laf sokmuşken gülerek isyanımı haykırayım" = QQ bu dediğini burada kimse yapmamış da QQ'nun tanımı o da değil ayrıyeten. QQ sürekli sitem eden, ağlayan tiplere denir. burada ağlayan yok, ısrarla sitem eden de tek sen varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 VOTE OSMANADAM TO-DAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Griswold said: "Kişiselde ağzımızı kırıyor bu hatun, hazır biri laf sokmuşken gülerek isyanımı haykırayım" = QQ Valla hacı kusura bakma ama dory'yle hiç bir sorunum yok, kişiselden de tekme tokat atılmadım, ama gayet de komik. art niyet aramak hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 abi 2. sayfaya el atın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 ikinci sayfaya kadar her şey güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ýsmail YK Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 güle güle Osmanadam, diğer adıyla Mahmut Tuncer. seni unutmayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 off niye girmiyorum ki sanki garbage a. geberdim ulan gülmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 aynen abi bundan sonra müdavimiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Dev said: Griswold said: "Kişiselde ağzımızı kırıyor bu hatun, hazır biri laf sokmuşken gülerek isyanımı haykırayım" = QQ Valla hacı kusura bakma ama dory'yle hiç bir sorunum yok, kişiselden de tekme tokat atılmadım, ama gayet de komik. art niyet aramak hoş değil. Dory ile sorunun yoksa neden üzerine alınıyorsun ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 urmesque said: ne pislik adamsın sen be. pis falanda, bi noktada komikte baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ona pis demio orda. bleda3 forumları saçma sapan resimlerle trollemişti, gerçi uçmuş resimler şimdi, ona diyo pis adam diye. hakaten pisti bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 gulmedim ben,herkes guldugunu belirtmiş ya gulmediğimi belirtme ihtiyacı dogdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 http://www.demotivateus.com/posters/justkidding-demotivational-posters.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Griswold said: Dev said: Griswold said: "Kişiselde ağzımızı kırıyor bu hatun, hazır biri laf sokmuşken gülerek isyanımı haykırayım" = QQ Valla hacı kusura bakma ama dory'yle hiç bir sorunum yok, kişiselden de tekme tokat atılmadım, ama gayet de komik. art niyet aramak hoş değil. Dory ile sorunun yoksa neden üzerine alınıyorsun ki =) hacı her gülen için kurmuşsun da cümleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar