Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 varmı deneyen çok zevkli oluyor, iki tane yapmıştım yollayayım cin büstü onezerozero and onesixfivefive http://fc01.deviantart.com/fs31/f/2008/187/3/4/onezerozero_n_onezerofivefive_by_memir.jpg ilki playdoh, ikincisi jovi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben başlamayı düşünüyorum bu uğraşa. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 nasıl kuruyo peki bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kurumuyor :D, birisinin üstüne vernik artı yağlı boya attım, cinli olanın. kuruyor sertleşiyor ama ıçine de ediliyor yani edit: pardon pardon, markasına göre, joviler kurumuyor, playdohlar havayla kuruyor, kimisi de fırınlanınca kuruyor, yanlız kuruyunca hasar görebiliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Das'lar da kuruyor. Ama çok tavsiye ettiğim bi marka değil, kalitesiz geldi bana. Bu aradaçok güzel olmuş eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuci Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Fimo diye bi hamur var kırtasıyelerde satılır. Fimo'yu fırında ısıtınca tas gıbı oluyo ve bı hasar gormuyo. İsinizi çözer sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mayalı ekmek hamurundan şekiller yapıp zeytinyağlamak suretiyle fırına sürüp hem göze hem mideye hitap eden şeyler yapabilirsiniz :P (Çocukken annem yemek yapmak için çırpınırken ben de bunları yapıyordum) Bu arada bence fırınlamak, kurutmak, sertleştirmek için, oyun hamurundan ziyade kil almak daha mantıklı. Havayla kuruyan fırınlanmamış killer var bej rengi oluyorlar (özel bir adı varsa bilmiyorum) suyla yumuşattıktan sonra gayet kolay şekil alıyorlar ama suyunu iyi ayarlamak gerekiyor, aksi taktirde çatlayabiliyor ya da çamura dönüşebiliyorlar. (Ben bu killeri cağaloğlundan 250bin liraya alırken aynı miktar play doh 2 milyon lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Ama play doh vs. kullanmadım hiç kalıcı birşeyler yapmak için.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 aslında kurutup saklamak gibi bi amacım yok ondan kurumayan bişi işime geliyor, sıkılınca bozarım yenisini yaparım, ufakcık bişi zaten saklamaya lüzum yok :D ama tabi şöle bi karışlık bişi için, fırında kuruyanlar ideal olacaktır bence not: ekmek hamuruyla heykel iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Fimo kullanın, en temizi. Fırınlıyosun. İskelet için de tavsiyem bir kutu kibrit alıp kıra kıra kullanmanızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yahu dev banlanmış, fimo nasıl yumuşuyor diye soracam soramıyorum. sahi neden banlandı? nese bilen varmı, fimo soft aldım fakat harbiden çok sert. ne yapsak yumuşar, ille elimde oynaya oynaya mı yumuşatcam, biraz kasıyor da. birde fimo ile bişi yaptım boyayım diyorum. akrilik iyimidir? dondurdukdan sonra mı boyayayım önce mi? birde üzerine verik mi geçsem boyadıkdan sonra, yoksa başka bir malzeme mi çok oldu sorular :D cevap veren olursa şimdiden teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 son yaptığınıda koy da bi bakalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar