Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 şahsen ilk tercihim futbol bölümünde fenerlilere ayar vermektir.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 şahsen fenerlilere ayar vermeye çalışan Luinir'e bir Fenerli olarak ayar vermektir.
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 şahsen bana fenerlilere ayar vermem üstüne ayar vermeye çalışan baluuya ayar vermekle çalışarak ayarcı kişiliğimi ortaya çıkarmak.
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 fistanın bu topiğe minumum 3 mesajı var.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Lan uzatırım, inat edersen sonunda en uzun mesaj içeriğine sahip olabiliriz, ama değer verdiğim arkadaşlarımın elinden bu rekoru almak da istemem. Neyse Fe-ner-bah-çe ! diyorum ve ve ve.. Açıklıyorum... Ben RAHATLAMAK için, soyunurum.
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 nasıl olsa abuk subuk şeylere kayıcak postum olsun burda...
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 DeathLord said: nasıl olsa abuk subuk şeylere kayıcak postum olsun burda...
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu ara eldivenleri giyip duvara yumruk atıyorum(bu biraz sinirliyken rahatlamak için oldu ama idare)
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben kedimi seviyorum falan yani
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Vingthor said: bu ara eldivenleri giyip duvara yumruk atıyorum(bu biraz sinirliyken rahatlamak için oldu ama idare) Ben eldivensiz atıyorum.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Baluu said: Vingthor said: bu ara eldivenleri giyip duvara yumruk atıyorum(bu biraz sinirliyken rahatlamak için oldu ama idare) Ben eldivensiz atıyorum. bikaçkere çatlattım kırdım deriyi yüzdüm falan. eldiven daha mantıklı
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 doğrudur da, sinirlendim lan dur eldiven nerde repliğini vermiyorum :D Ne bileyim abi, içimden gelince vururum duvar, cam, kapı felan ayrımı yapmaksızın, o an bi de eldiven ile uğraşamam. :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 cam kapı ayrımı yapmıyosan zaten senin eldivenle işin yok http://www.bakirkoyruhvesinirhastaliklarıhastanesi.gov.tr edit1-2: link veremedim lol
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bileklerimi kesiyorum................
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 spor, müzik. mulgear6 said: kız mısın onu soyle? uahzuahusahae hala mı ya? :D
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben en cok uyanamamayi sevmiyorum :/
Öne çıkan mesajlar