Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya daha hiç maç yapmadım ama benim mahalli ligdekiker 7 maç yapmış bile benim şimdi girmiş olmam ve maç eksiği ile başlamam haksızlık değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ooo süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben takım gücünü 750.4 ten aşağıda görünce takımı silesim geliyo black olmamış senin takım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ya şöyle de birşey var, takımınızı ne kadar erken kurduysanız, takım gücünün düşüklüğüne tolerans o derece yüksek oluyor. 650'lik takımla 1. de olabilirsiniz, 750'lik takımla ilk 3'e de giremeyebilirsiniz yani. Oyunun ilk günlerinde kurduysanız takımınızı, daha kimse pek birşey anlayamadığından avantajlı duruma geçiyorsunuz kısacası.ç Ha ama yeni üyeleri, takımını silen eskilerin yerine koymak gibi bir olay varsa orasını bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 yeni üyeleri hep yeni liglere oturtuyor sanırım. öbür türlü lige ortasından giriş falan yapılır managerzone gibi o da saçma sapan bi fikir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yeni Liglere koyuyor koymasına da. Bu lig bittiği zaman, lig birincilerinin aynı liglere düşme ihtimali yüksek. Bu durumda, yenilmeye mahkum olursun. Malum Mahalli Ligi kazanınca bitmiyor olay. Daha amatör lig, 2.lig ve 1.lig var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Silinen takımlar ne oluyor o zaman, öyle bir sorun var. Yani ben kurdum takımı, 16 hafta oynadım, son hafta benim maçım şampiyonu belirleyecek örneğin hop sildim takımı. Ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Baluu said: Yeni Liglere koyuyor koymasına da. Bu lig bittiği zaman, lig birincilerinin aynı liglere düşme ihtimali yüksek. Bu durumda, yenilmeye mahkum olursun. Malum Mahalli Ligi kazanınca bitmiyor olay. Daha amatör lig, 2.lig ve 1.lig var :D Onu geç de Baluu, transfer borsasında 70+ güçlü 19 yaşında çift yıldızlı bir genç gördüm bugün. Elemanının başlangıç fiyatı 411k'ydı, teklif de verilmemişti. Nasıl içim gitti biliyo musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 411k'ya nasıl teklif vereceksin ki zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Herkes bakıyo işte ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Aga az evvel yeni takım açtım, sırf bu yıldız muhabbetine.. 11 kişi çektim 10 tek yıldız 1 tanesi 2 yıldız çıktı. Bakalım bir de genç takımımız oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya bide oyuncu satıyım diyorum para kazandırsın klübe falan diye adamın degeri 140 ytl:D en pahalı oyuncum 3.450 civarı bişe çok ucuza gidiyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Gol attıkca felan değerleniyorlar, bunu farkettim ben. 50 küsür gücündeki Mehmet yıldız geçen maç 2 gol attı, adam takımın en değerlisi, ama en güçsüzü çok garip oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hacı 685 yaptım oyuncu aramadan bakıyorum geleni alıyorum işte 65+ oyuncular geldi 6-7 tane bi de genç yetenek buldum her antremanda gücü artıyor. Sponsorları falan ayarladım yetmez mi 685 yeni mi açmak lazım. Saat başı 1 puanda kötüymüş ya daha başka nasıl kazanılıyor ki. Bide buna şimdi paralı üyelik çıkarırlar saat başı 5td puanı falan boku çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 benim puanım 650 civarı takır takır gidiyo walla:D strateji taktik falan onemli blackcim bide sanırım içinde bulundugun ligin kalitesinide bilmek lazım benim 650-700 arası bi takım gücü ile 5te5 yaptım walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bugün lig lideri ile 4-4 berabere kalmisim takımın yıldızı sakatlanmış :) üstüne birde çift sarıdan kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oha ogame spor u 3-1 yenmişim takım gücü 710 a çıktı ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 730 puanlık takımım 550 puanlık takımla 1-1 berabere kaldı lan. üstüne üstlük maçtan önce casus gönderip taktiğine bakmiştim. 4-4-2'ye göre ve ofansif'e göre gerekli taktikleri yapip maça girmiştim. diyodum heralde bi 4-5 atarım. saçma lan. daha napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 10 taraftar kaybetmişim sdfsfsd ulan galip geldik taraftar kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ehueh. Ben 3-1 çaktım ve 9 puanla liderlik koltuğunda yola devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sonunda lider oldum bende ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 alla alla yaaa.. 3 takımım var. ana takımım 1-1 kalmış. bi tanesi sırf genç yetenek olan takımım 3-0 çakmış. takım gücü 540 mı ne. ne taktik yaptim ne bişe. ligimde 1. olmuşum. diğer takımımda 4-0 çakmış. o da liginde 1. olmuş. birinin 726 taraftarı diğerinin 690 taraftarı olmuş. ana takımın 576 taraftarı var ahah. ana takımı silcem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 haftayada o lig sonuncusu 0 puanlı takımla oynıyca hiç bişeye dokunmıycam biriksin biraz td puanı ertesi tahminen biraz puanım birikir onlada biraz takviye stadyum genişlemsi yapcam sıgmıyorlar artık deplasman serim bittikten sonra 5 maç üstüste evimde oynıycam bilet fiyatı 5 ylt gelsin paralar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 MeSh said: 730 puanlık takımım 550 puanlık takımla 1-1 berabere kaldı lan. üstüne üstlük maçtan önce casus gönderip taktiğine bakmiştim. 4-4-2'ye göre ve ofansif'e göre gerekli taktikleri yapip maça girmiştim. diyodum heralde bi 4-5 atarım. saçma lan. daha napcam? abi o casus olayını maçtan 2 3 dk once falan yolla ben son anda değiştiriyorum mesela karşı takımda öle yapıyo olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Oy oy oy çok fena. 4-2 yenmişim, 6/6 olmuş iyi güzel derken, "centilmenlik dışı"nı değiştirmeyi unutmuşuz, 3 tane kırmızı kart yemişiz. 3/4/5 maç ceza almış bir de adamlar, şimdi sıçtık =/ Edit : Genç takım da 3 tane çakmış 3:0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar