Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Baluu

Öne çıkan mesajlar

Ya şöyle de birşey var, takımınızı ne kadar erken kurduysanız, takım gücünün düşüklüğüne tolerans o derece yüksek oluyor.

650'lik takımla 1. de olabilirsiniz, 750'lik takımla ilk 3'e de giremeyebilirsiniz yani.

Oyunun ilk günlerinde kurduysanız takımınızı, daha kimse pek birşey anlayamadığından avantajlı duruma geçiyorsunuz kısacası.ç

Ha ama yeni üyeleri, takımını silen eskilerin yerine koymak gibi bir olay varsa orasını bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Yeni Liglere koyuyor koymasına da.

Bu lig bittiği zaman, lig birincilerinin aynı liglere düşme ihtimali yüksek. Bu durumda, yenilmeye mahkum olursun.

Malum Mahalli Ligi kazanınca bitmiyor olay. Daha amatör lig, 2.lig ve 1.lig var :D

Onu geç de Baluu, transfer borsasında 70+ güçlü 19 yaşında çift yıldızlı bir genç gördüm bugün. Elemanının başlangıç fiyatı 411k'ydı, teklif de verilmemişti.

Nasıl içim gitti biliyo musun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı 685 yaptım oyuncu aramadan bakıyorum geleni alıyorum işte 65+ oyuncular geldi 6-7 tane bi de genç yetenek buldum her antremanda gücü artıyor.

Sponsorları falan ayarladım yetmez mi 685 yeni mi açmak lazım.
Saat başı 1 puanda kötüymüş ya daha başka nasıl kazanılıyor ki.

Bide buna şimdi paralı üyelik çıkarırlar saat başı 5td puanı falan boku çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

730 puanlık takımım 550 puanlık takımla 1-1 berabere kaldı lan. üstüne üstlük maçtan önce casus gönderip taktiğine bakmiştim. 4-4-2'ye göre ve ofansif'e göre gerekli taktikleri yapip maça girmiştim. diyodum heralde bi 4-5 atarım. saçma lan. daha napcam?
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla yaaa.. 3 takımım var. ana takımım 1-1 kalmış.

bi tanesi sırf genç yetenek olan takımım 3-0 çakmış. takım gücü 540 mı ne. ne taktik yaptim ne bişe. ligimde 1. olmuşum.

diğer takımımda 4-0 çakmış. o da liginde 1. olmuş. birinin 726 taraftarı diğerinin 690 taraftarı olmuş.

ana takımın 576 taraftarı var ahah. ana takımı silcem lan.
Sosyal ağlarda paylaş

haftayada o lig sonuncusu 0 puanlı takımla oynıyca hiç bişeye dokunmıycam biriksin biraz td puanı ertesi tahminen biraz puanım birikir onlada biraz takviye stadyum genişlemsi yapcam sıgmıyorlar artık deplasman serim bittikten sonra 5 maç üstüste evimde oynıycam bilet fiyatı 5 ylt gelsin paralar :)
Sosyal ağlarda paylaş

MeSh said:
730 puanlık takımım 550 puanlık takımla 1-1 berabere kaldı lan. üstüne üstlük maçtan önce casus gönderip taktiğine bakmiştim. 4-4-2'ye göre ve ofansif'e göre gerekli taktikleri yapip maça girmiştim. diyodum heralde bi 4-5 atarım. saçma lan. daha napcam?

abi o casus olayını maçtan 2 3 dk once falan yolla ben son anda değiştiriyorum mesela karşı takımda öle yapıyo olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...