Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şu dandik oyundan MacBook kazanırsam efsane olur ama 5 sezon diyor yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 3-2 yendim lider yine puan kaybetmemiş taraftar sayım 800 çıkmış. Yalnız taktiği derbide 3-5-2 ye çevirmiştim dandik bi takımla oynadık 2 gol yemem fazla olmuş.Geri 442 yapıcam ama 5 puana kıyamıyorum =) 2 maçtır çok temiz gidiyor sakat yok bişey yok.Ama şimdi geldik zurnanın zırt dediği yere ben yarın gidiyorum hsonuda yokum.Bilgisayara bakma imkanım olmayacak. Adam sakatlanınca sistem yerine adam koymuyor. tellosa veriyim o baksın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 He he. Aga 3-5-2 kötü taktik zaten. 4-4-2 oynuyordum. 1 maç kaybettim sinir oldum 3-4-3'e geçtim. Orta sahaya sağlam bireyselden verdim antı. 2 oyuncu dandik koyuyorum gene çakıyorlar gelene gidene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 3-5-2 kötü mü? nası yani, peki doktor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Taktiklerin iyisi kötüsü olmuyor abicim, karşındaki takıma göre değişiyor etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Valla bilmiyorum doktor : ) Ben 3-4-3'ümden efsane derecede memnunum ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 sezon biricilerine mi ipod hediye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 daha bunlar mahalli lig, üst ligler olunca onların 1.'lerine verecekler herhalde ipod falan yoksa şimdi 4325843253 tane lig vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 bende onu merak etmiştim zaten :) bu arada yarın şu ana kadar en önemli maçım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 5 Lig var. Mahhali Lig < Amatör Lig < 3.Lig < 2.Lig < 1.lig 2.lig grup birincileri alıyor Nanoları. 1. Lig şampiyonu PSP 5 lig'de de en iyi durumda olan MacBook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 oo 3 ay sürcek desene oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Evet onun gibi bişi olucak. Aslına bakarsan 3 ay boyunca milyonlarca hit alıcaklar, kazanırlar bile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ben iki sezon bekleriz diye seviniyordumda ödüllere baktım ipod 2.lig grup birincilerine hediye Mahalli lig < Amatör Ligler < 3. Lig < 2.Lig (ipod hediye)< 1.Lig (PSP hediye) 5 sezon sonunda 1.ligin en iyisine macbook. Ama bu oyun böyle giderse 5 sezon sonra patlar. Ben ipod hırsıyla oynuyorum lakin tahminen amatör ligde bana koyarlar bende bırakırım :p Stadı büyütücektim son 4 maçım deplasman gerek yok para biriksin Amatör Liglere çıkınca yakışır bi 5binlik stad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Açıkçası benim hediye kazanmak gibi bir niyetim yok, zevkli oluyor böyle oyunlar, günde yarım saat ayırsam da devamlılığı çekici geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Oyunun saçmalıkları olmasa zevkli. Managerzone beni sıkmıştı çünkü oyuncu almak çok zordu Çinliler ortalığı yıkıyordu ayrıca sezonlar çok uzun sürüyordu. Belki bu da böyle olur mahalli liglerden sonra. Ama böyle hergün maç güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Benim merak ettiğim, o 1 gün tatilde tüm futbolcular 1 yaş yaşlanacak mı ? Eğer yaşlanacaksa, ben yandım demektir, takımımda 11 kişi felan pro var 2 genç var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hiç borsadan oyuncu aldınız mı ? 50bine falan buldum alsammı diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 aldım 74 lük bi tanesini 40k a aldım ama son 10 saniyede 18k den 40k a çıkmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ya bakıyorumda borsa baya hareketli biz tombala çekip duruyoruz millet nasıl yapıyor merak ediyorum böyle giderse bize amatör ligde kitlerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Valla hiç sanmıyorum amatör ligde kitleyeceklerini, geliştirmek lazım topçuları.. Ama benim kadroya destek şart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ya bu menajer puanının bir çıkar yolu yok mudur? uncacık puanla casusluk mu yapayım, oyuncu mu arayayım yoksa antreman mı yaptırayım =/ ha bide böyle bişey var. belki bilmeyenler vardır deyu-> http://eser.ozvataf.com/fm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ağbi efsane bişi oldu. Satıyım mı ? Çok arada kaldım, 2 yıldızlı orta saha oyuncusu bu adam, Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bence satma, ne de olsa aynı parayı yine verecekler. 600k fln olunca satarsın ne biliyim milyon'a ulaştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ağbi ne bilem arada kaldım. Adamın gücü 56,90 felan yani dandik bi gücü var. Şimdi bugünkü maçta kötü oynar değeri felan düşer.. Bunu satsam yerine 2 futbolcu alırım en kötü ihtimalle, 70-80 aralığında gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yok dayanamıcam satıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar