Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Tam 700 takım gücü oldu.. bu maçı alamazsam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben sakatlanınca tedavi ediyorum. Gene sakatlanıyor kafayı yiyorum :D Genç yetenek koydum oynatıcam. 2 sakat 1 cezalı vardı. 1 sakatı iyileştirdim. Forvet olan sakata dokunmadım yerine genç yetenek koydum ama tek yıldızlı. Cezalı'nın yerine de düşük birini yerleştirdim. Bakalım nolacak. Takım gücü buna rağmen 738,9 ama, ne olacağı belli değil. Son maçımda yenildim ya ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 maç öncesi antreman falan yaptırtıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben de td puanı kalmadı. Hepsini harcıyorum her gün. Her gün 1 kondisyon 2 ya da 3 ant. Kalana da masaj basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 @fizban; oyuncu aramadan genç yetenek alıyorsun, çok küçük ihitmalle çift yıldızlı çıkıyor. Biraz da yüksekse statları, iyi fiyata satılıyor. @blackchaos; tabii ki antreman yaptırmak lazım. Motivasyonları ve buna bağlı olarak verimleri artıyor. Üstüne stat gain de olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 işte maç öncesi yapsak bişey olur mu ? 10dk kaldı maça =) yoksa genç yetenek çekicem akşamada antreman falan basarım bir iki zaten şimdi prof kadroyu yaptım hepsi yaşlı kurt.Altına gençleri alıcam yavaş yavaş monte edicem kadroya genç yetenek çekip satmak para yapmak mantıklı mı acaba transfer borsasındanda oyuncu aramak kapmak çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Aga adamlar yorulur ama geri masaj basabilecek td puanın varsa yaptır. En az 9 td puanı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ben biraz önce yaptırdım. 650 olan takım gücü 3 ant maçı ile 700 oldu.. üstüne kalanlarla masaj bastım. birşey olacağını zannetmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 7 var zaten takım gücü 729 çıksınlar bakalım ama yenilicem gibi rakip zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 "Antreman Puanı"nın yorulmayla veya maç içi performansla alakası olduğunu sanmıyorum ben. Her maçtan önce basıyorum antremanı, gayet güzel bir güç artışı oluyor takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Birebir görüşme yap bireysel antlarla 2-3 futbolcu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bLackcha0s said: 7 var zaten takım gücü 729 çıksınlar bakalım ama yenilicem gibi rakip zor Abi önemli bir maçsa, 15 td puanın varsa casus yolla. Ben öyle yaptım az önce, karşı takımın tamamen antisini oluşturdum. Gerçi herif ligde ikinci benim ardımdan, çakallık yapıp son dakikada değiştirebilir taktiğini, o zaman göte gelirim işte =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 olur mu aga, kondisyon değeri işte. Kondisyonu yüksek futbolcu daha uzun süre ayakta kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 valla bastım 750 ye çıktı hadı hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 black o barlar hangi halde şu an ? eğer sarıya felan geldiyse, en az 2 sakat verirsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 İyi de, ben hiç sakat vermiyorum? Yani veriyorum da illa ki, o kadar da abartılı olmuyor hiç. Çok mu şanslıyım lan yoksa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 http://eser.ozvataf.com/fm/? şurdan bakıyorumda motivasyonlar 95 artmış kondisyonda 55-80 arası oynuyor ortalama 65 falan sıçtık galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Aga ben 1 kere 1 futbolcuyu o halde bırakmak zorunda kaldım, td puanı yoktu. Adam sakatlandı, iyileştirdim gene sakatlandı. Hayatımın hatasıydı, üstelik en iyi forvetimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Asteroth sana uydum kan çıkar yenilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bLackcha0s said: http://eser.ozvataf.com/fm/? şurdan bakıyorumda motivasyonlar 95 artmış kondisyonda 55-80 arası oynuyor ortalama 65 falan sıçtık galiba =) Nasıl 55-80 arası oynuyor ? Benim en iyi kondisyona sahip futbolcumun ki 63. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Anam site çöktü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Çökmedi maçlar başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 78 var bi tane ? diğerleride hemen hemen 55-68 arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nası ya biz maçı takip edemiyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 78'i nerden buldun ? Nasıl aldın yani ? Yok takip edemiyoruz maçları maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar