Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sdasdasda +rep Lui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Valla benim bildiğim bir gerçek varsa, Fenerbahçem benim Biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim ? dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 çaresizlikten tutuyosun yani takımı? böyle daha güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Tum buyuk ailem (yaklasık 30 kisi fenerbahceliyken) benim besiktaslı olmamın tek nedeni war... Duruşumuz yeter ... edit: typo,evet 2 saatırı dogru yazamandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bonjo said: bir kupanın arkasına sığınıp yüzyıllarca onunla övünecek kulüp değiliz biz , onun için sizde kalsın.. ;) Övünecek kupa mı var ki, neye dayanarak konuşuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yahu zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor işte :) Bizim kupalar onları onların parası da bizi yoruyor Emre'ye verilen paraydı kezmandı carttı curttu bitiremedik onlarda uefayı süper kupayı bitiremedi böyle gidiyoruz işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Para var da ne oluyor boncuk, 2 aydır guizayı alacaksınız inşallah, adnan polat ağabey sessiz sedasız kewell i getirdi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bana fenerli demek istemedin umarım eğer öyle dediysen şikayet butonuna basar hakaret yazarım sebebe de ... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bi uefa kupası kaldı... Bakalım onu alınca ne konuşucaksınız merak içindeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bir alın da hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 lol uefa kupasında işimiz yok bizim hedefimiz CL habire rusların aldgı kupayla ne işimiz olur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 "Hedef" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 konuya bak , postlara bak haha artık savunma mekanizması olmuş bu. kim ne derse desin hemen biz uefayı aldık diyorlar. 50 kere söyledim gene söylüyorum. Artık futbol bu yöne gidiyor ve fb bunu çok iyi yapıyor. 2 hafta önce Avrupa Birliği toplantısında bile Avrupa futbol takımı kurup, amerika ile afrika ile maçlardan bahsettiler. O kadar çok para var ki bu sektörde bunu anlayan yatırımları yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fener uefa'da çeyrek finale bile çıkamadı. dağılın.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 fener iyi para ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bu arada galatasaray ilk kez şampiyonlar ligine katıldığında toplam 8 tane takım vardı şampiyonlar liginde, dolayısıyla o sene galatasaray çeyrek final seviyesine gelmişti. 2 çeyrek final 1 yarı final 1 süper 1 uefa oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 O biraz fazla geyik oluyor byzasz. Hani Galatasaraylıyım ama bana bile komik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 byzasz said: bu arada galatasaray ilk kez şampiyonlar ligine katıldığında toplam 8 tane takım vardı şampiyonlar liginde, dolayısıyla o sene galatasaray çeyrek final seviyesine gelmişti. 2 çeyrek final 1 yarı final 1 süper 1 uefa oluyor.. 3 korner 1 penaltı vardı bırde degıl mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sen alaka kuracaksın dıye ben ilkokul seviyesine inemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 daha ne kadar iniceksin lol sekiz takımın katıldıgı ligde ceyrek final oynama lafı cok komikmis bu arada. ama ben ceyrek final/yarı final oynamanın 3 korner 1 penaltı ile ilgisini anlamadım hala. espri falan döndü herelde orda yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 abi çeyrek final oynadı demiyorum, sonuç olarak son sekize kaldı galatsaray o sene.. son sekizin karşılığı da çeyrek final, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 toggie said: daha ne kadar iniceksin lol sekiz takımın katıldıgı ligde ceyrek final oynama lafı cok komikmis bu arada. ama ben ceyrek final/yarı final oynamanın 3 korner 1 penaltı ile ilgisini anlamadım hala. espri falan döndü herelde orda yetemedim. bilmem senin seviyene bağlı bu :) 0-6 yaş arasıda olabilir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 esprinin seviyesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yapmayın ya şunu, bu ne ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar