Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 sg-1 said: Hepimize bir uyarı gençler, kalbe dikkat. Uyarı ile olmuyor ki, 30 yaşında spor yapan adam bile gidebiliyor. O civarlarda sanırım bir check-up yapmak lazım vücudun kalp krizine yatkınlığını öğrenmek için.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Allah rahmet eylesin, efendi birisine benziyordu.
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 gerçekten şok oldum ben duyunca, ne bilim garipsedim gayriihtiyari .. allah rahmet eylesin,sevenlerinin başı sağolsun ..
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Tüm gün dışardaydım yeni öğrendim ve felaket üzüldüm, tv ekranlarından gördüğüm kadarıyla çok iyi birine benziyodu, şok oldum resmen , nur içinde yatsın, mekanı cennet olsun :S
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 allah rahmet eylesin futbol başkanını kaybetti ilk kez bu kadar tarafsız dürüst bi adam tarafından yönetiliyordu belki futbol yapacakları vardı ama ömrü yetmedi şahsen çok üzüldüm tam da her şey düzeldi futbolda her şey güzellşiyor derken olmadı bu :( yakınlarının ve türkiyenin başı sağolsun
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Futbol dünyasının başı sağolsun. Hükümetin adamı filandı ama çok süper projeleri vardı. hepsini ligtv'de röportajda anlatmıştı. Türk futbolu için çok güzel projeleri vardı. Çok büyük oldu bu kayıp.
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ailesinin ve sevenlerinin basi saolsun.
balon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 barış manço'dan sonra bu kadar üzülmemiştim hiç. bütün akşam şoktaydı ki hala üzgünüm.dürüst bir insandı , kariyeri hep örnek aldığım yaşamak istediğim bir kariyer ; evliliği de yaşamak istediğim tarzda bir evlilikti. yapacağı çok şey vardı,tüm sevenlerinin başı sağolsun,Allah mekanını cennet eylesin.
Öne çıkan mesajlar