St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 e kız dedi iltihaplanmış bu bunu çıkartalım diye yoksa çıkarmıcaktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 nekadar olmuştu deldireli? 1 günde iltihaplandıysa senin deldigin kulagın hamuha goim diyip tokatlicaktın kızı yanlıs yabmıssın cıkartmayada gerek yoktu 3ytl wer teramisin al sür bütün memeye 3 gün iltihaap felan kalmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 çarşamba deldirdiydim işte eczacı bactroban diye bişi verdi bu daha iyi olur dedi onu sürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 normalde okadar eziyetli bi iş degil ben kendim deliyorum deldirmek isteyen varsa boşuna tırsmasın bu topikten kıkırdagı kendım delmedım okadar kendini diline piercing yapan arkadaşlarım bile var iltihap falan cok pissin heralde (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben şey görmüştüm ya. adam kulağı deldirmiş amadelikte küpe yoktu. içi delik olan bi metal vardı. kulaktaki delik 1cm genişliğindeydi hatta. o nasıl bişedir öyle off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oper o dediğin bende vardı :D güzel oluyo aslında da kullanmayı bilmek gerekiyo onu biraz :) bu arada topic sahibi arkadaşa tavsiye. küpeyi 7 gün kadar tut kulağında. bide hergün çeevir küpeyi kulağında delik açılsın yoksa yapışır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ya fazla pis değilim normalde de çok oynadım bu küpeyi çevirme olayını abarttım galiba biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 çevirme olayını abartmaktan olmaz iltihap ta. steril ortamda deldirmediysen olmuştur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 rApbOyZ said: 1 hafta 10 gün durmasında yarar var cünki deldigi küpenin cubugu daha kalın böylece delik daha geniş olcak ince küpeye alışana kadar daralma olacak cünki.Benim 2 kulakda 5 er delik var 10 15 gün beklemiştim kanama falan olmadı aceleye getirip 4. 5. gün cıkartırsan kanar mikrop kapar sora ugraş dur teramisin fln sür cabuk iyleşir bide günde 2 kez çevir yapışmasın küpeyi mjx okthxbbçok doğru bir yorum, ben 6 senedir takmıyorum hala delik kapanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Lexius said: çevirme olayını abartmaktan olmaz iltihap ta. steril ortamda deldirmediysen olmuştur :)ilk bi yere gittim böle sağlam piercing,dövme falan da yapıyolar abi biz 30 liraya deliyoruz yazık olur yani sen başka bi yere deldir dediler.Bi üst katta başka bi yerde deldirdim.Şimdi bakıyorumda 2.5 ytl delik,13 ytl 3 tane küpe aldım 8ytl pomad a verdim 23.5 çektiğim acıda cabası keşke ilk yerde deldirseydim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bak keşke şöyle yapsaymışın. piercingci dövmeci falan değilde. böyle çok nadir ufak sağlık merkezi tadında yerler steril olarak deliyo. ben 5 ytl ye eski bi doktorun muaynehanesinde deldiriodum :) tamamen steril. bide kullandıkları küpe de çok önemli. ilk delimleri mümkünse altın yada gümüşle yapmak gerekiyo yada cerrahi çelik. dandik bişeyle yapılırsa çok deli iltihap kapıyo. mesela kimi insan var kulağı bujiteriye karşı aşırı derecede iltihap üretio. onlara dikkat et. eğer öyle bişeyse - altın - platin - gümüş yada cerrahi çelikten başka bişey takma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 işte bin nasihattense bir musibet.2. deliği öle yaparım artık:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bugun kulagını deldirip patiya yazan, yarın törenle kim bilir neresini deldirir.... *is shot* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 küpe+delme 1 lira aydında bir yerde xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 İlk kulağımı deldirdiğimde ortaokul sonlarında ya da lisedeydim, o taşlardan takmıştı amcam kulağa, yara bandı yapıştırıp gitmiştim okula. Zaten çok çakma bir duruşu var, zenci özentisi gibi oluyorsun. Ama heves filan kalmıyor sonradan, 2 tane kulak deliğim olmasına rağmen bir 9~10 aydır neredeyse hiç takmadım küpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben kulağımı hiç deldirmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ben de. de ayrı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oha kulağı deliksiz kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 slickers said: oha kulağı deliksiz kız ne güzel de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sesu said: ben kulağımı hiç deldirmedim :) ehah, bu reklamlarda "ben hiç deniz görmedim." diye doğulu kızlar gibi olmuş mesaj sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 taşlı küpenin neresi kötü allasen. illa herkez halkamı takıcak yani. taşlı yakışanıda var kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sesu said: ben kulağımı hiç deldirmedim :) Bi arkadaşımın annesi 17 yaşına kadar kulağını deldirmemiş inat etmiş, annanesi de küpe takmayan kıza erkek gibi derler talibi çıkmaz korkusuyla bi plan yapmış. Bahsettiğim arkadaşın annesinin uykusu çok ağırdır. Annanesi bi gece eline bi buz kalıbı alıyor, kızının yanına gidip buzla kulağını uyuşturuyor. Sonra da dikiş iğnesiyle kulağını deliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sauhsd ben 19uma geldim annemin gazabına uğramadan..bizde erkek fatma olma durumları kızım "artık sana bi topuklu ayakkabı alsak kızım?" "HAYIR ANNE" şeklinde oluyo ayrıca niye bu kadar şaşırdınız illa delik mi olucak kızın kulağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 yok. benim de çok tanıdığım var kulağı delik olmayan. kızlar küpe takmamalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 hyr o diil abartıyolar bi de..zamanında oha kafam kadar halka takmış kulağına diye dalga geçerdik artık bilimum bez bebek, minyatür converse küpeler falan..iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar