St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kulağımdaki bu boktan küpe ne kadar kalacak?delen kız 2-3 gün kalsın dedi diğer küpeli arkadaşlarım 1 hafta falan kalsın diyolar çıkarsam olur mu ya artık?2gün oldu deldireli bu 3. gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 çıkarıp başka bi küpe takabilirsin aslında. ama mikrop kapmasın.. çıkarmamaktaki amaç o 1 hafta falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 5-6 gün dursnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 1 hafta dursun ne olucak allah allah. taşlı küpe taktılar dimi toto gibi sdlşfkdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hayır düz bişi taktılar taşlı istiyom ben:D ya mikrop kapçak olduktan sonra bundanda kapmazmı.elemanlar bunun arkası daha geniş delik açık dursun diye kalsın diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 taşlı küpeyi ben bile sevmemiştim adam taşlı diyyüü dursun işte 5-6 gün nolcak. dert etmeyin bu kadar (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idefix Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu söylenenler kulağına küpe olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 idefix bence o yazdığını da editle.. çok berbat bi espri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 2 gün kafi ya,duşa da girme o ara su değmesin yani. 2. gün çıkar oh mis.Ama acır orası ayrı ilk delik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 1 hafta iyidir. Çıkarma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bir erkek daha kaydı dünyadan... Eheueh şaka bir yana hayırlı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kulak deldirme (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iyi bakam öle olsun teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 pekaziz said: Bir erkek daha kaydı dünyadan... Eheueh şaka bir yana hayırlı olsun :Dhehe teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 kulak deldirmek ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ben kıkırdağı deldirmiştim, hala duruyo ilk taktığı küpe. 1 ay filan oldu=) paslanmaz dimi bunlar? sakata gelmeyelim hahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 paslanacak olsa takmazlardı zaten. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 deldirdikten 30 dk sonra çıkardım hiç bişiy olmadı suan 6 deliğe sahıbım hepsındede aynı şeyi yaptım vaselin kullan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ss isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iyi yaptın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Sly-One said: 5-6 gün dursnu vay hemen ustası oldu heyecan yaptıın günleri biliriz. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hadi bismillah. devamını bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 1 hafta 10 gün durmasında yarar var cünki deldigi küpenin cubugu daha kalın böylece delik daha geniş olcak ince küpeye alışana kadar daralma olacak cünki.Benim 2 kulakda 5 er delik var 10 15 gün beklemiştim kanama falan olmadı aceleye getirip 4. 5. gün cıkartırsan kanar mikrop kapar sora ugraş dur teramisin fln sür cabuk iyleşir bide günde 2 kez çevir yapışmasın küpeyi mjx okthxbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iltihap kapmış bunu takma zaten,normal küpeni takabilirsin dedi kız halka bi küpe aldım zar zor geçirdi kulağıma oda ağrıttı çıkarayım derken kulağın bi kısmı küpede kaldı:D nazar mı ettiniz la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ıyı oluyo sana acele etme dıoruz ilk deldigi küpe kalcak 1 hafta cevirceksin onu sora halka deqil kanca tak benim bitanesinin tünel büyük örgü şişi falan sokuyorum arada pederi korkutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar