elvyn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Grafikler kötü değil, gözü rahatsız etmiyorlar hatta zaman zaman iyiler, ama şu çöp olaylarına ayar oldum. Yerdeki su efektleri de hiç hoş gözükmüyor, ayna gibi. Ama şu haliyle oyun çıksa ve karakter modellemeleri, senaryo ve özellikle AI iyi olursa oyun yabancı oyunların (örn. SoF) kalitesine ulaşabilir. Ayrıca bir çok görünmez duvara takılma bug'ı var ve çömerek yüyürken karakterin biraz daha sessiz olması lazım. Ben şu an map yapısını gördüm ve deathmacth yapmaya her ne kadar uygun olmasa da hitman tarzı bir oyun için bir çok gizlilik öğesi barındırmaya müsait. Ayrıca kulağı okşayan müzik ve hafif bir karanlık oyuna biraz gerilim katmış ve çok hoş olmuş bu. Tabii map bir oyunun daha küçük bir kısmını oluşturur ama ben pusuya biraz daha güvendim açıkçası. Neyse, inceleme yapmak istemedim daha çok görüşlerimi belirtmek istedim. Siz de buyrun...[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Zaten açılmış bi konu var bununla ilgili niye bi tane daha açma gereği duydun anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ya orada arkadaş çıktığını haber vermiş ben de yorum yapayım dedim suç mu?[signature][hline]Legacy of Kain: Defiance deli etti beni abi ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya orda da yorum yapılıyor zırt pırt topik açmayın[signature][hline]Halfmumi bir ara demiş ki: İcq yönetimi Mastericq sahipleri 25 haneye kadar icq dağıtcaklarını bununda icqnun ortamını dağıtcağını belirttiler -coLdwind-, 13 February 2004 00:17 tarihinde demiş ki: mumi the sucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ASALIM!!![signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Nayır! :)[signature][hline]Dönüp arkamı baktığımda gördüğüm sadece kara bir boşluktu... lan yoksa o boşluk değil miydi lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar