Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horde için cyclone veya blackout battlegroup.


Fly

Öne çıkan mesajlar

misery'de ally rolladım ama 70 yapacak kadar sabredemeyeceğimi farkettim , druidimi migrate etmek istiyorum daha iyi bir yere.

2-3 gün google ladım ve blackout ile cyclone un horde açısından en iyi 2 battlegroup olduğu kanısına vardım, migrate etmek istiyorum bunlardan birine.

ez mode mark ve honor farmı istiyorum kabaca, birkaç ay önce misery'de 1 ayda gereken markları anca toplayabilecek enerjim vardı ama artık yok, gireyim 3-4 saat dıkşın dıkşın adam öldürüp çıkayım, gear toplayana kadar da kriz geçirmeyeyim diyorum.

evet, blackout ve cyclone'u karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz ?

realm olarak da medium pop ve iyi latencyli birini tercih ederim muhtemelen de şurası da iyidir derseniz tavsiyelere açığım.

tşkler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

official forumlara bakmak doğru değil ama başka kaynağım da yok,

rampage için açılan konular horde un kaybettiği yönünde hep, sadece eşit başlanırsa kazanma şansları oluyormuş.

vindicationda da sıra gelmiyormuş

ally rollamak garanti çözüm de 55 level daha uğraşamam şu saatten sonra.

of :
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:
Cyclone da avda ally eziyor. diğerleri dengeli.


Artık AV'de dengeli. Çoğu zaman kaybetsek bile en azından kule almış Vandar'ı 50% ye indirmişken kaybediyoruz, yani baya bonus honor geliyor. Eskiden harita ortasındaki yerleri alamadan Ally bitiriyordu işi.

Diğer BGlerde denge var gibi, hatta Eye of the Storms'da horde biraz daha iyi. WSG'de 90% kitlenip 20 dakikadan fazla sürüyor (ama bu herkesin sorunu galiba).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
horde için rampage iyidir.


Rampage horde için sadece saç baş yoldurmak içindir X( Hordelerin eksik başladığını söylemeye gerek yok ve Ally tarafinin inanilmaz derecede Healer özentisi 9 Healer WSG gibi kabuslar görmenize sebeb olucak daily işkencesi. EOS ve AB eksik başladığı için genellikle bütün baseler Ally tarafinda oluyor eğer Horde takımı iyi ya da Ally takimi kötü oynadığı zaman çokda nadir olsa kendi lehimize çevirebiliyoruz.

AFK Valley e gelirsek sanırım burda biraz denge söz konusu gibi defans yapan taraf kazanir şeklinde bir mantık var ama arada eylenceli oyunlar ile karşılaşabiliyorsunuz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...