Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 misery'de ally rolladım ama 70 yapacak kadar sabredemeyeceğimi farkettim , druidimi migrate etmek istiyorum daha iyi bir yere. 2-3 gün google ladım ve blackout ile cyclone un horde açısından en iyi 2 battlegroup olduğu kanısına vardım, migrate etmek istiyorum bunlardan birine. ez mode mark ve honor farmı istiyorum kabaca, birkaç ay önce misery'de 1 ayda gereken markları anca toplayabilecek enerjim vardı ama artık yok, gireyim 3-4 saat dıkşın dıkşın adam öldürüp çıkayım, gear toplayana kadar da kriz geçirmeyeyim diyorum. evet, blackout ve cyclone'u karşılaştırırsak hangisini önerirsiniz ? realm olarak da medium pop ve iyi latencyli birini tercih ederim muhtemelen de şurası da iyidir derseniz tavsiyelere açığım. tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Cyclone da avda ally eziyor. diğerleri dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 horde için rampage iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 grim batol hangi gruptaydı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Vindication! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Lopeth said: grim batol hangi gruptaydı acaba ? Lopeth aynı anda mesaj atmışız, seninkinin üstüne dalga geçer gibi anlaşılmasın, grim batol miseryde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 official forumlara bakmak doğru değil ama başka kaynağım da yok, rampage için açılan konular horde un kaybettiği yönünde hep, sadece eşit başlanırsa kazanma şansları oluyormuş. vindicationda da sıra gelmiyormuş ally rollamak garanti çözüm de 55 level daha uğraşamam şu saatten sonra. of : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Lopeth said: grim batol hangi gruptaydı acaba ? misery'de. horde için işkence orası. rampage iyi diyolardı, ben de orda oynarken iyiydi ama tam olarak bilmiyorum su anda nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Rikkie said: Vindication! Hallulujah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 aslında pvp için düşünüyorsan dunemaul da iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 iyi mi vindication sahiden ? auchindounda vardı birkaç karakterim de 70 değil hiçbiri , kendi bracketlerinde rezildi gayet. 70 teki durumla alakası yok tabi de miseryde de aynısı vardı, korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Vindication'ın neresi iyi sallamayın allah askına. Horde için iyi olanları yazacaksınız. Vindication ve Misery en iyi battlegrouplardır Alliance için. TYPO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Stormraiden said: aslında pvp için düşünüyorsan dunemaul da iyi olabilir bloodlustta da ally eziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 toggie said: Vindication'ın neresi iyi sallamayın allah askına. Horde için iyi olanları yazacaksınız. Vindication ve Misery en iyi battlegrouplardır Alliance için. TYPO buradan çıkan mesaj Vindication ve Misery dışında istediğin yere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Vindication arenaları nasıl. Mesela Misery'ye göre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 daha az kişi var diye biliyorum vindication'da. hiçbir bgde horde tüm bglerde üstünlüğe sahip değil , tıpış tıpış allyıma dönmem gerekiyor anladığım kadarıyla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 var yahu olmaz olur mu. birazdan gelir o realmlere oynayan arkadaslar yazarlar. hatta bi konu daha vardı bununla ilgili ama arama yaparak bulamam herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Blackout derim ben :) bg bekleme gibi derdin felanda olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Cyclone'da da mı Ally daha iyi şimdi? Horde'un genel olarak daha iyi olduğu bi battlegroup kaç tane ya? En son Lightbringer'da oynadığımda (Nightfall oluyo BG), hangi BG'ye girsem hep horde üstündü, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Buyse said: Cyclone da avda ally eziyor. diğerleri dengeli. Artık AV'de dengeli. Çoğu zaman kaybetsek bile en azından kule almış Vandar'ı 50% ye indirmişken kaybediyoruz, yani baya bonus honor geliyor. Eskiden harita ortasındaki yerleri alamadan Ally bitiriyordu işi. Diğer BGlerde denge var gibi, hatta Eye of the Storms'da horde biraz daha iyi. WSG'de 90% kitlenip 20 dakikadan fazla sürüyor (ama bu herkesin sorunu galiba). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orochi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 toggie said: horde için rampage iyidir. Rampage horde için sadece saç baş yoldurmak içindir X( Hordelerin eksik başladığını söylemeye gerek yok ve Ally tarafinin inanilmaz derecede Healer özentisi 9 Healer WSG gibi kabuslar görmenize sebeb olucak daily işkencesi. EOS ve AB eksik başladığı için genellikle bütün baseler Ally tarafinda oluyor eğer Horde takımı iyi ya da Ally takimi kötü oynadığı zaman çokda nadir olsa kendi lehimize çevirebiliyoruz. AFK Valley e gelirsek sanırım burda biraz denge söz konusu gibi defans yapan taraf kazanir şeklinde bir mantık var ama arada eylenceli oyunlar ile karşılaşabiliyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Vindication arenaları = Korkunç. Az oyuncu, hepsi mainstream setup, 2k üstüne çıktığınız anda başlayan 10 dakika arena queueları. Ben sporeggar'dan transfer olmuyorum çünkü çok sağlam community durumu var, pvp'ye ağır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bloodlust a gelmeyin horde olarak en rezil battlegroup diye düsünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hangi bg yi secersen sec, hep eksik baslama ve bg ya gore yenme yenilme (av de horde ustun ama digerlerinde hep kaybediyor vs..) gibi sorunlarla karsilascaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 olum sen daha iki gün oynamadan bırakıyosun nereye gidersen farketmiycek ki. Yavaş yavaş oluyo bak arkeynle anca çıkmaya başladık sende kassan 3v3 ü yardıracaktık mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar