Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rapidshare Programı

oper

Öne çıkan mesajlar

Brigand said:

1 günde premiumculardan daha çok veri indiriyorum

1MBit isen 200MB partlarda bu olabilir de, ötesinde yok böyle bir şey. Premium ile ne hız limitin kalıyor ne bekleme süren. Fakat 1MBit ile zaten 100-105 ile indirip (kalkınmış ülkeler için bu "limited/low bandwidth" çünkü), 200MB dosyayı da yarım saatte çektiğin için, bu bekleme süresinden etkilenmeyip aynı performansı yakalayabilirsin belki az çok. Ötesinde ise çok talihsiz bir açıklama eheh.

Crypload/jDownloader olaylarına ben ısınamadım pek ama sadece beleşçiler için değil aslında bunlar. Tek bir dosyadan link listesini çekip, kendi kendine indirip, rar'ı da extract edip bırakıyor. Premium kullanıcıları için de gayet kolaylık yani aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

İnanıyorum tabi, kaç mbit kullandığının önemi yok rapid kota koyuyor premiumlara.

Rapidshare said:

A premium account enables you to download 5 Gigabyte per day, that's 5.000.000.000 byte.

Sen belki 1 saatte çekiyon 5gbyi, ben 1 günde çekiyorum belki ama para vermeden çekiyom. Sonuçta bilgisayar var evde açık bırakıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Günde 5GB değil o tam olarak, cımbızlamayı geçelim şimdi. Toplam 25GB kota birikiyor ve HappyHours var, bunların hepsini bitirmeyi başarırsan zaten esas masrafı HDD için yaparsın. Ben hızıma (part/saat gibi) ve konforuma bakarım, bedavayla övünecek zamanlarımı geçtim çok şükür ehe.

"Eninde sonunda inecek yav ha 6 saat ha 2 gün" diyen gitsin Torrent'ten çeksin zaten böyle işlerle uğraşacağına, muhtemelen daha hızlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

İnanıyorum tabi, kaç mbit kullandığının önemi yok rapid kota koyuyor premiumlara.

Rapidshare said:

A premium account enables you to download 5 Gigabyte per day, that's 5.000.000.000 byte.

Sen belki 1 saatte çekiyon 5gbyi, ben 1 günde çekiyorum belki ama para vermeden çekiyom. Sonuçta bilgisayar var evde açık bırakıyorum :)

hacı happy hoursta çekince 5gb 500mb yazılıyor ama onu napıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...