_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bence sectigi adamlarda bikac eksik bikac yanlıs var bence ozellikle Sabriyi almak gerekirdi... Ayrıca bu bir hz macı cok da takmayın kafanıza nasıl olsa avrupa sampiyonasında yokuz...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 said: Khirsah, 13 February 2004 21:33 tarihinde demiş ki: Tabii ki Sabrinin yerine Mehmet Yozgatlı süper oynar katılıorum, süper deiyemeyiz gerçi şu transfer döneminde maçsız formsuzkaldı. ama istanbulspordaki performansıyla sağ kanadı taşıabilir. ayrıca ben yeteneklerini düşünerek ümit karanı isteyebilirdim çok korktuğum bi oyuncudur. ama olanlardan sonra milli takıma yakışmaz, alınması zor zaten. biarkadaş da "orhan ak?" demiş, orhan ak ilerde çok ii olacak bence gs ii adam aldı şuana kadar da gsde ii gidio yaşına tecrübesine göre, ama tabi, gençleşme böle olmaz o da var. maç eksiği falan olmasa onlara sahada liderlik edebilecek bi bülent korkmaz ii olurdumesela tecrübeli. ama o da zor[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 hehe şenol güneşin gökdenizi ortada veya ilerde oynatacağını sanmıyorum sağda oynatacaktır. siz kalkmış mehmet yozgatlıdan bahsediyorsunuz lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Nukem bjk oynasın Turk mıllı takımı adı altında ıstersen. Ha nasıl olur ? Okan, mokan sacmalamayın yahu. Once bjk de oynamayı ogrensın su adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Patik nukem objektif bakmaaaaz :)[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Nukem_Verite, 14 February 2004 17:48 tarihinde demiş ki: Ahmet Yıldırım 250 tane Orhan ak eder şu an +1215216354[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ahmet yıldırım konusunda sölemedim ki. İlhan'ı tartışmıyosun bile!? İlhan kim ya? İlhanın yerine hakan oynasın hiç olmassa kafasına top çarpıo yani.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ayrıca takıma yazılması gerekenlerden sadece kendi takımındakileri sölemenide sübjektiflik olarak görürüm yani sana bi kastım yok.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Nukem ben yozgatlı oyansın dıye bırsey soyledımmı ? Okan,mokan palavra. Bjk'de gosteremedı adam kendını.Mıllı takımda yedek bıle olamaz. Sergen ne zaman mıllı takımda oynamısta, sımdı oynayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 okan koç falan oynayacaksa sabri 10 kere oynar rofl ayrıca ahmet yıldırım bizim takoz ahmet ise, ne tecrübe var adamda nede öyle ahım şahım bir yetenek, orhan ak zaten oynamayacaktık büyük ihtimal ama ahmet yıldırımda oynamasın zaten yani[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Bu ne ya ? böle kadromu olur , gençleştirme dediğin zart diye yapılmazki.Bu adam tam salak ya...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Ya nukem bi göz sende mi var Okan Koç'u görecek?[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Abi bu okan avrupanın gelecek vadeden 10 genç oyuncusundan biri sayılıyor,siz ne diyorsunuz ya...[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Peki Nukem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 okan şu haliyle oynayamaz hiçbiyerde kendini bulması lazım. ama nukem doğru demiş u21in sağında oynuodu beşiktaşa gelene kadar da bankoydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 kadroda revizyon :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 iyide sabri'nin milli tecrübesi büyük ihtimal okan koç'unkinin 2 katı falandır, sabri yıllardır milli takımlarında oynuyor türkiyenin, genç milli, u21 vs.[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 sabri 70 in üstünde genç milli ve yıldız milli takıma seçilmiş orhan ak da bir önceki dönem emre belözoğlu ve gökdenizle birlikte genç milli takımda oynamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Larva, 14 February 2004 22:13 tarihinde demiş ki: sabri 70 in üstünde genç milli ve yıldız milli takıma seçilmiş orhan ak da bir önceki dönem emre belözoğlu ve gökdenizle birlikte genç milli takımda oynamışlar +1[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Selcuk su an ıcın kotu ama Potansıyelı cok yuksek bır oyuncu tıpkı kemal (FB) gıbı ... bakınız umıt mıllı takım bakınız 2003 fransa (mıydı) ... bence tumer yaslı kacar bu kadroya ama Sabrı (GS) konusunda cıdden bende sasırdum bayaa kesın olmalıydı ... Servet de aday kadroda yoktu dıkkatınızı cekerım ...[signature][hline]The Bagımsız Oyun Bagımlısı ... Ateş bilmez nasıl yaktıgını ... Aranel Lúinwë ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: The_Delucian, 15 February 2004 01:05 tarihinde demiş ki: Selcuk su an ıcın kotu ama Potansıyelı cok yuksek bır oyuncu tıpkı kemal (FB) gıbı ... bakınız umıt mıllı takım bakınız 2003 fransa (mıydı) ... cmci seni... :D said: bence tumer yaslı kacar bu kadroya ama Sabrı (GS) konusunda cıdden bende sasırdum bayaa kesın olmalıydı ... Ben de katılıyorum cunku bu bir hazırlık macıdır ve genc oyuncuları gormek istiyorsa saygı duymalıyız... said: Servet de aday kadroda yoktu dıkkatınızı cekerım ... Dikkatini cekerim fenere geldiginden beri oynatılmıyor morali bozuldu... Ve buyuk bir performan dusuklugunden ve akabinde gelen milli takımda kotu imaj bırakmasından korkmus olabilir...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Mephisto_, 14 February 2004 19:36 tarihinde demiş ki: okan koç falan oynayacaksa sabri 10 kere oynar rofl ayrıca ahmet yıldırım bizim takoz ahmet ise, ne tecrübe var adamda nede öyle ahım şahım bir yetenek, orhan ak zaten oynamayacaktık büyük ihtimal ama ahmet yıldırımda oynamasın zaten yani mephisto pardon ama sen ne futboldan anlamıyormusun yada bjk maclarını izlemiyorsun... Ahmet yıldırım topları defanstan cok ii cıkartıyor cok ii alan kapıyor ve teke tekde adama cok ii basıyor ve unutmayınki artık modern futbolda defansta aranan ozelliklerin basında ayagında top tutabilme ve de pas atabilme gelmektedir...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Holyman, 14 February 2004 18:27 tarihinde demiş ki: ahmet yıldırım konusunda sölemedim ki. İlhan'ı tartışmıyosun bile!? İlhan kim ya? İlhanın yerine hakan oynasın hiç olmassa kafasına top çarpıo yani. İlhan su anda hakandan cok daha ii cunku fizik olarak daa guclu, zamanlaması cok daa ii hakandan su an... Ve kaleye onu donukken daha cok gol atma sansı war... Sakın karıstırmayın eski hakandan bahsetmiyorum su anki hakandan bahsediyorum ama bence ikisi de cagrılmamalı...[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: Patik, 14 February 2004 19:28 tarihinde demiş ki: Nukem ben yozgatlı oyansın dıye bırsey soyledımmı ? Okan,mokan palavra. Bjk'de gosteremedı adam kendını.Mıllı takımda yedek bıle olamaz. Sergen ne zaman mıllı takımda oynamısta, sımdı oynayacak ? Okan cok ii bir sag kanat bjkde oynamamasının tek nedeni defansif yonunun pek gelişmiş olmamasıdır... Ve iki sene sonra bu soylediklerinizi bole>(:P) yalıcaksınız :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 ben bu kadroyu seçen şenol güneş hakkında çok iyi şeyler düşünüyorum. Psikolojik bir açıklama yapiim Şöyle diyim oudipus kompleksi var bunda nası yani annesine aşık bu şöyle ki Trabzon + Fener ( ee patron tabi ) babasından kıskanıyo ( beşiktaş ) Ama daha derine giremiyorum malum sarı kartım var : ) ee hakemler bana taktı taktı...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar