Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Tepe Cinemaxx VIP Salonu

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Valla dün yanlışlıkla ona gidiyorduk, telefonda kadın 15 milyon diyince oahahahaaahhaa dedim vede teşekkür ettim. Şimdi bu adamların beni öpmek istemesini anlıyorumda bu öpücük karşılığında ne veriyorlar cidden merak ediyorum. Giden birisi varsa yazabilirmi.[hline]
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Sosyal ağlarda paylaş

-Afedersiniz hanim efendi * elini havada saga sola sallar *
-Buyrun beyfendi?
-Yok ben seetmistimde...*yine saga sola sallar ama bu sefer el ortadadir *
-Nasil yani?
-Ya guzelim kenara cekil filmi goremiyoruz, iki saattir anlatamadik derdimizi. Yarim saattir ondeki adamin tepesindesin. Artik derdini nasil anlatamadiysa !?!
Bi daha VIP salonlara gelmiyecegim. Yok bisey icermiymisim, yok yermiymisim. 15 milyon verip filmi seyredememe bu oluyor herhalde. * der ve salonu terkeder *[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Ya dogru duzgun film koymuyorlar ki VIP'ye mesela ROTK'i ilk geldigi gun VIP'ye koysalar veya matrix serisinden herhangi birini veya bekledigimiz herhangi bir filmi,giderim.Ama salak salak filmleri koyuyorlar ya da güzel bir filmi vizyona girdikten 3 ay(abarttim ok) sonra VIP'e koyuyorlar,cix olmuyor.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

Heheeey Aydınlılar Gözünüz İstanbul!

İzmirde bi sürü sinemada yatan koltuk mevcut aynı paraya konfor bumu beh.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Story of SadButcher"

horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...