fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Bu sinemanın VIP salonuna giden varmı aranızda?[hline]I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Valla dün yanlışlıkla ona gidiyorduk, telefonda kadın 15 milyon diyince oahahahaaahhaa dedim vede teşekkür ettim. Şimdi bu adamların beni öpmek istemesini anlıyorumda bu öpücük karşılığında ne veriyorlar cidden merak ediyorum. Giden birisi varsa yazabilirmi.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 koltukları yatıyor... hostesler içki servisi yapıyor... first class uçuş yaşıyorsun yeterlimi?[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 ciddi ciddi koltuklar yatıyor söyliim böle yata yata hatta uyuya uyuya izliyorsun filmi :)[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 ohas gidicem kesin..[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 15m e deger ama ya[hline][b]Gökyüzünde İsa, Türk dağında Musa ile Elimde asa ile, çağırıyım Mevlam seni... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 ehe hostes olayı direk geyik dimi lam filmin ortasında ne yapacaklar yani hostes mi dolasaacak yani.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 -Afedersiniz hanim efendi * elini havada saga sola sallar * -Buyrun beyfendi? -Yok ben seetmistimde...*yine saga sola sallar ama bu sefer el ortadadir * -Nasil yani? -Ya guzelim kenara cekil filmi goremiyoruz, iki saattir anlatamadik derdimizi. Yarim saattir ondeki adamin tepesindesin. Artik derdini nasil anlatamadiysa !?! Bi daha VIP salonlara gelmiyecegim. Yok bisey icermiymisim, yok yermiymisim. 15 milyon verip filmi seyredememe bu oluyor herhalde. * der ve salonu terkeder *[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hehe ben film izlemedim ama içeri giriip baktım boşken adam temizliodu salonu oturduk fln acaip güsel bide 15 kişilik mi ne küçük yane ..[signature][hline]=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ve servis vardı sanırm[signature][hline]Bir sana hasretim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok hyr servis yok da yani koltuklar falan yatıo boyle rahaaat rahat izliosun gitmeni tavsiye ederim yani bi kerelik de olsa zaten ben bi kere gittim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Bursada zafer'de de sinemada yatıyor koltuklar ve fiyatları normal deymez[signature][hline]MKC bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 o bahsettiğin sinemanın vip salonunu bilmiyorum ama afm fitaş'da ki vip bölümü deri ve büyük koltuklardan oluşan güzel bir yerdi. Rahatlığı, seyir zevkini daha bir güzelleştiriyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 afm fitaştaki vi hala duruyo mu ya bi de biletixten satılıyodu galiba oranın biletleri sadece son olarak da salon numarası 11miydi ne salondu orası be ayka uzatcek yer bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 en son 15 kağıttı..[signature][hline]=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 saçma ki, bi koltuk yatışına 2 misli para alıyolarsa adam kazıklıyolar trio sinemalarında da koltuk yatıyo ama öğrenci 8 milyon !? ee ne anladım bu işten[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ya dogru duzgun film koymuyorlar ki VIP'ye mesela ROTK'i ilk geldigi gun VIP'ye koysalar veya matrix serisinden herhangi birini veya bekledigimiz herhangi bir filmi,giderim.Ama salak salak filmleri koyuyorlar ya da güzel bir filmi vizyona girdikten 3 ay(abarttim ok) sonra VIP'e koyuyorlar,cix olmuyor.[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Hillside Trio Cinecity'deki VIP salonunda tüm top filmler oynuyor. Tavsiye ederim..[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 nerede orasi?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ataşehire, İçerenköy Karfur'a yakın bayaa büyük 3 binadan oluşmuş bir sitedir "trio" böyle güzel sinema salonu tenis kortu vs.vs. olan bir komplexi var oranın sineması..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 bursada zafer palza da da 1 ve 3 nuamralı salonalrda koltuk yatıo o da 8 falandır heralde max fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 LOTR 3 deyiz...Filmin ortasında : -Buyrin buyrin buyrin buyriinn içkiler,alaska,frigo,kola,mısır,su,hamburger vs vs... -Yaw kardeşim çıh beah meereye giriyor edemler lauww cık aradan bacım heyt...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bursa zafer plaza ki salonları iğrenç hiç sevmedim 7 milyon ordada koltuklar yatıyor yani sadece extra koltuk yatması için 2 misli para vermek kazık yemektir.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Heheeey Aydınlılar Gözünüz İstanbul! İzmirde bi sürü sinemada yatan koltuk mevcut aynı paraya konfor bumu beh.[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 said: aquila, 16 February 2004 01:24 tarihinde demiş ki: masaj filan yapıyolarmış arada... LoL[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar