-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 "Türkiye'nin ilk türbanlı spikeri Kübra Doğru, neden örtündüğünü ve örtünmekten neden vazgeçtiğini Söz Sende'de Balçiçek Pamir'e anlattı." Detaylar: [www.haberturk.com]
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Benim tek bir tane türbanlı tanıdığım vardı. Zorlanmadan kapanmıştı. Geçen sene okuduğu kitaplardan etkilenip kendi isteyerek açıldı(bireysel olarak iyiki de yaptı dedim). Böyle etraf zorlaması olmadan açılıp kapananda var tabi.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Geçenlerde de bi diş hekimi 26 sene sonra zorlamalardan kurtulup kendi mantığıyla siyasi türbanının yanlış olduğuna karar vermişti. Kaynak: [www.milliyet.com.tr] Millet uyanıyor, ucuz siyasi malzemelerin karın doyurmadığını herkes görecek zamanla.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 türbanliyken daha seksiymi$. ka$lar, makyaj falan.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konu açılmak kapanmanın ötesinde tamamen siyasi bir simgeyi takmak veya takmamak, ve evet açılma kapanma gibi mevzuların siyasette kullanılması mide bulandırıcı, bu aşamalara gelmemesi lazımdı. Eğer öyle olsaydı bugün siyasi demezdik ve senin gibi düşünebilirdik.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 -007- said: Millet uyanıyor, ucuz siyasi malzemelerin karın doyurmadığını herkes görecek zamanla. Kimsenin uyandığı fln yok bence.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Masticore said: -007- said: Millet uyanıyor, ucuz siyasi malzemelerin karın doyurmadığını herkes görecek zamanla. Kimsenin uyandığı fln yok bence. O zaman gidip bizzat biz uyandırıcaz. Bunlar sadece örnek, uyanmadıklarını düşünüyorsanız uyandırmak için bizzat adım atın, etrafınızla konuşun.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Abicim ülke gündemine bak, nerdeyse yunan işgalini bile ergenokona bağlayacaklar. Yüzleri yese Atatürk'te ergenekoncuydu diyecekler. Millletten tepki falan geliyor mu? Yok, tırt biçimde yaşıyoruz hala.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ergenekoncular ittihatci ittihat enver pasa enver yuzunden girdik 1. dunya savasina yani yunan isgalide ergenekon yuzunden ismarlama darbe gunlugu yazdirip bununla insanalri sucliyan zihniyetten bu cikarimi yapmasinida pek tabi beklerim
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kadın güzel olmak ister, hadım gibi gezdirmek için de baskı gerek. "kendi başına" parası ve dolayısıyla gücü olan kadına kimse (buna uyduruk bedevi tanrıları da dahil) kolay kolay türban falan taktıramaz.
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 benim de tanıdığım biri vardı. bi yıl açılıyodu bi yıl kapanıyodu. baktım bi gün açılmış yine. dedim ne lan bu aç kapa aç kapa artema oldun sen artık. kapanmadı bi daha.
Öne çıkan mesajlar