Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Türbanlı Görüntülerimden Nefret Ediyorum"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim tek bir tane türbanlı tanıdığım vardı. Zorlanmadan kapanmıştı. Geçen sene okuduğu kitaplardan etkilenip kendi isteyerek açıldı(bireysel olarak iyiki de yaptı dedim). Böyle etraf zorlaması olmadan açılıp kapananda var tabi.
Mesaj tarihi:

Geçenlerde de bi diş hekimi 26 sene sonra zorlamalardan kurtulup kendi mantığıyla siyasi türbanının yanlış olduğuna karar vermişti.

Kaynak: [www.milliyet.com.tr]

Millet uyanıyor, ucuz siyasi malzemelerin karın doyurmadığını herkes görecek zamanla.

Mesaj tarihi:
Konu açılmak kapanmanın ötesinde tamamen siyasi bir simgeyi takmak veya takmamak, ve evet açılma kapanma gibi mevzuların siyasette kullanılması mide bulandırıcı, bu aşamalara gelmemesi lazımdı. Eğer öyle olsaydı bugün siyasi demezdik ve senin gibi düşünebilirdik.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
-007- said:

Millet uyanıyor, ucuz siyasi malzemelerin karın doyurmadığını herkes görecek zamanla.

Kimsenin uyandığı fln yok bence.

O zaman gidip bizzat biz uyandırıcaz. Bunlar sadece örnek, uyanmadıklarını düşünüyorsanız uyandırmak için bizzat adım atın, etrafınızla konuşun.
Mesaj tarihi:
Abicim ülke gündemine bak, nerdeyse yunan işgalini bile ergenokona bağlayacaklar. Yüzleri yese Atatürk'te ergenekoncuydu diyecekler. Millletten tepki falan geliyor mu? Yok, tırt biçimde yaşıyoruz hala.
Mesaj tarihi:
ergenekoncular ittihatci

ittihat enver pasa

enver yuzunden girdik 1. dunya savasina

yani yunan isgalide ergenekon yuzunden

ismarlama darbe gunlugu yazdirip bununla insanalri sucliyan zihniyetten bu cikarimi yapmasinida pek tabi beklerim
Mesaj tarihi:
kadın güzel olmak ister, hadım gibi gezdirmek için de baskı gerek.

"kendi başına" parası ve dolayısıyla gücü olan kadına kimse (buna uyduruk bedevi tanrıları da dahil) kolay kolay türban falan taktıramaz.
Mesaj tarihi:
benim de tanıdığım biri vardı. bi yıl açılıyodu bi yıl kapanıyodu. baktım bi gün açılmış yine. dedim ne lan bu aç kapa aç kapa artema oldun sen artık. kapanmadı bi daha.
  • Yeni Oluştur...