Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ntvspor.net : football manager

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 tane kırmızı kart gördüm 4-2 yendim yine de

ama bu kadar şaibe olmaz ki kardeşim. yumruğumuzu masaya vurucaz. takımımız üzerine oyunlar oynanıyor
Mesaj tarihi:
Yürüyerek kazanmamız gereken bir şampiynluktu... kendime yediremiyorum.. galatasarayın son 6 haftada ne oyunlar oynadığını biliyoruz. (bkz.aziz yıldırım)
Mesaj tarihi:
Silphatos said:
Paticik II ye gelin, ilk lig dolmus.

nasıl geliniyor, daha önce hiç böle bişi oynamamıştım : )

Bir gazla girdim.. Nasıl giricem paticik II'ye..?

Arkadaslar'a tıklayıp, paticik II'yi seçip, Buraya Mini Lig Paticik II için başvurunuzu yazınız diyen yere de ben baluu yazıp yolladım, bişi olmadı ?

Onay felan mi gerekiyor ?
Mesaj tarihi:
Onaylanmadı halen sanırım..
ben bu işten bişi anlamadım galiba :D

salmonella33 ile olan bir sonraki maçınız 0 saat ve 0 dakika sonra başlayacaktır.

böyle bir şey var sağ alt köşede Başlangıç sayfasında ??

Lig olarak da o çubukta : Mahalli Lig yazıyor. O neyse :D
Mesaj tarihi:
Takım gücünüz: 476,7 ye düştü benım :D ee galipte geldım neden dustu bırden bu kadar :(

5-1 yenmişim.

3 sarı 2 kırmızı görmüşüm bu ne ule :D
Mesaj tarihi:
666.6 nedir ya :D LOL !

e ben hiç maç yapmıyorum, maçım 17.00 daymış güya..

ama şu an sağ alt köşede halen üstte verdiğim yazı var, 0 saat 0 dakika sonra maçım var sdhgdksgh.

3 saattir öyle zaten :D
Mesaj tarihi:
abi o bügünün
fikstür kısmına bak 05.07.2008 de 17.00 da oynıycan sen il maçını aslında 3 hafta maçı olcak her gün 1 hafta demke yane.
yarın sen 17.00de maçın olcak yani çünkü bügün 17.00den sonra uye oldun sanırım böyle bi açıklama yeterlidir sana:D
Mesaj tarihi:
Var abi td puanı olmassa strateji,taktik takım gibi olayları kullanamıyorsun puan o işe yarıyor strateji,taktik takım antremanı,bireysel antreman falan yapınca düşüyor o puan casusluk falanda yapınca düşüyor ama gün içinde artıyor ve maçı kazanınca da artıyor.
  • Yeni Oluştur...