fede Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ahahaha atletico terlik nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 azmo ilk maçtan 5-0 gg :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 harbi napmış o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paticik II ye gelin, ilk lig dolmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 her lig 20 kişi zaten ya. her seferinde pati diye kurcaz D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 3 tane kırmızı kart gördüm 4-2 yendim yine de ama bu kadar şaibe olmaz ki kardeşim. yumruğumuzu masaya vurucaz. takımımız üzerine oyunlar oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yürüyerek kazanmamız gereken bir şampiynluktu... kendime yediremiyorum.. galatasarayın son 6 haftada ne oyunlar oynadığını biliyoruz. (bkz.aziz yıldırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 teknik direktör puanın 0 lanması çok mantıksız bişe ya o saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Silphatos said: Paticik II ye gelin, ilk lig dolmus. nasıl geliniyor, daha önce hiç böle bişi oynamamıştım : ) Bir gazla girdim.. Nasıl giricem paticik II'ye..? Arkadaslar'a tıklayıp, paticik II'yi seçip, Buraya Mini Lig Paticik II için başvurunuzu yazınız diyen yere de ben baluu yazıp yolladım, bişi olmadı ? Onay felan mi gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet baluu kuran onaylıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 5dk da onaylanıyo zaten muhtemelen onaylanmıştır, ayrı lige düştük ama gönüller bir baluucum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Onaylanmadı halen sanırım.. ben bu işten bişi anlamadım galiba :D salmonella33 ile olan bir sonraki maçınız 0 saat ve 0 dakika sonra başlayacaktır. böyle bir şey var sağ alt köşede Başlangıç sayfasında ?? Lig olarak da o çubukta : Mahalli Lig yazıyor. O neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Takım gücünüz: 476,7 ye düştü benım :D ee galipte geldım neden dustu bırden bu kadar :( 5-1 yenmişim. 3 sarı 2 kırmızı görmüşüm bu ne ule :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ok baluu ekledim seni. ayrica takimin gucu: ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 666.6 nedir ya :D LOL ! e ben hiç maç yapmıyorum, maçım 17.00 daymış güya.. ama şu an sağ alt köşede halen üstte verdiğim yazı var, 0 saat 0 dakika sonra maçım var sdhgdksgh. 3 saattir öyle zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 abi o bügünün fikstür kısmına bak 05.07.2008 de 17.00 da oynıycan sen il maçını aslında 3 hafta maçı olcak her gün 1 hafta demke yane. yarın sen 17.00de maçın olcak yani çünkü bügün 17.00den sonra uye oldun sanırım böyle bi açıklama yeterlidir sana:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Maç saatine doğru puanlar yükselir. Antreman yaptırın ve transferlerde bulunun. benim puan 700 civarı B)- Acımam kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben de başvurdum bakalım.ilk maçı yendik 2. maçı beklioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 oyunun adı football tycoon olmuş. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 takımı sildim, uğraşamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 1. haftadaki maçı yapmamışız nedense anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 maçlar 5 te başladığı için 5'ten sonra kayıt olduk biz. en azından ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 o teknik direktör puanı'nın bir dalgası var mı ? yani bişiler yapınca düşüyor, ama nasıl kazanılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Var abi td puanı olmassa strateji,taktik takım gibi olayları kullanamıyorsun puan o işe yarıyor strateji,taktik takım antremanı,bireysel antreman falan yapınca düşüyor o puan casusluk falanda yapınca düşüyor ama gün içinde artıyor ve maçı kazanınca da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hmm evet saat başı 1 teknik direktör puanı veriyormuş. Neyse ilk maçıma çıkıcam bu aksam, çok heyecanlıyım. sdgh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar