Durgun-3-X-Yesil Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Öncelikle selamlar. Konuyu tam olarak nereye açabileceğimi bilmediğimden dolayı buraya açtım. Şayet yeri yanlış ise şimdiden özrümü sunarım.("Bilim Ve Teknik" adındaki klasöre girer miydi bilmiyorum.) Merak ettiğim durum ise şu: Aranızda mutlaka Youtube'da ya da televizyonda telekinezi ile ilgili şeyler izleyenler vardır. Ancak benim bugüne kadar görebildiklerim tuzluğu hareket ettirme, topu oynatma, mumu biraz kontrol edebilme, kaşık bükme gibi şeylerden ibaretti. Şunu merak ediyorum. Bu yeteneği daha ne kadar geliştirebiliriz. Daha ötesini başarabilme ihtimali var mı bir insanın. Mesela büyük bir cismi hareket ettirebilen ben şu ana kadar hiç görmedim. 3-4 kg'lık bir cismi dahi hareket ettirebileni göremedim. Asıl sormak istediğim size; bir insan gene böyle bir odaklanmayla çok ağır bir cismi ya da başka bir insanı itebilir mi? Yoksa sadece bu olay birkaç kg'lık şeylerde mi sınırlıdır? Sonuçta bazen televizyonlarda boy gösteren telekinezi uzmanlarının (ya da meslekleri her ne ise) yapabildikleri şeyler son derece kısıtlıydı. Daha ilerisi mümkün müdür? Bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 pazara kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ekime ya da..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 odaklamayla kaldırabildiğim daha ağır cisimler var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mükkemmel bir cevap geldi konuyaa. alkışlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 benimde odaklanmayla kaldırabildiklerim var,banada alkış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 3. posttan kaydı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 noluyoz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: odaklamayla kaldırabildiğim daha ağır cisimler var benim.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 durgun 3x yeşil, abi biz burda hayvan gibi geyik yapıyoruz yannız. neyse dur bakalım bombalayan çıkacak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Telekinezi eğer gerçekse öyle 1-2 kiloluk cisimlerle de sınırlı olmamalı. Bardağın içindeki tüyü kaldırmakla, arabayı kaldırmak arasında çok büyük bir fark yok gibi geliyor bana. Bu nedenle telekineziye inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şaka bu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 telekinezi yalan. inanmayın böyle şeylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: odaklamayla kaldırabildiğim daha ağır cisimler var benim. HAHAHAHAHAHAAASFHAJSHFJASHFJASHFAJSFHASJFHASJKFHASFJKHASFJKASFHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fede said: ekime ya da..... oof elimde değil. http://img240.imageshack.us/img240/6412/yiitzgrskimekadarxz8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahahaha süper karikatür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Durgun-3-X-Yesil said: Öncelikle selamlar. Konuyu tam olarak nereye açabileceğimi bilmediğimden dolayı buraya açtım. Şayet yeri yanlış ise şimdiden özrümü sunarım.("Bilim Ve Teknik" adındaki klasöre girer miydi bilmiyorum.) Merak ettiğim durum ise şu: Aranızda mutlaka Youtube'da ya da televizyonda telekinezi ile ilgili şeyler izleyenler vardır. Ancak benim bugüne kadar görebildiklerim tuzluğu hareket ettirme, topu oynatma, mumu biraz kontrol edebilme, kaşık bükme gibi şeylerden ibaretti. Şunu merak ediyorum. Bu yeteneği daha ne kadar geliştirebiliriz. Daha ötesini başarabilme ihtimali var mı bir insanın. Mesela büyük bir cismi hareket ettirebilen ben şu ana kadar hiç görmedim. 3-4 kg'lık bir cismi dahi hareket ettirebileni göremedim. Asıl sormak istediğim size; bir insan gene böyle bir odaklanmayla çok ağır bir cismi ya da başka bir insanı itebilir mi? Yoksa sadece bu olay birkaç kg'lık şeylerde mi sınırlıdır? Sonuçta bazen televizyonlarda boy gösteren telekinezi uzmanlarının (ya da meslekleri her ne ise) yapabildikleri şeyler son derece kısıtlıydı. Daha ilerisi mümkün müdür? Bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Saygılarımla. maksimum penisini kaldırabiliyorsun telekinesisle. Burdanda şu sonuç çıkıyor. Bir adam telekineziyle ne kadar büyük bir şeyi oynatabiliyorsa o kadar da**aklı bir adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 burtonesk said: odaklamayla kaldırabildiğim daha ağır cisimler var benim. oha kızlar coşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kaşık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 garbage rulez buraya açmıycaktın konuyu sdfsdfsd şaka bi yana ben cisimleri kontrol edebiliyorum öyle mesela telefon filan kaldırdıgım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bleda2 said: Durgun-3-X-Yesil said: Öncelikle selamlar. Konuyu tam olarak nereye açabileceğimi bilmediğimden dolayı buraya açtım. Şayet yeri yanlış ise şimdiden özrümü sunarım.("Bilim Ve Teknik" adındaki klasöre girer miydi bilmiyorum.) Merak ettiğim durum ise şu: Aranızda mutlaka Youtube'da ya da televizyonda telekinezi ile ilgili şeyler izleyenler vardır. Ancak benim bugüne kadar görebildiklerim tuzluğu hareket ettirme, topu oynatma, mumu biraz kontrol edebilme, kaşık bükme gibi şeylerden ibaretti. Şunu merak ediyorum. Bu yeteneği daha ne kadar geliştirebiliriz. Daha ötesini başarabilme ihtimali var mı bir insanın. Mesela büyük bir cismi hareket ettirebilen ben şu ana kadar hiç görmedim. 3-4 kg'lık bir cismi dahi hareket ettirebileni göremedim. Asıl sormak istediğim size; bir insan gene böyle bir odaklanmayla çok ağır bir cismi ya da başka bir insanı itebilir mi? Yoksa sadece bu olay birkaç kg'lık şeylerde mi sınırlıdır? Sonuçta bazen televizyonlarda boy gösteren telekinezi uzmanlarının (ya da meslekleri her ne ise) yapabildikleri şeyler son derece kısıtlıydı. Daha ilerisi mümkün müdür? Bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum. Saygılarımla. maksimum penisini kaldırabiliyorsun telekinesisle. Burdanda şu sonuç çıkıyor. Bir adam telekineziyle ne kadar büyük bir şeyi oynatabiliyorsa o kadar da**aklı bir adamdır. Peter said: garbage rulez buraya açmıycaktın konuyu sdfsdfsd şaka bi yana ben cisimleri kontrol edebiliyorum öyle mesela telefon filan kaldırdıgım oldu Dişilerdede daha derin oluyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 slickers said: burtonesk said: odaklamayla kaldırabildiğim daha ağır cisimler var benim. oha kızlar coşmuş evet ._. garbage.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar