roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Beyin! Haydi çocuklar, gelin nickten cinsiyet belirlerken yanlış belirlediklerimizi yazalım! Negzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sen erkektin yanlış mı biliyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben neyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 biz zamanında veritabanı oluşturmuştuk.. ara bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben Fly ı kız zannediyordum. kusura bakma. amacımız veritabanı oluşturmak değil! heh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben ilk geldiğim sene 5 erkeğe kız 2 kıza erkek demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam : adam eponymoniumous : çok uzun ve anlamsız bi niki var. Erkek fly : feminen bi yanı var ama wowdan bildiğim kadarıyla erkek oper : opel gibi. Araba çağrışımı var. Erkek fede : maskülen bi nik. Erkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nakaratta kalınları söyleyen erkek inceleri kadın Lovage - Sex (I'm A) [hr] i'm a man i'm a goddess i'm a man i'm a virgin i'm a man i'm a blue movie i'm a man i'm a bitch i'm a man i'm a geisha i'm a man i'm a little girl i'm a man and we'll make love together why does man go to hooker first of all because he quite often is not all that happy and sexual satisfied at home his wife won't perform all the activities he has in mind and most of all, oral sex is a taboo the woman would say "what do you think I am, a whore i don't want to do that!" slip and slide when you're where you like to feel the blood flow not to fast don't be slow my love's in your hands skin to skin honey hold tight come inside it's a passion play just for you let's get lost in the magic place alone now drink your fill from a fountain of love wet your lips im a man i'm a boy im a man i'm your mother im a man i'm a one night stand im a man i'm a bi im a man i'm your slave im a man i'm a little girl i'm a man and we'll make love together diye gidiyo güzel şarkıdır tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o diil de şesu'yu kim görse erkek derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 şesu olarak gören der de ben böyle sesszzuu gibi gördüğümden hiç yadırgamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 onun şesu olduğunu anlarsan evet. ben anlamamıştım şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sesu diyince direkt kız olduğunu belirledim ben :) . ne bilim sesu ne vardı ağda mı bişi vardı kızlarla alakalı ama. ordan şey ettim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mesela bak adama a. sinan yavuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de anlamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sesu kız mı ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam said: sesu diyince direkt kız olduğunu belirledim ben :) . ne bilim sesu ne vardı ağda mı bişi vardı kızlarla alakalı ama. ordan şey ettim herhalde. facebook umu araştırdın..unuttum sanma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hımm evet sesu ya tıklayınca ismin çıkmıştı galiba oradan tespit etmiştim. tüh yakalandık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ee yazdım ben adını MEHMET TUĞRUL KARABATAK çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ciddiye alıp, "lan sesu diye mi arattı acaba fede" deyip sesu diye arattım. çıkmadı mehmet tuğrul karabatak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ismiyle ara çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 adını yazdım diyo adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sesu diye aratınca da bu çıktı http://profile.ak.facebook.com/v227/1019/60/s660500286_8471.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahahah iyiyiyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 korktuğum başıma geldi resimlerim siber ortamlarda dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nilep buraya yorum yazdıgında onu da analiz edelim X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar