LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Revenant said: patchten sonra daha bi optimize olucak oyun cok daha rahat oynarsin yani simdi 15 20 fps alicaksan patchte 30 40 belki daha yuksek alman garanti olucak Yalan, boyle bir vaadi yok patch'in. Hatta memory leak sorununu bile fixlemiyor olabilir patch. Cunku patch'in yapimi ayin 4-6'si arasinda bitmisti bile, microsoft'a yollandi patch Games for Windows icin onaylansin diye hala Microsoft'ta patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromance Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 millet bende nvidia geforce 9600 ekran kartı var işletim sistemi de vista bu peçlerden hangisini cekicem ikisini de cektim hata verior :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 patch e daha 2 3 hafta var. mal ma 15 fps ile oynuyorum ama yinede güzel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ahahahahhahahahahahahaha fail e bak çıkmış patch http://msxb-d1.vo.llnw.net:3074/content/5454083b/5454083B1000008310000183.cab?n=CB5EDA107F2BA302 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 cikti patch evet bu arada ben yalan solemiyorum patch notelara bakabilirsin. A fix to the crash after legal screen that some German customers were reporting. -Numerous improvements to the video editor: Smarter naming of videos, improved rendering quality, better fx during replays -Fix to bowling while using certain sensitive mice -Fix for ATI 1900 shadows -Overall savings to memory -Graphic improvements to particle systems and mirrors -Multiplayer character settings are preserved -Support for DirectInput controllers. Note: The current hack way of supporting these controllers may not work with the improved functionality. So we recommend you remove the hack before upgrading to the patch. Issues with power management software have also been fixed (slow speed, double speed issues). Even after the patch comes out setting power management software to maximum performance is recommended. We’ve seen cases where power management software does not detect the game is running and puts the CPU in green mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Evet official patch cikmis. Yukaridaki link dogrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hemen bi test edin söleyin bakalım sonuçları, ben yarın dönücem eve hemen çekerim ilk iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 evet test eden arkadaşlar sölerse sonuçları bende alcam ona göre oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 pek işe yaramıyor felan diyorlar orjinal forumlarda edit: 5 6 fps farketti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 multiplayer'da pc'niz çok yavaş diye atıyor beni ki singleplayerda fps sorunum yok var mı bu sorunu yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 oha, ping çok yüksek anlarım da pc yawaş ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 fps farkettirmiyor patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 LC'de kimi gördüm, tanıdık gibi sanki sdas sdas http://www2.picturepush.com/photo/a/1250410/img/1250410.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Vaaayyy RTE ne hallere düşmüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Beyler Sapphire 4870 ler ile ilgili crash sorunu icin bios update yapilmasi gerekiyormus. Warhammerin sitesinde acıklamasını yapmıslar. Site linki Permanent Solution, ONLY for Sapphire ATI Radeon HD 4870 512MB DDR5 basligi altinda incelenmiş. 7. siradaki olayda, Winflashi winrardan cıkardıgın yeri browse etmek gerekiyor fakat cmd icinde hicbitürlü o dosyaya gecmiyor vista 64 bit. C: nin icine koydum winflash isimli klasor olarak ama c:winflash gibi komutlarla o klasorun icine giremedim command icinde. Var mıdır bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ati flash tool kullanabilirsin.. yeryuzundeki en iyi gpu bios sitesi buradan tool u nasil kullanacagina bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 zira flash olayini restart attiktan sonra akabinde yapiyorsun dostan. usb flash bellek ile icine boot dosyalari koyup boot ettiginde oluyor sanirim. oradan da atflash i cali$tiriyorsun. daha mantikli aciklama mvk da mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ya oyunu bozdum ben =] Biri Grand Theft Auto IVcommondata içideki handling dosyasını upload edebilir mi 40kb falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 mail adresini yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oyun bitti(senaryo) de içimde kaldı yau; ben en sonda parayı değilde intikamı seçtim oldürdük falan düğünde saldırı oldu sonra helikopter sahnesiyle özgürlük anıtının orda bitti. parayı seçen bi şeyttirsin ne oluo merak ettim.. edit: ok, eğer romanı dinleyip paranın peşinde koşarsak düğünde roman ölüyor, eğer kate'i dinleyerek intikamı seçersek düğünde kate ölüyor.. bi de ev iş yeri falan satın alınmıo uyuz oldum ya, malikane üstünde de helikopter istiyorum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yav bişi soracam taksi fln çalıyoruz ya işlere fln çıkabiliyor muyuz gta3te hani ambulans çalıp yaralı fln taşıyorduk bunda da öyle görevler var mı ya da ileriki zamanlarda mı açılacak taksi çalıyorum nasıl müşteri fln aricam pls help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 polislik yapılabiliyor. ambulansa bir kere bile binmedim 14 saat oyun sürem var. itfaiyeye de binmedim ama çok saçmaydı zaten ambulans ve itfaiye görevleri önceki oyunlarda. taksicilik yapılıyor mu bilmiyorum ama oyundaki taksi çok işlevli ve kullanması müthiş bişey. babalar gibi her yere cart curt taksi tutuyorum. araba sürmek manasız zengin olmak başka bişey kdlfsdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Mumu said: polislik yapılabiliyor. ambulansa bir kere bile binmedim 14 saat oyun sürem var. itfaiyeye de binmedim ama çok saçmaydı zaten ambulans ve itfaiye görevleri önceki oyunlarda. taksicilik yapılıyor mu bilmiyorum ama oyundaki taksi çok işlevli ve kullanması müthiş bişey. babalar gibi her yere cart curt taksi tutuyorum. araba sürmek manasız zengin olmak başka bişey kdlfsdl polislik nasıl yapılıyor polis arabasını çaldıktan sonra göreve başlamam için ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 arabayı durdurup E'ye basiyorsun. orda suçlu kayitlari miydi neydi ordan bi şekilde giriyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n_acre Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 arkadaşlar vista 64bit ve 8600 GT ekran kartı kullanıyorum, acaba bunlar oyunu oynamamda problem yaratır mı? başım ağrıyacaksa oynayabilmek için almıyım hiç boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar