Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 iyi de orjinal almazsaniz zaten bu tur komik sorunlar hep olacak. Bu oyuna deger gidin alin. 'orjinale vercek paramiz yok abi'ciler icin henuz stabil bir crack bulunmuyor saniyorum. Herkes farkli yollar deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Reogmar said: haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 alti parmak yok abicim, en ust parmagin altina enteresan bi golge atmis, o yuzden iki parmak gibi gozukuyo orasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 altı parmak üstü bulut gel sen burda derdi unut orman ne güzel ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Necromance said: arkadaslar az önce seytana uyup vize haftamdan önce orjinal aldım oyunu yüklemenin sonunda disk1 i takın dio taktıımda dvd yi kabul etmio :S böle rezalet görmedim çözümü varmı acep ? (orjinal al demeyin :p) çözüm yarı fiyatına oyunu ben alacam ben yüklicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oyun fazlasıyla güzel. ayrıca ben rockstar games'in very high seçeneğini gelecek için koyduk cümlesinden kesinlikle bu oyuna ek görev paketleri çıkarılacağını anlıyorum. gta 4 üzerine kurulacak 2-3 tane ek görev bekleyin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ilk ek gorev paketi bu ay yada onumuzde ki ay cikiyor zaten X-Box 360'a. 5-6 saatlik yeni senaryo var, baska karakteri oynuyoruz falan. Orjinal oyunum hala gelmedi, gelsede beraber sehri darmadagin etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 abazanlık yapıp lovemeet.net sitesindeki bütün kızlara date atmayın olmuyomuş, her seferinde 1er 1er yapıcakmışsınız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seino Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 senaryo gayet iyi. zaten grafik vs için söylenecek bişey yok. yakında bi yama gelecekmiş onu bekliyoruz. zaten o zamana kadar da prince of persia ile idare edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Geforce 180.84 Beta 3 Drivers çıkmış dün gece. OS: Windows XP SP3 Video Card: 8600GTS ile çalışmamış safemodeda düzeltilmek zorunda kalınmış. Windows XP SP3 and 9600GT ile çalışmamış Vista Ultimate X64 SP1 GeForce GTX260 ile 20ye varan fps artışı http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=382775 EDIT: ben de kurdum denedim şimdi sornuç mükemmel fps 10-20 civarı arttı. Ayrıca mp deathmatch falan acaip iyiymiş hehe 8800gt xp32bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Social club programını çalıştıramadım tıkladığımda sürekli bilgisayar donuyo. oyunu tamamen silmeyi deniyim dedim securom izin vermedi.. çözümü varmı bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 .net 3.5 u yüklemeyi deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 süper ya ahah, izleyin kesin. https://tv.rockstargames.com/videos/view/id/B79A0F5446359EA2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Lopeth said: .net 3.5 u yüklemeyi deneyebilirsin düzelmedi hala aynı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bu da çok iyi gözümden yaş geldi ya ahah https://tv.rockstargames.com/videos/view/id/800A71A28D7D690D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Arkadaşlar grafik ayarını değiştiremiyorum.Sabit kalmış bunun değiştirmenin yolu varmı yardımcı olabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 kısa yolun hedef kısımına "-norestriction" ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ya kusura bakmayın pek araştıramadım da tek cevap istiyorum :) 2.2ghz 800mhz core2 işlemci 8600GS turbo cache nvidia geforce ekran kartı 2gb ddr2 ram ile kaç fps alırım hiçbir şey yapmadan ? oynayabilirmiyim herşeyden önce adam gibi (sanmıyorum da) laptop birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 oynarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 peki bu patchlerle vs. ortalama kaç fps alabilirim. ekran kartının mobile olması performans düşüklüğüne sebep verir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 patchten sonra daha bi optimize olucak oyun cok daha rahat oynarsin yani simdi 15 20 fps alicaksan patchte 30 40 belki daha yuksek alman garanti olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hmm o zaman yarın bi bakayım,fm09'un fiyatı düşmeyecek gibi birlikte alırım asdf yardım için teşekkürler bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 rica,oynicak yada oyniyan arkadaslarada bu siteyi tavsiye ederim bi suru mod cikacak yakinda simdilik araba isimlerini gercek isimlere ceviren dosyayi cekebilirsiniz bindiginiz arabayi daha yakindan tanimak icin :p GtaHQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ewet onu cekmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar