Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray, Liverpool'lu Harry Kewell ile anlaştı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw gs liler lincolnü görmüyoz,sahada ondan daha çok lincoln forması gıydık dıye aglıyorlardı,artık bu adamda geldiğine göre gs yönetimi "sahada olmayan,sakat ama dünya futbolcusu" forması diye forma bile çıkartır.
10 lincoln
11 kewell
6 linderoth
8 barusso
hem forma satıslarıda patlar.
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:
yaw gs liler lincolnü görmüyoz,sahada ondan daha çok lincoln forması gıydık dıye aglıyorlardı,artık bu adamda geldiğine göre gs yönetimi "sahada olmayan,sakat ama dünya futbolcusu" forması diye forma bile çıkartır.
10 lincoln
11 kewell
6 linderoth
8 barusso
hem forma satıslarıda patlar.

ben de nerde diyodum bu eleman
ne zaman gelip laf atmaya başlicak diyodum
yetişti hemen
sen eksiktin bi
Mesaj tarihi:
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki? Adam ünlü o kadar, zamanında çok iyimiş ama uzun süredir de oynamamış. GS bu adamı bedavaya aldı. Eğer iyi çıkarsa süper olur, iyi çıkmazsa da kayıp yok pek. Daha ne?
Mesaj tarihi:
iyide rewendor adam arda ile aynı mevkıde oynuyor,şimdi bu adamı oynatmak için arda gibi genç pırıl pırıl adamı arada sırada da olsa yedekte tutacak veya sağa çekip köreltecek,gs li olmamama rağmen arda yıpratılmasın.
Mesaj tarihi:
akıo adam sevdim
[video]http://www.dailymotion.com/relevance/search/harry%2Bkewel/video/x2ir74_harry-kewell-compilation-shown-on-t_spor?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
miyaw33 said:
iyide rewendor adam arda ile aynı mevkıde oynuyor,şimdi bu adamı oynatmak için arda gibi genç pırıl pırıl adamı arada sırada da olsa yedekte tutacak veya sağa çekip köreltecek,gs li olmamama rağmen arda yıpratılmasın.

Bu adam için Arda'nın kesileceğini sanmam ben. Zaten Arda da bu saatten sonra kesilmez kolay kolay takımdan. Yoksa ben de senin gibi karşıyım zaten.

Tahminen Arda forvet arkasına Lincolnün mevkisine ya da sağ kanada çekilecek.

Burada köreleceğini sanmam sağ kanat oynamışlığı çok var çünkü. Kiralıkken sağ bek bile oynuyordu bu adam.
Mesaj tarihi:
Arda ve Aydın'ın esas yerleri Sag acık zaten. Arda alt yapıda Aydın'ın yedegidi.

Ben bu sene Aydından cok ümitliyim büyük patlama bekliyorum
Mesaj tarihi:
Ya Arda neden yefekti sağda oynayamıyo. Adam ben sol kanatta rahatım diyor sen hala esas yeri sağ açık diyosun :D

Arda'ya bence çok güzel teklif geldi zaten, Kewell için Arda yedek tutulmaz yani saçmalık.
Mesaj tarihi:
Bu sene sağlam bir kadro olacak eğer sakatlıklar olmazsa. Bonservis verilmedi de çok akıllı bir transfer. Lincoln de yeni yıldız gelince pabucunun dama atılmaması için adam gibi oynamaya başlar umarım.
Mesaj tarihi:
herif daha istanbula ayak basmadan 8 sayfa post kastırmışsa neyin tartışmasını yapıyoruz iyiymiş:p

5 yıllığına 15 milyon euroya mal olan emre kaç maça çıktı onada bakabildinizmi?
Mesaj tarihi:
Full name Harold Kewell
Date of birth 22 September 1978 (age 29)
Place of birth Sydney, Australia
Height 5 ft 11 in (1.80 m)
Playing position Winger, Attacking Midfielder, Second striker
Club information
Current club Galatasaray
Number 7

Heralde Arda'yı yedek bırakmadan oynatıcak biyerler bulurlar :)
Mesaj tarihi:
1marka değeri olan bir topçu
2 hiçbir zaman huysuzluk kapris gibi şeylerle anılmadı yetenekleri çok olsada takım oyuncusu
3 senelerdir ingilterede oynuyor
ve son olarakta
Harry kewell isminden sonra diğer yabancı transferleri daha kolay olur.
Mesaj tarihi:
nerede oynayacak acaba bu adam, ne kadar para alacak

bence galatasaray ın ihtiyacı olan bir transfer değildi. aynı lincoln gibi takım içi dengeleri bozacak. ya da lincoln ün gönderilmesine bi hazırlık falan olabilir.

her şekilde, bu adam gs ye yararlı olmaz bence. kanat oynasa savunmaya yardımcı olamaz, ofansif ortasaha oynasa lincoln ü kesmiş olur, striker desen tek forvet değil zaten 2. forvet ancak vs.
  • Yeni Oluştur...