36>35
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Galatasaray, Liverpool'lu Harry Kewell ile anlaştı.
iyide rewendor adam arda ile aynı mevkıde oynuyor,şimdi bu adamı oynatmak için arda gibi genç pırıl pırıl adamı arada sırada da olsa yedekte tutacak veya sağa çekip köreltecek,gs li olmamama rağmen arda yıpratılmasın.
Bu adam için Arda'nın kesileceğini sanmam ben. Zaten Arda da bu saatten sonra kesilmez kolay kolay takımdan. Yoksa ben de senin gibi karşıyım zaten.
Tahminen Arda forvet arkasına Lincolnün mevkisine ya da sağ kanada çekilecek.
Burada köreleceğini sanmam sağ kanat oynamışlığı çok var çünkü. Kiralıkken sağ bek bile oynuyordu bu adam.
inşallah oynar...
Arda ve Aydın'ın esas yerleri Sag acık zaten. Arda alt yapıda Aydın'ın yedegidi.
Ben bu sene Aydından cok ümitliyim büyük patlama bekliyorum
Ben bu sene Aydından cok ümitliyim büyük patlama bekliyorum
bence arda hergün tvye çıkcaksa böle şımarmadan para ederken satılsın..tabi karakteri nekadar sağlam bilemem de genelde türkler patlıo böle durumlarda
Ya Arda neden yefekti sağda oynayamıyo. Adam ben sol kanatta rahatım diyor sen hala esas yeri sağ açık diyosun :D
Arda'ya bence çok güzel teklif geldi zaten, Kewell için Arda yedek tutulmaz yani saçmalık.
Arda'ya bence çok güzel teklif geldi zaten, Kewell için Arda yedek tutulmaz yani saçmalık.
Bu sene sağlam bir kadro olacak eğer sakatlıklar olmazsa. Bonservis verilmedi de çok akıllı bir transfer. Lincoln de yeni yıldız gelince pabucunun dama atılmaması için adam gibi oynamaya başlar umarım.
herif daha istanbula ayak basmadan 8 sayfa post kastırmışsa neyin tartışmasını yapıyoruz iyiymiş:p
5 yıllığına 15 milyon euroya mal olan emre kaç maça çıktı onada bakabildinizmi?
5 yıllığına 15 milyon euroya mal olan emre kaç maça çıktı onada bakabildinizmi?
Full name Harold Kewell
Date of birth 22 September 1978 (age 29)
Place of birth Sydney, Australia
Height 5 ft 11 in (1.80 m)
Playing position Winger, Attacking Midfielder, Second striker
Club information
Current club Galatasaray
Number 7
Heralde Arda'yı yedek bırakmadan oynatıcak biyerler bulurlar :)
Date of birth 22 September 1978 (age 29)
Place of birth Sydney, Australia
Height 5 ft 11 in (1.80 m)
Playing position Winger, Attacking Midfielder, Second striker
Club information
Current club Galatasaray
Number 7
Heralde Arda'yı yedek bırakmadan oynatıcak biyerler bulurlar :)
1marka değeri olan bir topçu
2 hiçbir zaman huysuzluk kapris gibi şeylerle anılmadı yetenekleri çok olsada takım oyuncusu
3 senelerdir ingilterede oynuyor
ve son olarakta
Harry kewell isminden sonra diğer yabancı transferleri daha kolay olur.
2 hiçbir zaman huysuzluk kapris gibi şeylerle anılmadı yetenekleri çok olsada takım oyuncusu
3 senelerdir ingilterede oynuyor
ve son olarakta
Harry kewell isminden sonra diğer yabancı transferleri daha kolay olur.
yalan haberdir
epic fail!
nerede oynayacak acaba bu adam, ne kadar para alacak
bence galatasaray ın ihtiyacı olan bir transfer değildi. aynı lincoln gibi takım içi dengeleri bozacak. ya da lincoln ün gönderilmesine bi hazırlık falan olabilir.
her şekilde, bu adam gs ye yararlı olmaz bence. kanat oynasa savunmaya yardımcı olamaz, ofansif ortasaha oynasa lincoln ü kesmiş olur, striker desen tek forvet değil zaten 2. forvet ancak vs.
bence galatasaray ın ihtiyacı olan bir transfer değildi. aynı lincoln gibi takım içi dengeleri bozacak. ya da lincoln ün gönderilmesine bi hazırlık falan olabilir.
her şekilde, bu adam gs ye yararlı olmaz bence. kanat oynasa savunmaya yardımcı olamaz, ofansif ortasaha oynasa lincoln ü kesmiş olur, striker desen tek forvet değil zaten 2. forvet ancak vs.
Öne çıkan mesajlar