Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray, Liverpool'lu Harry Kewell ile anlaştı.

4Ever

Öne çıkan mesajlar

yaw gs liler lincolnü görmüyoz,sahada ondan daha çok lincoln forması gıydık dıye aglıyorlardı,artık bu adamda geldiğine göre gs yönetimi "sahada olmayan,sakat ama dünya futbolcusu" forması diye forma bile çıkartır.
10 lincoln
11 kewell
6 linderoth
8 barusso
hem forma satıslarıda patlar.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:
yaw gs liler lincolnü görmüyoz,sahada ondan daha çok lincoln forması gıydık dıye aglıyorlardı,artık bu adamda geldiğine göre gs yönetimi "sahada olmayan,sakat ama dünya futbolcusu" forması diye forma bile çıkartır.
10 lincoln
11 kewell
6 linderoth
8 barusso
hem forma satıslarıda patlar.

ben de nerde diyodum bu eleman
ne zaman gelip laf atmaya başlicak diyodum
yetişti hemen
sen eksiktin bi
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:
iyide rewendor adam arda ile aynı mevkıde oynuyor,şimdi bu adamı oynatmak için arda gibi genç pırıl pırıl adamı arada sırada da olsa yedekte tutacak veya sağa çekip köreltecek,gs li olmamama rağmen arda yıpratılmasın.

Bu adam için Arda'nın kesileceğini sanmam ben. Zaten Arda da bu saatten sonra kesilmez kolay kolay takımdan. Yoksa ben de senin gibi karşıyım zaten.

Tahminen Arda forvet arkasına Lincolnün mevkisine ya da sağ kanada çekilecek.

Burada köreleceğini sanmam sağ kanat oynamışlığı çok var çünkü. Kiralıkken sağ bek bile oynuyordu bu adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Full name Harold Kewell
Date of birth 22 September 1978 (age 29)
Place of birth Sydney, Australia
Height 5 ft 11 in (1.80 m)
Playing position Winger, Attacking Midfielder, Second striker
Club information
Current club Galatasaray
Number 7

Heralde Arda'yı yedek bırakmadan oynatıcak biyerler bulurlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

nerede oynayacak acaba bu adam, ne kadar para alacak

bence galatasaray ın ihtiyacı olan bir transfer değildi. aynı lincoln gibi takım içi dengeleri bozacak. ya da lincoln ün gönderilmesine bi hazırlık falan olabilir.

her şekilde, bu adam gs ye yararlı olmaz bence. kanat oynasa savunmaya yardımcı olamaz, ofansif ortasaha oynasa lincoln ü kesmiş olur, striker desen tek forvet değil zaten 2. forvet ancak vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...