Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Facebookuma girdim anasayfamda bunla karşılaştım.oha be. bsg diyorum.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 cinsiyetimi karıştırmışlar. omg.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Facebook senin yaptğın poking action'dan gay olabileceğin sonucuna mı vardı?
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bi kaç kişinin daha facebook hesabına girdim onlarda da çıkıomuş. oh rahatladım. tırstım lan bi an.
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Madcat said: bi kaç kişinin daha facebook hesabına girdim onlarda da çıkıomuş. oh rahatladım. tırstım lan bi an. bende çıkmıyo.. sizde sorun var. :D
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 arkadaşımdan şüpleniodum aslında. hmm lan yoksa? lan bende mi? yok lan. neyse geçer heralde lan cevap vermicem sonuca. geçer di mi? geçsin lan?
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bende de çıkmıyo, sapına kadar ulan.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cinsiyet girmemiş miydin ki? Ya da şu interested in kısmından da kıllanmış olabilir, hem men hem women işaretlediysen :)
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam said: Cinsiyet girmemiş miydin ki? Ya da şu interested in kısmından da kıllanmış olabilir, hem men hem women işaretlediysen :) erkek olduğumu belirtmemiş hmm mantıklı.
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Her de Her.. Her almanca Bay demekdi zaten?
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 cinsiyetimi yazdım sorun çözüldü sdfsdg
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 toptop barış top barış diyesim geldi kızma bana :P
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya bu cinsiyet muhabbeti feysbukta garip zaten. interested in kısmını abaza görünmemek adına hem erkek hem bayan olarak işaretlemiş türk halkının büyük kısmı. halbuki cinsel açıdan biseksüel misiniz birader. bi de cinsiyeti yanlış girenler var. 18 + kız diye aratıyorsun, en başta mustafa. hay allahım. neyse.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Llama said: toptop barış top barış diyesim geldi kızma bana :P saol bebişim.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bi arkadaşımı arıyordum, ismi merve, kız ve 18 yaşında olanları arattım. ne var bunda? filter ı daraltıp daha çabuk sonuca ulaşmaya çalışıyordum
Öne çıkan mesajlar