Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 2 acc ile girdim gelmemis : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Henüz dağıtılmaya başlanmadı sanırım, yazmıyor hiçbir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 http://beta.worldofwarcraft.com/forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Beta Client indireyim dedim. Çok yoğunmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Verdiğin linkten bahsetmiyorum. Beta key dağıtımı henüz başlamadı dedim. Avrupa için dediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 EU - Beta Key daha dağıtılmaya başlamamış. Aman scam maillere falan dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 gelmedi mi kimseye yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 hala 1 de attack bulunduranlarla konusmam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 iyi de malcırcığım o benim char değil. Shadowblade diye lame nick mi koyucam ben. WoW-EU forumlarından bir şahsın ss'i o fsdsd ne deniyordu bu durumlar için, feyıl ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ahaha Owned mulgear :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 beta ya %100 girmem lazım, beta key gelipte accountu satmayı düşünen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 beta keyler account dan bagımsız, account satın almana gerek yok, Beta key yeterli ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 beta key alınır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sanırım ilgili herkes başvurularını yapmıştır. Stickylikten çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 yapmammı dayımın oğlu blizzde çalışıo kesin alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 raistlinthewiz said: beta key alınır... bana kesin gelir kimseye vermicem kendim de girmicem supriz olsun sdfslkdjfsf sana zaten vermem bıraktın gittin bizi zaliiim :P ayhan geldi gecen aksam bg yaptık cok eglendik 7-8 kisi falan 2 saat dayanamadık baydık cıktık euhuehuebsdjsblfasdça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 sleeper bak ben hiç bırakmadım seni (hiç gelmedim o ayrı hatta tanımıyorum asl?) bana ver sana gelirse keyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sleeper said: raistlinthewiz said: beta key alınır... bana kesin gelir kimseye vermicem kendim de girmicem supriz olsun sdfslkdjfsf sana zaten vermem bıraktın gittin bizi zaliiim :P ayhan geldi gecen aksam bg yaptık cok eglendik 7-8 kisi falan 2 saat dayanamadık baydık cıktık euhuehuebsdjsblfasdça ıngame nıck ne:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 mucveR?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 accaountum falan yok başvurabilir miyim :D çıkarsa burdan birine veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 hayır ödeme durumu aktif olan bi acc ile anca zaten şuan kapandı kayıtlar diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 raistlinthewiz said: mucveR?? ne sandın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 http://img.photobucket.com/albums/v319/kalhiae/hahahuhu.jpg?t=1217982903 böle bi mail almışım ama bu maille alakası yok benim accountumun başka bi mail. charımı satmak çin millete verdiğim bi mail. merak ediyorum bu işte bi bit yeniği var ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 http://beta-teaser.vnd.com/ (bi harfi sildim) şöyle bi yere yönlendiriyor link muhtemelen hacker kardeşler keklemeye çalıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 of ya ne kadar şerefsiz insanlar war walla bana gelse ben zıplardım direk key geldi die allah belasını wersin bunların bunlardan bole paranoya yapıp gerçekten seçildiğimizdede korkudan giremezsek komik olur walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar