Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evli ve çocukluyu geri istiyoruz!

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

http://www.kaankaner.com/evc/index.asp

Cnbc e daha öncede aşırı istekten dolayı yayınlamıştı belki tekrar olur bi deneyelim[signature][hline]Aket Atum

Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aket-Atum, 12 February 2004 10:33 tarihinde demiş ki:
http://www.kaankaner.com/evc/index.asp

Cnbc e daha öncede aşırı istekten dolayı yayınlamıştı belki tekrar olur bi deneyelim

inşalah olur ha bı de ustune ustluk kanal d de turk versıyonu yayımlanıyor, al bundye ve bud a resmen hakaret bu, espriler iğrenc , hıc uyarlayamamışlar, egecm sana ılgınden dolayı tesekkur ederm[signature][hline]In Rock We Trust!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha , harbiden o cok komikti ya hey gidi eski günler hey
en cok güldüğüm dizi oydu
la sunu kazaadan bulsam da ceksem tamamını cekmezsem neyim valla.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende bunun türk versiyonu hakkında pek iç açıcı şeyler düşünmüyordum ama 3 te 3 izledim.çok kötü değil(gerçeği kadar olmasada..) izleniyor yani,hatta gülüyorum :))[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki:
you have a very kara baht young padawan...
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar zamanında cnbc-e'de oynarken hiçbirimizin aklına bunları capture edipte arşivlemek gelmedimi? benim bi de tv kartım vardı o zamanlar ne salağım ben yaa..[signature][hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies
Just to be shunned away by you
Now all I want is to die, no streets of gold in the sky
And I wash my hands of you..
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Audfe, 15 February 2004 15:56 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar zamanında cnbc-e'de oynarken hiçbirimizin aklına bunları capture edipte arşivlemek gelmedimi? benim bi de tv kartım vardı o zamanlar ne salağım ben yaa..

yeni başlarsa kesinlikle bir kayıt cihazı alacağım :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...