Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 http://www.kaankaner.com/evc/index.asp Cnbc e daha öncede aşırı istekten dolayı yayınlamıştı belki tekrar olur bi deneyelim[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
homerJSimpson Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Aket-Atum, 12 February 2004 10:33 tarihinde demiş ki: http://www.kaankaner.com/evc/index.asp Cnbc e daha öncede aşırı istekten dolayı yayınlamıştı belki tekrar olur bi deneyelim inşalah olur ha bı de ustune ustluk kanal d de turk versıyonu yayımlanıyor, al bundye ve bud a resmen hakaret bu, espriler iğrenc , hıc uyarlayamamışlar, egecm sana ılgınden dolayı tesekkur ederm[signature][hline]In Rock We Trust!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bende turk versiyonunu diyorsunuz sandim :P[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 :) tr version u kaldıralımmm[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 şu türk versyonunu gördükçe sinirim bozuluyo ya. umarım yeniden başlar orjinali hadi be cnbc-e, yap bi kıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ahanda attım bende walla istios billa istios yeniden[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 turk versiyonu yanliz adamlardan onayli[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 insallah allahim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yanlız yayınlanmaya başlasa ve bir takım hödük tarafından tr versiyonuna özenmişler bakın ne yapmışlar dendiğini, yada ay tr'si daha güzel(aslında bu okdar da garip bi durum değil ya neyse) dediğini düşünüyorum da, ne kadar komik olurdu[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Ahahaha , harbiden o cok komikti ya hey gidi eski günler hey en cok güldüğüm dizi oydu la sunu kazaadan bulsam da ceksem tamamını cekmezsem neyim valla.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 desteğim sonsuzdur ekledim bile :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 "Lütfen soyadınızı bahşedermisiniz." lol pek ciddi bişey değil anlaşılan.[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 bu arada toplam kaç kişi imzasını falan atmış nereden anlıyoruz :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Ya bende bunun türk versiyonu hakkında pek iç açıcı şeyler düşünmüyordum ama 3 te 3 izledim.çok kötü değil(gerçeği kadar olmasada..) izleniyor yani,hatta gülüyorum :))[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 ya arkadaşlar zamanında cnbc-e'de oynarken hiçbirimizin aklına bunları capture edipte arşivlemek gelmedimi? benim bi de tv kartım vardı o zamanlar ne salağım ben yaa..[signature][hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 harbiden birisi kaydetseymis adamların bi daa yayınlatıcaını zannetmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Audfe, 15 February 2004 15:56 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar zamanında cnbc-e'de oynarken hiçbirimizin aklına bunları capture edipte arşivlemek gelmedimi? benim bi de tv kartım vardı o zamanlar ne salağım ben yaa.. yeni başlarsa kesinlikle bir kayıt cihazı alacağım :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Audfe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 başlamaz bence artık :( of akılsız başım off[signature][hline]My spirit begins to rise into the heavenly skies Just to be shunned away by you Now all I want is to die, no streets of gold in the sky And I wash my hands of you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar