BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Merhabalar Evet, -Runuo nedir? -Sphere nedir? -İkisi arasındaki fark nedir? bilen biri bilgilendirsin beni lutfen.. Bir de AOS vs var onlar da oyunun versiyonları mı ??
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 run uo ve sphere 2 ayri emulation programidir run uo c# la scriptlenir ve oyun ici hersey kodlanabilir hic bisi hardcoded deildir en ufak detay bile deistirilebilir spheresa asil kisim hardcoded sadece bazi olaylar scrptlenebilirdir run uo default olarak aos (age of shadows) versiyonu aktif olarak gelir ama kapatilabilir sphere ise pre aos tur warmi aos scriptleri bilmiyorum
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Versiyonlar kapatılıp değiştirilebilir mi ??
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 runuo bilyorum ben ordan soliyim run uoda cok basit sekilde bi config dosyasinda aos acik mi kapali miya kapat baba dediginde kapaniyor hazir zaten script paketleride felan war direk onnarda pre aos kurulabiliyor
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sphere pre-aos değil ml dahil destekliyor artık
Öne çıkan mesajlar