Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 what teh fukc !1!1 topice gel. terazine clickledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 madalyana deydirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 PrudenT said: önce ayıklayıp sonra yiyorum ben ufak bir parça karpuzu bıçak ile 86 ufak parçaya böldükten sonra, aradaki ısrarcı KKKAÇ ları da çatalla temizleme şeklinde bi yöntem kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hiç kkkaç temizlemeden karpuz ağıza alınır. kkkaçlar dil altında tutulur. karpuzu yuttuktan sonra kkkaçlar dışarıya püskürtülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Xo said: hiç kkkaç temizlemeden karpuz ağıza alınır. kkkaçlar dil altında tutulur. karpuzu yuttuktan sonra kkkaçlar dışarıya püskürtülür. o dedıgın cartoonlarda oluyor makınalı tufek nıyetıne kullanıyorlardı bı ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 makinali tüfek kadar olmasada gayet işe yarar bir yöntem. kendimden biliyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 KKKAÇları ben taramalı tüfek mermisi olarak kullanıyorum. çok zevkli oluyo :P editttttt:noluyo lan bugün herkes benden önce davranıyo :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 taramalı ne be made in tara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 @Overseer efsane fake ONLAR VAR'ı hatırladım bu yazıyla, eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ehüh bu kadar sevileceğini bilsem zamanlamayı ayarlardım =P BonePART said: i feel much chemical in you no u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 UP! az önce karpuz yerken aklıma direk bu geldi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 oha süper topikmiş, cidden +rep! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 urmesque said: UP! az önce karpuz yerken aklıma direk bu geldi ahaha ağzım sulandı nezmandır yimiorm vay ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 yeni gordum iyi topicmis, ama gereksizsin overseer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 ahah adam heryerde overseere laf atıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mADmaXimus said: yeni gordum iyi topicmis, ama gereksizsin overseer :D alakası bile yok! overseer<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 nays taapik dyuuud! Toğtıli laykt it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşüreceniz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 urmesque said: ahah adam heryerde overseere laf atıo. atarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 KKKAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Temmuz, hariboya laf atma. lütfen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mADmaXimus said: urmesque said: ahah adam heryerde overseere laf atıo. atarim. atma! çünkü overseer <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 burtonesk said: alakası bile yok! overseer<3 asinanyavuz said: Temmuz, hariboya laf atma. lütfen. :P urmesque said: atma! çünkü overseer <3 dördümüz bi sahil kasabasına yerleşelim desem gelirmisiniz? mADmaXimus said: atarim. hayransın olm bana içten içe kabullen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hehehe başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar