Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin said: Xaenin said: Hayvan mısınız yarım saat önce 20 mesaj vardı burda? kız olduğu haberini aldı millet patladı o vakit. Ne bileyim. Fake? değildir dimi. Artık boy fotosu istemek lazım üye olurken.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 urmesque said: mulgear6 said: 342 olmus işte ne var? hatta sürekli artıyo^^ çok hızlı artıyolar onları durduramıyoruz
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 her mesaj yazınca artıo mu? edit: artıomuş.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Xaenin said: kingpin said: Xaenin said: Hayvan mısınız yarım saat önce 20 mesaj vardı burda? kız olduğu haberini aldı millet patladı o vakit. Ne bileyim. Fake? değildir dimi. Artık boy fotosu istemek lazım üye olurken. mayolu hatta! yok mayo diil o 2 parça olandan bikini sanırım
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Marl0_on said: parabola diyince gülüyorum artık. = hep senin yüzünden nihan. naptım ben be=/
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 TC Kimlik nosu istensin kız mı erkek mi anlaşılsın üye olurken direk. Hatta profilde yazsın kız-erkek diye böyle. Hatta kızsa boy fotoğraf zorunlu olsun işte profilde.. Mayolu koyanlar gold üye olsun falan..
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mulgear6 said: Xaenin said: kingpin said: Xaenin said: Hayvan mısınız yarım saat önce 20 mesaj vardı burda? kız olduğu haberini aldı millet patladı o vakit. Ne bileyim. Fake? değildir dimi. Artık boy fotosu istemek lazım üye olurken. mayolu hatta! ıyyyy. düşünsene bacaklarında iğrenç selülitler var! yapmayın böle şeyler.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 garbıç'a yazınca post azalıyor mu lan? ahsduhfdas yeni farkettim. bölüm moduyuz bi de rezilliğe bak.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: urmesque said: Mortis said: ben tenis e başladım lan ^_^ etek giyiorum . asd firikikte veriyosundur şimdi sen ohhşş topa vururken çok sexy inliyorum bi de ^_^ evet, işte paticik ruhu. kız-erkek ayrımı olmadan ayıyız biz :D
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: TC Kimlik nosu istensin kız mı erkek mi anlaşılsın üye olurken direk. Hatta profilde yazsın kız-erkek diye böyle. Hatta kızsa boy fotoğraf zorunlu olsun işte profilde.. Mayolu koyanlar gold üye olsun falan.. bu tarz bi dünya istiosun yani.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Denedim azalmadı, önceden de denemiştim azalmamıştı :D
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: Marl0_on said: parabola diyince gülüyorum artık. = hep senin yüzünden nihan. naptım ben be=/İsrail'liye vur dedin.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 azalmıyor da benim postlar uçmuş lan 13k civarıydı 12k olmuş. hayal mi görüyorum anlamadım dsdf
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 erkeklerin bol sivilceli, kızların bıyıklı olduğu Paticik forumlarına hoşgeldiniz. muhabbetin alası burada.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: nileppezdel said: TC Kimlik nosu istensin kız mı erkek mi anlaşılsın üye olurken direk. Hatta profilde yazsın kız-erkek diye böyle. Hatta kızsa boy fotoğraf zorunlu olsun işte profilde.. Mayolu koyanlar gold üye olsun falan.. bu tarz bi dünya istiosun yani. Evet :D
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 arkada parabola çalsın demediydim=/
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 urmesque said: mulgear6 said: Xaenin said: kingpin said: Xaenin said: Hayvan mısınız yarım saat önce 20 mesaj vardı burda? kız olduğu haberini aldı millet patladı o vakit. Ne bileyim. Fake? değildir dimi. Artık boy fotosu istemek lazım üye olurken. mayolu hatta! ıyyyy. düşünsene bacaklarında iğrenç selülitler var! yapmayın böle şeyler. ya yoksa? sdgsg ------------------------
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mulgear6 said: urmesque said: mulgear6 said: Xaenin said: kingpin said: Xaenin said: Hayvan mısınız yarım saat önce 20 mesaj vardı burda? kız olduğu haberini aldı millet patladı o vakit. Ne bileyim. Fake? değildir dimi. Artık boy fotosu istemek lazım üye olurken. mayolu hatta! ıyyyy. düşünsene bacaklarında iğrenç selülitler var! yapmayın böle şeyler. ya yoksa? sdgsg ------------------------ .
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eternalus said: erkeklerin bol sivilceli, kızların bıyıklı olduğu Paticik forumlarına hoşgeldiniz. muhabbetin alası burada. Ahahha ben babyface'im bi kere ayda bi tane çıkar geçer sivilce :)
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 cleocin T kullanıcan sivilce çıkınca!
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mulgear6 said: urmesque said: mulgear6 said: Xaenin said: kingpin said: Xaenin said: Hayvan mısınız yarım saat önce 20 mesaj vardı burda? kız olduğu haberini aldı millet patladı o vakit. Ne bileyim. Fake? değildir dimi. Artık boy fotosu istemek lazım üye olurken. mayolu hatta! ıyyyy. düşünsene bacaklarında iğrenç selülitler var! yapmayın böle şeyler. ya yoksa? sdgsg ------------------------ şahsen ben o görüntüye dayanamicağım için şeyettim.
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Madcat said: her mesaj yazınca artıo mu? edit: artıomuş. düz mantıktan yazmayınca azalıyo olması gerek post sayısının 2 dk kimse bişey yazmasın
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: arkada parabola çalsın demediydim=/e niye çaldı o zaman =
Öne çıkan mesajlar