Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

big sexy !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marl0_on said:
Mulgear ve Nileppezdel arkadaşlarım, sizin ne garip bir ilişkiniz var lan öyle. Bir kaç gündür topiclerde atışmalarınıza filan denk geliyorum da, aşık mısınız, nedir?
aahhahaha evet aynen bunu düşünüyodum ben de
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:
Mulgear ve Nileppezdel arkadaşlarım, sizin ne garip bir ilişkiniz var lan öyle. Bir kaç gündür topiclerde atışmalarınıza filan denk geliyorum da, aşık mısınız, nedir?

sdfsdf pardon :(
Mesaj tarihi:
Undertaker var hala.60 yaşında amca oldu ama son izlediğimde 25 maçtır yenilmiyordu.Venooommmm!Saçma sapan umaga çıkmış bide onu görcen asıl off rezil ya iğrenç olmuş o.
Mesaj tarihi:
Umaga iğrenç bi herif ya.

Ama bikaç tane kadın dövüşçü var ya, süperler lan. Adlarını bilmyorum gerçi çok takip edemedim de. Bildiğin süperler yani. Dayak yiyeceksem öyle bi hatundan yiyeyim :D
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:
Undertaker var hala.60 yaşında amca oldu ama son izlediğimde 25 maçtır yenilmiyordu.Venooommmm!Saçma sapan umaga çıkmış bide onu görcen asıl off rezil ya iğrenç olmuş o.

of o herifi görünce kanal değiştiriyorum. bi de hintli adam var. ikisi de birbirinden tiksinç herifler.
Mesaj tarihi:
O değil de ben en çok Rey Mysterio'yu severim. Adam o vücutla o herkesin ringe girdiği dövüşü kazandı ya böyle bisürü kişili adını da unuttum, helal yani. Adamın dövüşünü izlemek güzel, dövüşün Ronaldo'su. Cristiano Ronaldo'su ama :D
Mesaj tarihi:
Eternalus said:
Cocostar said:
bide bide...flair vardıııı

o ye rick flair. o herif dedeydi lan.

Hayatımda gördüğüm en itici insan. Hogan'ı arkdan vurdu şerefsiz. Ona karşı hislerimi söylesem banlanırım ya adi herif :X
Mesaj tarihi:
Rick flair i shawn michaels emekli etti.Sonra batista yla maça çıkçaklardı işte onu izlemedim.Mysterio aile bağları oldu ya guerreoroeareaorere diye biri vardı onla baya saçmaladılar sonunda bıktım ondan.Bi ara King Booker vardı ya ona ne oldu ki?Ahah o çok güldürüyordu beni.
Mesaj tarihi:
holivud hogına gıcıktım ben de. yani sinema geçmişi var, birikmiş bi karizması var diye doğru düzgün dayak yedirtmiyolardı gibi geliyodu bana. hele nw0 diye triplere girişi falan.
  • Yeni Oluştur...