roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Marl0_on said: Mulgear ve Nileppezdel arkadaşlarım, sizin ne garip bir ilişkiniz var lan öyle. Bir kaç gündür topiclerde atışmalarınıza filan denk geliyorum da, aşık mısınız, nedir?aahhahaha evet aynen bunu düşünüyodum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Marl0_on said: Mulgear ve Nileppezdel arkadaşlarım, sizin ne garip bir ilişkiniz var lan öyle. Bir kaç gündür topiclerde atışmalarınıza filan denk geliyorum da, aşık mısınız, nedir? sdfsdf pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nileppezdel said: Lan gay demekle lez demenin ne farkı var :D takıldım hem ben bi de şu var ki Undertaker rules all! >:D< yine batista diyorum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 5. msjımda kalsam iyi olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 asinanyavuz said: bu 6. hesabın mı? yok 2. :) sanırım kızlar kulubu vardı o zamanlar abaza kızlar tarzı bi laf etmişitim karakedinin tersine gelmiş banlamıstı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 İki arkadş geyik yaptık altı üstü ya :D Sizin içiniz fesat olm X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cocostar said: 5. msjımda kalsam iyi olucak :) burdakiler sayılmaz 3 desin hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 @burtonesk: Bırak yaa Batista kim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Undertaker var hala.60 yaşında amca oldu ama son izlediğimde 25 maçtır yenilmiyordu.Venooommmm!Saçma sapan umaga çıkmış bide onu görcen asıl off rezil ya iğrenç olmuş o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 meh 3 de iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 undertakera saygımız sonsuz ama batista yani sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Umaga iğrenç bi herif ya. Ama bikaç tane kadın dövüşçü var ya, süperler lan. Adlarını bilmyorum gerçi çok takip edemedim de. Bildiğin süperler yani. Dayak yiyeceksem öyle bi hatundan yiyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Akhlaur said: Undertaker var hala.60 yaşında amca oldu ama son izlediğimde 25 maçtır yenilmiyordu.Venooommmm!Saçma sapan umaga çıkmış bide onu görcen asıl off rezil ya iğrenç olmuş o. of o herifi görünce kanal değiştiriyorum. bi de hintli adam var. ikisi de birbirinden tiksinç herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 undertaker ftw ötesi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kevin nash bu scott steiner mi neydi öle bi adam vardı cok testisliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 O değil de ben en çok Rey Mysterio'yu severim. Adam o vücutla o herkesin ringe girdiği dövüşü kazandı ya böyle bisürü kişili adını da unuttum, helal yani. Adamın dövüşünü izlemek güzel, dövüşün Ronaldo'su. Cristiano Ronaldo'su ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu mulgearla nilep harbi çok mutlular lan. bu kadar mutlu olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Cocostar said: bide bide...flair vardıııı o ye rick flair. o herif dedeydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mortis said: bu mulgearla nilep harbi çok mutlular lan. bu kadar mutlu olmayın. Abi kız bana cidden çoook değer veriyomuş lan süper nası mutlu olmayayım oleeey :D Ama o neden mutlu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mortis said: bu mulgearla nilep harbi çok mutlular lan. bu kadar mutlu olmayın. birlikte diil ayrı ayrı mutluyuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Eternalus said: Cocostar said: bide bide...flair vardıııı o ye rick flair. o herif dedeydi lan. Hayatımda gördüğüm en itici insan. Hogan'ı arkdan vurdu şerefsiz. Ona karşı hislerimi söylesem banlanırım ya adi herif :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kız dediğin değer vericek tabi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bana değer vermeyen ölsün sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Rick flair i shawn michaels emekli etti.Sonra batista yla maça çıkçaklardı işte onu izlemedim.Mysterio aile bağları oldu ya guerreoroeareaorere diye biri vardı onla baya saçmaladılar sonunda bıktım ondan.Bi ara King Booker vardı ya ona ne oldu ki?Ahah o çok güldürüyordu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 holivud hogına gıcıktım ben de. yani sinema geçmişi var, birikmiş bi karizması var diye doğru düzgün dayak yedirtmiyolardı gibi geliyodu bana. hele nw0 diye triplere girişi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar