cemad Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi klasiği bu olabilir ama hakkaten kötü duruyor bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 çirkin bence de evet =) hatırası başka göze hoş gelmesi bambaşka =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 nesi çirkin valla gayet güzel duruyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 forma iyi de şort çok leş ya eskilerin tuman tabir ettiği donlara benziyor :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Yok, ben de sevmedim paçalının altına beyaz şortu. Esasında bi tane beyaz forma alasım var bi ara, turuncuyu zaten aylar önce almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Abi bırakın ya pijama gibi duruyo parçalı formanın altına beyaz şort. Eskiler saçma forma yapıyolarsa biz ne yapalım yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar