jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 hozceri said: jonywayt said: 10-20 arasi bear form omg ne kıl ne cıns levellerdi . allahtan 3-4 lvl dm power oldu :dNoob joni 20 den sonra bir ferahlik geldi bir ferahlik :D aziyorum alimallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Wihi'ye selam verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 deadwoll said: BAŞARDIM!!!! SMV ve Netherstorm'daki neredeyse her questi ve ondan önceki bölgelerdeki her questi bitirip yine de 70 olamamayı başardım!!! Hiç instance ya da mob farm yapmadım. Kastığım tüm charlarda netherde bir kaç q yapıp 70 oldum ama druid olmadı :/ 69.2'deyim ne halt edeceğimi bilmiyorum sabaha kadar 70'lemem lazım :( zomg :S ben 2 bölgeye hiç dokunmadan 70lemiştim yahu ne farm yaptım ne bişey sadece 2 veya 3 kere instance yaptım onda da 70 lvl arkadaşlar boostladı item için xp az geldi yani. ilginç :S edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 esasında outlande gidince en güzeli instancelara girerek level atlamak bence. hem iyi xp, hem blue item, hem de sonuçta druidsen feralle tank olursan hergün 10 tane 20 tane invite alırsın sürekli dancın sürekli dancın birkaç günde 60tan 70 e geçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Yok o iş öyle olmuyor, pek dungeon yapan yok BL'de nedense, üstüne yapanlar da noob oluyor yavaş bitiyor instancelar. Sabah 70'ledim, son 50k'yı da farmladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 deadwoll said: Ben de ona yanıyorum işte, arkadaşım mage kastı nagrand bittiğinde 70'ti adam. Hoş ben 58-60 arasını thrallmarda kastım fenalık geldiğinden. O da bir etken. he ben enayiyim epl/silithus takıldım... ben de 58 oldugum gibi outlands e kaçtım sorun sende bence :D ben nagranddaki bring me an egg questini 68 lvlda uçarak yaptım (questi aldıgım zaman direk yaptım sonradan diil :P ) hatta terokkar questlerinin bi kısmını atladım ve bütün questleri sololadım (tarantula questi dahil sdf ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Ben de öyle yaptım :P , bu arada priestim vardı onla epl silithus yapmıştım 0-60 arası 4 gün sürmüştü, bunda OL'ye çıktım süre yine aynı. Ally'lerin zaten quest line'ları problemli yol vs. işkence oluyor 0-60 arası. Onca horde kastım hep NS'ye ilk girişimde (BEM ve terokkar qlarını pek yapmıyordum SMV'den önce NS'ye gidiyorum) 70'liyordum hep, ya blizz. bana gıcık oldu exp'imi kırptı ya da rested bonustan hiç faydalanmadığım, q'ları en az mob keserek yaptığım ve instance'lara girmediğim için böyle oldu. Bu arada zaten 4-5 instance questleriyle beraber aşağı yukarı 1 lvl veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 deadwoll said: bu arada priestim vardı onla epl silithus yapmıştım 0-60 arası 4 gün sürmüştü, epl-silithusta zor olmadı mı ilk 54-55 lvl? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Her questi ben yaparsam moblardan exp alamazsın işte. sonra farm edersin dsfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 mulgear6 said: deadwoll said: bu arada priestim vardı onla epl silithus yapmıştım 0-60 arası 4 gün sürmüştü, epl-silithusta zor olmadı mı ilk 54-55 lvl? :P 54-55'te değil 58+ da gitmiştim priestle ve eh priest 50 lvl'den sonra god mode kasıyor. Lock ve pala hariç tüm class'larla lvl'ledim en rahat ettiğim priest ve druid'di downtime vs. olmaması bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 evet şimdi 200k kadar honor kasman gerekiyor. Kolay gelsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Masquerade said: evet şimdi 200k kadar honor kasman gerekiyor. Kolay gelsin :D ya da yeni bi char kassın lvllasın sora bi tane daha. wotlk çıkana kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 2 ayda 131 lvl kastım, bilmem anlatabiliyor muyum? 200k'nın 30ksını kastım zaten pek birşey kalmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 11 day lvl 1 - lvl 70 arası . 10 day de 495 resi yapmak ıcın yeterlı bır played time. Level kasarken Feral gitmekten baska care yok.Talentleri dogru ayarlarsan hp ve mana derdin pek olmaz. LvL 70 artık tercihine gore istedigin specc i secebılırsın.En populer olanı Resto specc. tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Cantada hep bir spell damage + healing seti tutmakta fayda görüyorum. Dungeon yaparak lvl kasmasi cok zaman aliyo. Quest de yeterince yok 2-3 tane fln oluyo outlandde. Nasi tavsiye ediyolar anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Lvl kastığın serverde arkadaşın varsa ramparts farmlayarak deli gibi exp kasılabiliyor ama pug'a kaldıysa iş o 10 lvl kasılmaz. Bu arada 7 gün 18 saat played'le 1-70 yaptım. 70 olduktan sonra da 10 saat played time'ım var üzerimde de 44k'lık honor itemi var :P (Insignia, gavel, shoulders) Düşünüyorum da 11 gün playedle rating bile kasmış olurum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yav druid lvl up olayında agi str mi gitmek lazım. yoksa agi sta mı veya str sta mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ezik "aramaya inan" :) agi > str > sta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Str nin 60 dan önce pek bi faydasi olmuyo bence. Agi ve stam topla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dworgian said: ezik "aramaya inan" :) agi > str > sta senin gibi bir arama motorum varken arıyoruz işte :P aksam gelecen mı :D seni soru yagmuruna tutayim biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 jonywayt said: Dworgian said: ezik "aramaya inan" :) agi > str > sta senin gibi bir arama motorum varken arıyoruz işte :P aksam gelecen mı :D seni soru yagmuruna tutayim biraz :D bu akşam fhm in davetindeyim ben lol geldigimde girersem buyur tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=0zjZxG0oZVMItcq0hsx 2 talent point i http://www.wowhead.com/?spell=17065 Buna mi yoksa http://www.wowhead.com/?spell=17076 Buna mi karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=0zjZxG0oZVcIxcq0xsx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 NF yi 4 e cikartsak daha mantikli olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yoo zaten sana dalan biri varsa %90 interruptı atar cast ettirmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar