FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Cat formdaki druidin attack powerı (strengthx2) + agilit + (senin levelınx2) - 20 diye hesaplanıyor. Yani 1 str 2 ap veriyor, 1 agi 1 ap veriyor. Tabi agi aynı anda dodge+armor+crit veriyor ama. Genede mümkün olduğunca str item kullanmak daha mantıklı gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 1 agi = 1 ap + biraz crit biraz armor vs 1 str: 2 ap agi > str > sta bence druid kasarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Off.. 50 kisiye sordum herpsi "agi tabi abi agi cat i costurur bla bla..." dedi . Hay allahim yaa Diye düsünmüstüm ki tabi crit de devreye girince agi dogru secim gibi. edit: bir de yazabilsem tam olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Ya abi agi kötü değildir, crit seven agi der, ap seven str der tabi. Kişiden kişiye değişir bu. Oturup tam hesap yapmak lazım. Ama level atlayınca daha iyi agi item gerekir sonuçta verdiği crit düşer. Ama str hep aynı değerde ap verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Crit de bi yere kadar. %35 ten sonra gereksiz oldugunu tahmin etsek, str ye yönelmek daha mantikli tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 lvl 37 de %35 criti bulduysa zaten öperim alnından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 O lvlda hangi agi/str leatherları düştü de arasından seçim yapıyosun? Eline ne gelirse giy işte, ilvl yüksek olanları tercih et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Level 70 de %35 criti kastettim. Axedice o ne bicim cevap, Msj yazmak zorunda degilsin abi germe durup dururken lütfen. AH den bikac item aldim %5 crit artti. Bu kadar etkiliyo yani. Insan level da kassa adam gibi itemlar olsun istiyo üzerinde. Neyse tesekkürler aldim cevabimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Yalnız ben bu geyiğin döndüğü süre içerisinde 10 lvl atlamışım xD Level kasarken ben de üstümde lvlimin en iyi itemleri olsun isterim hep ama bununla başa çıkmayı öğrendim, sadece q rewardları bi de Xo'yu kandırıp soktuğum dungeon q rewardları yetiyor da artıyor bile. Quest göndermediği zaman SW'ye Darnassus'a IF'e bile gitmiyorum nerdeyse. 3 gün 10 saat online timela 51 lvl oldum q'ları verince 52 olurum. Eğer her lvl'i en iyi itemlerle kassaydım bu hızımda hiç bir değişme olmayacaktı, hatta o itemleri elde etmek için harcadığım süre played time'a yansıyacaktı. (3 gün 10 saatin fazla olduğunu düşünüyorum 51 lvl olmak için, bg yaptım biraz, druidin bg'lerdeki durumunu görmek için ve çok boş dolaştım açıkçası, WoW'da quest planlamasını tutturamamak bana belki 24 saate mal oldu :/ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Benimde quest planlaması sorunum var aslında. Genelen sarı ve turuncuları yapmaya calısıyorum ama şapşal gibi yeşil questlerle de uğraşıyorum boş boş zaman gidiyor. 1 gun 15 saat lvl27 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Aslında yeşil questleri yapmak yanlış değil, aksine turuncuları yapmak yanlış. Çünkü turuncular sarıya döndüğünde yapacak quest sayısı azalıyor. Üstelik yeşil questleri yapmak daha az zaman alırken turuncuları yapmak daha zor ve zaman öldürücü. Quest planlaması yaparken sarı ve yeşil q'ların olduğu bölgeleri seçip tüm questleri yaptıktan sonra teslim etmeli ve bir sonraki rota'ya en kısa nasıl ulaşılabileceği ve ondan başka bölgelerden oraya yönlendirilen q'ların olup olmadığının belirlenmesi gerekiyor. Aksi taktirde bir chain açılmayabiliyor ve siz de dönüp o questi almaya çalışırken zaman kaybediyorsunuz. Ha bir de saçma sapan zor questler var (elite questleri harcanan zamana değmeyen getir götür q'ları vs.) bunları da direk atlamak lazım. Aralara da dungeon ve grind yerleştirilince Joanna'nın rehberinden daha iyi rehberler oluşturulabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Marveloth said: Level 70 de %35 criti kastettim. Axedice o ne bicim cevap, Msj yazmak zorunda degilsin abi germe durup dururken lütfen. AH den bikac item aldim %5 crit artti. Bu kadar etkiliyo yani. Insan level da kassa adam gibi itemlar olsun istiyo üzerinde. Neyse tesekkürler aldim cevabimi. bende level kasarken agi > str > sta demek istiorum işte 70 den ve 35 critten sora str veya düz ap daha çok işe yarar doğru. tabii hit rating 145 ise (yanlışım yoksa hit cap 145 druid feral) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Feral için hit 142 dir doğru. Ancak bana göre önem bakımından feral dps için hit=expertise aynı oranda dpse katkısı var bu iti statın, herşeyden önce cap değere dayandırılmalı. (expertise cap = 102 rating) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 expertise rating son itemlarla geldi di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Evet, silah skilleri iptal edildiğinde geldi bu olay. Bossun dodge ve parry yapma ihtimalini düşürüyor. Cat form için parry zaten önemli değil ama %6,5 dodge direk %6,5 dps kaybı demek. Hoş WoLK talentlerinde feral form için expertise var, hemde 10 expertise az buz değil. direk %2.5 dodge, parry ihtimalini beleşten düşürmek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ben saf gibi exp rt silahlara uyglanıo biz de cat formda silahla vurmadıgımız için (zira staff skill i vuruşu etkilemiyordu zaten) exp rt bize yaramıo gibi cahil bi düşünceye sahiptim tenk you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaneHallow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 wotlk da druidlerin kasma taktiği yalan oluyor kediyken veya ayıyken mana dolmucak şimdiden büyük geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Yok artık. 4-5 kere shapeshift yap instance boyunca bir daha manan hiç yenilenmesin falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 The mana regeneration penalty when in Bear Form, Dire Bear Form and Cat Form has been removed. nerenizden anladıysanız mesela bende 300mp5 varsa ayı olucan o 250ye düşüyo bu kalkıyo artık o buff sayılıyo dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Improved Leader of Pack talentini kavrayamadim arkadaslar. Nedir isin asli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 asdsa fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 normal olarak mı? patchden önce? http://www.wowhead.com/?spell=34300 crit attıkça total canın %4 ünü dolduruyosun (meleede) (auraya sahip olan herkes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 said: The mana regeneration penalty when in Bear Form, Dire Bear Form and Cat Form has been removed. ................(___)............... .................|Oo|............... .......... /``` OO).......MÖÖ ........./ |____-- ................ .......*...L......L.................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Abi ben kuyudaki taşa atladım bana birşey demeyin dasjkads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Marveloth said: Improved Leader of Pack talentini kavrayamadim arkadaslar. Nedir isin asli? Ya da kabaca şöyle diyebiliriz 6sn'de bir total healinin %4'ü kadar healleniyorsun moba vurdukça, çünkü garanti critliyorsun 6 sn'Lik zaman diliminde en az 1-2 kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar