Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid kasarken ağlamalar


Kojiroh

Öne çıkan mesajlar

Bi feral druid kasayım dedim, hayatımda ilk druid kasışım adam gibi.
Ama inanılmaz mana sorunu yaşıyorum yani, yok böle bi şey. Şu an 22. level karakter de, acaba ben bi şeyleri yannış mı yapıyorum diyorum kendi kendime.
Genelde açılışı starfire ile yapıyorum. Sora wrath, sora adam uzaktaysa tekrar wrath, yoksa direk moonfire. Daha sonra cat forma geçip mob yatana kadar dps.
Neden böyle yapıyorum derseniz, bu şekilde yaparsam 3-4 mob üst üste hiç mana breake gerek kalmadan gidiyo. Ama öbür türlü nukeledim mi de 2 moba yetmiyo mana.
Karakter twink olmadıı için, acaba gear mı yetersiz diye düşünmeye başladım. Griler falan var üstümde hala sgfdfdg.
Talentlar şu an şöle: http://www.wowhead.com/?talent=0ZxMGZz
Bu da armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Silvermoon&n=Selgesel
Lütfen öneriler, taktikler, ya da "x aç bi tane daha rahat" falanlar :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çok güldüm ya :D

Ben de druide başladım hesabı açtıktan sonra 25 saatte filan 30. seviyeye geldim. Feral cidden süper, ne mana bekleme derdi var ne birşey. Rakibi kedi formunda indir, canın azaldıysa hemen iyileş tekrar kedi formunda devam et.

Oynamadığım bazı sınıflar var fakat druid kadar seri seviye atlanan başka biri olduğunu sanmıyorum :)

Şu posta da göz at bence, çok yararlı:
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html;jsessionid=01BBCCB6A9FF2BF506AED41CE98A87F5.app05_06?topicId=11601186&sid=1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de şu an 22 lvlim druidimle, 16 saat sürmüş bu lvle gelmem :P, tabii 19 lvl'de biraz bg yaptım o yüzden biraz fazla played var.

En son 15lvlden önce su almışım, çünkü moonbery juice değil ice cold milk var çantada hala. 8 lvl boyunca hiç içmemişim aynen duruyorlar çantada.

Şimdi olay şöyle; cat forma geçiyorsun hp'n %40 olana kadar mob kesiyorsun (4-5 mob sürüyor) sonra regrowth/revu... devam, sen 4-5 mob kesene kadar harcadığın mana tekrar doluyor, sen yine heal. Böyle sonsuza kadar kasıyorsun. Boss/elite multi mob vs. keserken root kullanıyorum ben, o zaman manam yarının altına düşüyor o kadar. Ha bu arada 4 kere DM döndü hiç tanımadığım insanlar bana (çok şanslıyım evet) o yüzden gearım sağlam ama gearla pek alakası yok druidin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Harbi kitlensin daha fazla rezil olmiyim :P

Bu arada ping süper, 120'nin üstüne çıkmıyo ama loss var sanırım, büyü yapmak imkansız. Üşenmezseniz açın bi tane human Silvermoon realminde, belki daha önce karşılaşmışsınızdır nası bi şey olduğuunu hatırlarsınız sdgfs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:
zamaninda bir arkadas oyuna yeni basliyor. buna resto druid kas guilde resto druid lazim demisler. elemanda 1 den 60 a kadar resto kasmis chari. nasil basardin bunu dedim ne bileyim o zamanlar bilmiyordum o anki hevesle kastim chari 60 dan sonra fark ettim yanlis kastigimi dedi.


ben 1-70 kastım 2 tane druid resto :D

hybrid buildi deişmem 70 te feralle yawaş ama level cap e vurduunda elite melite dinlemiosun indiriosun

resto = godlike :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...