Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ya sanirim bugun son gunmus, biz aptal gibi kacirdik, bu basvru formunda online odeme diyor, internet subesinden nereye fatura yatabiliyorda oraya centik atiyoruz? yani ozdebirin hesap nosu nedir*[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 afedersin ama merak ettim o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 koyım ben de kaçırdım. ptt mtt uraşamadım hehe. neyse moralimi bozucak diilim giremedim diye.[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 cenx the .lenmez adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: cenx, 16 February 2004 21:05 tarihinde demiş ki: afedersin ama merak ettim o nedir? özel dersaneler birliği sınawı[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Ooy oy.. çok gereksiz bir sınavdır...[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ona girceğine git tübütak ın pc şeysine gir aobp en artsın[signature][hline]------wazzup?------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 ok ozdebir ertelenmis haftaya pazara ankara tel 03122306052[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Gerek yok o sınava ya bize de girin dediler(lise 2) yani lise 2 ler de girio, yüzdelik dilim hakkında falan fazla bilgin olmaz..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bize öyle bi bilgi gelmedi :D[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sözde değil özde temizlik sunan özdeiki sınavı çıktı bayilerde tükenmeden alın [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 February 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Özdebirin Sitesi nedir ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın! İmza:Kat Temizlikçisi è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano) [Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Boşverin gereksiz bi sınav. Ben girdiğim sene dersane puanlarımdan baya yüksek bişi alıp salmıştım össyi. Gereksiz yere gaza getiriyo adamı[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar