Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 zaten job ilanlarinda yaziyordu next-gen mmo icin adam ariyoruz felan diye. sc2 yi bekliyordu herkes ama olmadi. d3 icin bekleniyordu olmadi. ufaktan ipucu vermis rob pardo: said: - A few months ago you offered a job on the official Blizzard webpage, considering a Next-Gen MMO. A community Manager added, that's it about game, that has not been announced yet. Is there any new information on that, or is Diablo 3 the mentioned Next-Gen MMO? - No obviously not, since it is not MMO! We have another dev-team, that is... - So there is still one project? - Yeah, there is still one "unknown project"... sc2 ustu d3 diyince zaten fenalasmistim. simdi basim donmeye basladi. lan blizzard evden cikamayacagiz senin yuzunden. edit: http://trailer.onlinewelten.com/videos,id4103,blizzard_interview_with_rob_pardo.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bunyeye zarar verir bu d3 bir yandan sc2 bir yandan kafa allak bullak olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Blizzard seride 3'ü bulduğu oyunların MMORPG'sini çıkaracak bence(misal WC 3----> WOW) Ha tabi tamamen sallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Diablo 3 başlığında konuşuluyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan11 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 uzuldum simdi wow a ekpaket yapsinlar yeni next-gen mmo yapmasinalr :) harbi sagliga cok zararli olur ea da bi satin almadi su bilizzard i >:D<>:D< duzeltme=billizarad a karsi deyilim aslinda iyi marka ama o ne yaparsa herkez onu yapmak istiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Galaxy Of Starcraft cıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Gangren said: Diablo 3 başlığında konuşuluyor şu anda diablo 3 den farkli bir olay. genel bir mmo konusu, orda konusulmasi ne gibi etken olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ne yaparsa yapsin yine cok tutacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Innuendo said: Gangren said: Diablo 3 başlığında konuşuluyor şu anda diablo 3 den farkli bir olay. genel bir mmo konusu, orda konusulmasi ne gibi etken olabilir? Biraz okusaydın diğer başlığı :p Röportaj ve haberi orada verildi falan fistan, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bence next gen mmo PC'leri üzebilir bir mmo olabilir. Next generation konsolları birleştirecek bir mmo gibi geldi bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Blizzard ve konsol. Hiç gülcegim yoktu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Piyasa şartları firmaları neye yönlendirir bilinmez bleda. 5 yıl sonra bu dediklerini yutabilirsin. Ben hala sc mmo olucak diyorum. Konsept baya uygun, devir scifi mmo devri olucak ve starcraft deli gibi fanları olan bi franchise. Zergleri pve content diil de player race yapabilirlerse on numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Zergler nası player race olsun ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 allahın ineğini tauren diye yutturup sectiren, zerg e de bi kılıf uydurur sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Evet abi zaten o kanatlar da rüzgara gücüne dayanamaz kırılır. Erimesi falan çok saçma. Lvl sistemi tierli olur, her tierde bi morph gelir mesela. Talent yerine neye morph olacaklarını seçer zergler :P Olur yani niye olmasın. Questleri ve pvpyi bireysellikten uzak, overmindın kontrolündeki görevler olarak tanımlarsın falan gayet güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 larva olarak başlayıp kariyer yapılır işte veya adam vazgeçtim ben derse alırlar bir yere emerler hücrelerini başka bir şeye morphlanır bir süre geçtikten sonra veya daha uygun nasıl olacaksa. protoss human falan için de benzer bi class değiştirme sistemi gelir, zor bişey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ya allah aşkına adamlar SC2 yi çıkarıken bi yandan starcraft mmorpg si nie yapsın Farklı alakasız bişey yapıcaklardır tahminen. SC Diablo ve Warcraft'dan bağımsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 W3ü yaparken wowu da yaptılar, sc2de de aynısı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 öle bi durumda bu laflarımı bana pastlersiniz o zaman kapak olur bana da!. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 sc ustune, wc ustune, diablo ustune de destanlar yazar blizzard. sifirdan kasacagina milyonlarca fani olan oyunlarindan yola cikarak yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 belkide çok çok terso bişey yapabilir. WoW, blizzardın denemesiydi buzdagının gorunen kısmı dıger mmolardakı hataları gorup kendılerınce uyarladılar, yeterlı bır oyun cıktı sımdı, cok cok cok saglam gelıo blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oha derin blizzard da var mı yoksa :) polat alemdar mmo ların iyiliği için mi çalışıyor? tmm abarttım kabul :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 İki kişinin bildiği sır değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 blizzard bütün oyun tarzlarında en iyisini yapıyor.aradan 10 sene geçiyor starcraft hala oynanıyor. bu yeni çıkıcak oyunda alanında 1 numara olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Rottweiler said: allahın ineğini tauren diye yutturup sectiren, zerg e de bi kılıf uydurur sorun değil hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar