Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aranıza girdim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bak tartışırız makas konusunda seviyeli biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ay bilmem ki seviyeli biçimde konusursak olur sanırım annem kızmaz heralde dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 öhöm. ahauah sustum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 müjde ar diyince ne alaka diyorsun sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 CAM+ARABA+MÜJDE AR! FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Laraken said: öhöm. ahauah sustum :D eheh tamam hadi korkma sen de benden :P barışalım? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aa evet yaa bizim mutfakta tam ocağın üstünde tavanda garip cisimler var. demek ki ondan ouhaahsafıoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mulgear6 said: Laraken said: öhöm. ahauah sustum :D eheh tamam hadi korkma sen de benden :P barışalım? :P ahauah tamam lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben hiç korkmazdm öle şelerden bigün mercimek çorbası pişiyordu düdüklüde annem altını kapatmıştı bnde çok acıktım bi açtım bütün duvar mercimek oldu bnmde kolum yandı bide üstüne annem kızdı ogünden beri yanına yaklaşmam. ühüühü ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben de tırsardım ama şu şekil; açmaya falan kalkmazdım bi o. anam anlatmıştı, bizim eski bi komşunun düdüklü patlamış, içindeki tavuk, üst kapak ve aspiratörü birbirinden ayıramamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 O değil de ilaç fobisi kötü bişey ya. Arkadaşım var. Kız ilaç alıyorum diye kızıyo, bağımlı olmamdan korkuyo sdfsdf :D Annem babam dayım yengem doktor teyzem eniştem eczacı yıllardır verdiler bişi olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 of bu sefer lafı sokucam DAHA NOOLUCAK SANA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 noolmuşki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yaw düdüklü tencereden korkakn onun gibi olsun:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mulgear6 said: of bu sefer lafı sokucam DAHA NOOLUCAK SANA! Senin gibi olabilirim ya aman... O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Stormraiden said: yaw düdüklü tencereden korkakn onun gibi olsun:P ondan beter olsun hatta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nileppezdel said: mulgear6 said: of bu sefer lafı sokucam DAHA NOOLUCAK SANA! Senin gibi olabilirim ya aman... O_o ben bu lafı 3. sınıfta sokuyorum -.-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nileppezdel said: Annem babam dayım yengem doktor teyzem eniştem eczacı yıllardır verdiler bişi olmadı :D olum nolur noktalama işareti kullanın yahu : / öyle bi yere koyarım ki virgülü aklın çıkar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben sen,inkini 1. sınıfta sokuyodum bi kere hıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 @laraken: virgül koymasan da yeterince fail zaten ^^ araya parazit girmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Laraken said: nileppezdel said: Annem babam dayım yengem doktor teyzem eniştem eczacı yıllardır verdiler bişi olmadı :D olum nolur noktalama işareti kullanın yahu : / öyle bi yere koyarım ki virgülü aklın çıkar yani. Ohahahhahaaa lan bi kere noktalma işareti kullanmadan mesaj attım şu foruma direk fail oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mulgear6 said: kurkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çelik ayna diyen olmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Peter said: mulgear6 said: kurkuyorum ehah bravo çok pis fail olmusum da etrafta milyarlarca fail var git birini bul :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar