Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

düdüklütencereofobi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben hiç korkmazdm öle şelerden bigün mercimek çorbası pişiyordu düdüklüde annem altını kapatmıştı bnde çok acıktım bi açtım bütün duvar mercimek oldu bnmde kolum yandı bide üstüne annem kızdı ogünden beri yanına yaklaşmam. ühüühü ;D
Mesaj tarihi:
ben de tırsardım ama şu şekil; açmaya falan kalkmazdım bi o.

anam anlatmıştı, bizim eski bi komşunun düdüklü patlamış, içindeki tavuk, üst kapak ve aspiratörü birbirinden ayıramamışlar.
Mesaj tarihi:
O değil de ilaç fobisi kötü bişey ya. Arkadaşım var. Kız ilaç alıyorum diye kızıyo, bağımlı olmamdan korkuyo sdfsdf :D

Annem babam dayım yengem doktor teyzem eniştem eczacı yıllardır verdiler bişi olmadı :D
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Annem babam dayım yengem doktor teyzem eniştem eczacı yıllardır verdiler bişi olmadı :D

olum nolur noktalama işareti kullanın yahu : / öyle bi yere koyarım ki virgülü aklın çıkar yani.
Mesaj tarihi:
Laraken said:
nileppezdel said:

olum nolur noktalama işareti kullanın yahu : / öyle bi yere koyarım ki virgülü aklın çıkar yani.

Ohahahhahaaa lan bi kere noktalma işareti kullanmadan mesaj attım şu foruma direk fail oldum :D
  • Yeni Oluştur...