hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çok ilginç bir olay yaşanmış http://www.milliyet.com.tr/2007/09/30/son/sontur11.asp barış ve sevgi dostlar.
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 'kıble kalbimizde'
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu namaz kılanlar kuranda seyahat sırasında namaz kılmalarının farz olmadığını bilmiyorlar mı ? şovmen hepsi, cahil ezikler.
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sly-One said: bu namaz kılanlar kuranda seyahat sırasında namaz kılmalarının farz olmadığını bilmiyorlar mı ? şovmen hepsi, cahil ezikler. Sly-Owned demek istiyorum
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bu olay eski ayrıca. Ama hatırladık güzel oldu: Adamlar THY'de DEVE KESTİ yok ötesi.. Allah'ım bu ülkeye yardım et..
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bi de niye ucagı çeviriyo öküzcük? kendidönemiyo mu? ne bu hareketler!
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yok herif kendi dönemiyo her saniye uçağın kıbleye olan derecesi değişiyo ya ondan heralde hahaha koptum ya :D nasıl bir olaydır bu böyle
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ahanda bu hiç aklıma gelmemişti:D harbiden öyle olursa ne olucak:D
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bilmem, amuda kalkmaları filan gerekir heralde. gerçi uçağı düşürmeye de kalkışabilirler, beklenmiycek bişey değil yani=)
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aquila said: kible altimizda dese nolucak? *hemen paraşütler dağıtılır*
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sly-One said: bu namaz kılanlar kuranda seyahat sırasında namaz kılmalarının farz olmadığını bilmiyorlar mı ? şovmen hepsi, cahil ezikler. Yolda yapılmayan ibadet oruçtur. Namaz yolda da olsan farzdır, mümkünse kılacaksın, ama kılmak için uygunsuz ortam ve başka insanları rahatsız etme vb gibi kendince meşru bir sebebin varsa kazaya bırakabilirsin. Yani bu adamın yaptığı öküzlük.
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 çıplak bayan resmi koyup şu bayan yönünde diceksin. bak bakalım neler oluyo
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 iyi ki sabit şekilde durun dememiş, kapayın motorları çekin el frenini kaldırın yerçekimini ben iki rekat kıliim geliyorum sdf
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 valla izmirden uçarken geçen sene haç grubu milli görüşcüler vardı, hepimizi kaldırıp namaz falan kıldılar uçağa alış noktasında kalkışdan belki 10 dk önce. Kalkmak istemeyenlerede ağır şeyler söylendi, bir tanede görevli yelekli eleman milli görüşcü , bayanlar arasında dolaşıp nasıl oturarak namaz kılınacağını anlatıyordu,ellerini şöyle yapacan falan sunu diyecen diye, bir kısım bayanlar ise 100 metre ilerideki diğer bayanlara " hatce sen kıldın mı" " fatma ben kıldım ayay " tarzı dialoglara giriyorlardı,garip bir ortamdı.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 aquila said: kible altimizda dese nolucak? Haha bence kıble sağımızda deyip adam namaz kılmaya başlayınca direksiyonu kırsın daire çizsin pilot adam da uygun açıyı hesaplayıp namaz kılma yönünü zamana bağlı bir fonksiyon haline getirsin sdf hey allam kırolar
Öne çıkan mesajlar