raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 horde - ally arası duel yapılabiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 eskiden oluyordu halada oluyordur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Onların toprağindayken /duel atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sadece onların topraklarındayken mi? ben sanki /duel her yerde çalışıyodu diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Pve serverlerinde sadece o pvplerde sadece onların topraklarında olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Kısacası adamın sana sarı gözüküo olması lazım yani pvp disabled olması lazm. Ya onlar orgrimmarın falan önüne gelcek ve sen hiç sağ tıklamıcaksın adamlara. Yada sen ironforge a gidicen onlar sana sağ tıklamıcak(pvp serverındaysan tabi). Pve server ında pvp disabled san istediin gibi takılıon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Adam sarı gözüküyorsa targetleyip /duel at.Yalniz Ratchet gibi guardlarin olduğu yerde atarsan yine dalmiş gibi oluyor attack veriyor guardlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sana mavi gözüküoasa ve zone müsaitse atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ratchette guardların görmediği bir yer var (limandan cıktığın yer) orada duel atıyorsun elemanlara kabul ediyorlar, son hpsi kalıp duel bittiğinde instant ne varsa vurup kesiyorsun sonra da alay ediyorsun. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar