Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Abi o nasıl tatlı bir çocuk, kafayı yersin lan seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 he ya. bi nick kuyt'ın kızı bi de bu. çok tatlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Asteroth said: Abi o nasıl tatlı bir çocuk, kafayı yersin lan seve seve. aynen. süper fotoğraf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ben çocukları sewme mantığını anlamıyorum kedi köpek değil ki bu nası sewecen öyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 baya işte agucucucucuc yaparak sdf. her çocuk sevilmez ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sly-One said: ben çocukları sewme mantığını anlamıyorum kedi köpek değil ki bu nası sewecen öyle :p valla alacan kucağına, mıncırıp duracan işte yanaklarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 göbeğini mıncırcan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 @sae ufaklık pek şirin, tam ısırmalık :P ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sae hayvanı sevmiyo o çocuğu. Nası bi insan öyle şirin bi kızı sevmez lan =( Hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Erkek o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 değil çok da tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 seviyorum lan ne zaman sevmiyorum dedim? biraz fazla şımarık ama fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sevilmez abi çocuk dediin amaaan sevcende nolcak büyüsün biraz öle seversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 cocuklardan nefret ederim bazen öldüresim geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sana da yağlı kazık lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 shuTdoWnX said: cocuklardan nefret ederim bazen öldüresim geliyo(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 siz çocuk değildiniz zaten. ölün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Saeros said: sana da yağlı kazık lazım :) banamı dedin brotha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 asinanyavuz said: siz çocuk değildiniz zaten. ölün. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bunun çocuk olmakla ne ilgisi var tabikide bende bi çocuktum ama büyüyünce çocukları sevme zorunluluğum yok sende çocuktun çocukları sev ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sechil said: bunun çocuk olmakla ne ilgisi var tabikide bende bi çocuktum ama büyüyünce çocukları sevme zorunluluğum yok sende çocuktun çocukları sev ne demek ya? :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sevin demedik. öldürmek istiyorum demek ayıp demek istedik biz. yani bi yandan da diğer bi topike seri katil hedeleri yazıyorsun çok şüphelisin shutdownx=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 çocuklara şiddet eğiliminde olmanın savunulacak bir tarafı yok bence. nefret etmek de uç bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 burtonesk said: sevin demedik. öldürmek istiyorum demek ayıp demek istedik biz. yani bi yandan da diğer bi topike seri katil hedeleri yazıyorsun çok şüphelisin shutdownx=)) "Ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim." Ted Bundy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 shuTdoWnX said: cocuklardan nefret ederim bazen öldüresim geliyo http://forum.paticik.com/read.php?62,3398334 bu konuyu da sen açtığına göre şüphelenmek lazım sanırım... edik : yazılmış zaten yukardı. tırstım lan. polise haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar