kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 eli çok güzel lan, hastası oldum ama barış manço ise kendisi almayayım sdfdgfsd veya karanlıkta güzel olan, flash patlayınca iskeletor olan kız ise.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben de kendime özel bir bakış bulmak istiyorum fotoğraflarda kullanacağım. özendim şimdi larakene.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oper said: mulgear6 said: oper said: ohoo ne diyon, muhabbete bile bağladık olayı biz :D post kas post post kas kas post kas :D garbıçta post kasmak = epic fail asıl bunu yazmak epic fail ama neyse sen takıl bildiğin gibi :) Offf feci ayar :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yorum yazıp bu bakışların etkisini kaybettirmek istemedim sdfdsf
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nileppezdel said: oper said: mulgear6 said: oper said: ohoo ne diyon, muhabbete bile bağladık olayı biz :D post kas post post kas kas post kas :D garbıçta post kasmak = epic fail asıl bunu yazmak epic fail ama neyse sen takıl bildiğin gibi :) Offf feci ayar :D enee ben gormemiştim bunu asıl on yazmak epic fail bi kere!
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 burtonesk said: @sinan hehe çok şirin kesinlikle^^
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kingpin said: eli çok güzel lan, hastası oldum ama barış manço ise kendisi almayayım sdfdgfsd veya karanlıkta güzel olan, flash patlayınca iskeletor olan kız ise. sana gelmez olum :D
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 asinanyavuz said: yorum yazıp bu bakışların etkisini kaybettirmek istemedim sdfdsf harbi aşınmışsın abi :D tip bi falan kaymış :D
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 teşekkürler sayın burtonesk ve ürmesk hanımefendiler. @nilep orası paşalimanı.
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Tip falan bi kaymış olcak tip bi falan kaymış değil (:P) O soruyu sorunca aklıma vitaminin ula kro nere orası şarkısı geldi :)
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Laraken said: kingpin said: eli çok güzel lan, hastası oldum ama barış manço ise kendisi almayayım sdfdgfsd veya karanlıkta güzel olan, flash patlayınca iskeletor olan kız ise. sana gelmez olum :D gelir lan, tek giyimlik metal kıyafetleri duruyor dolapta bi gün lazım olur diye almıştım. deri ceket, bileklikler falan ddfgfd.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bi kızın elini görüp asılan da bi sen varsın galiba eralp :D
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 boşuna in a relationship with sağ el yapmadık zamanında facebookta status'u :D gerçi hepsi ironi, anlamayan bünyeler falan çıkar şimdi. lol.
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 uzanan el sol el ama muhtemelen.. nese, bol relationshipler.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kingpin said: Laraken said: kingpin said: eli çok güzel lan, hastası oldum ama barış manço ise kendisi almayayım sdfdgfsd veya karanlıkta güzel olan, flash patlayınca iskeletor olan kız ise. sana gelmez olum :D gelir lan, tek giyimlik metal kıyafetleri duruyor dolapta bi gün lazım olur diye almıştım. deri ceket, bileklikler falan ddfgfd. sakal lazım olum sakal : (
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Baluu said: bi kızın elini görüp asılan da bi sen varsın galiba eralp :D imzaya mı koysam lan.
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 benim foto koymamam lazım şikayet geliyor genelde üstsüz dolanırım odamda pek sevmem t-shirt falan giymeyi
Öne çıkan mesajlar