asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ama kötü duruyo masa ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 eli çok güzel lan, hastası oldum ama barış manço ise kendisi almayayım sdfdgfsd veya karanlıkta güzel olan, flash patlayınca iskeletor olan kız ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben de kendime özel bir bakış bulmak istiyorum fotoğraflarda kullanacağım. özendim şimdi larakene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oper said: mulgear6 said: oper said: ohoo ne diyon, muhabbete bile bağladık olayı biz :D post kas post post kas kas post kas :D garbıçta post kasmak = epic fail asıl bunu yazmak epic fail ama neyse sen takıl bildiğin gibi :) Offf feci ayar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yorum yazıp bu bakışların etkisini kaybettirmek istemedim sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 nileppezdel said: oper said: mulgear6 said: oper said: ohoo ne diyon, muhabbete bile bağladık olayı biz :D post kas post post kas kas post kas :D garbıçta post kasmak = epic fail asıl bunu yazmak epic fail ama neyse sen takıl bildiğin gibi :) Offf feci ayar :D enee ben gormemiştim bunu asıl on yazmak epic fail bi kere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 @sinan hehe çok şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuşan Fotoğraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 burtonesk said: @sinan hehe çok şirin kesinlikle^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kingpin said: eli çok güzel lan, hastası oldum ama barış manço ise kendisi almayayım sdfdgfsd veya karanlıkta güzel olan, flash patlayınca iskeletor olan kız ise. sana gelmez olum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Sinan orası neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ayvalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 asinanyavuz said: yorum yazıp bu bakışların etkisini kaybettirmek istemedim sdfdsf harbi aşınmışsın abi :D tip bi falan kaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 teşekkürler sayın burtonesk ve ürmesk hanımefendiler. @nilep orası paşalimanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Tip falan bi kaymış olcak tip bi falan kaymış değil (:P) O soruyu sorunca aklıma vitaminin ula kro nere orası şarkısı geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Laraken said: kingpin said: eli çok güzel lan, hastası oldum ama barış manço ise kendisi almayayım sdfdgfsd veya karanlıkta güzel olan, flash patlayınca iskeletor olan kız ise. sana gelmez olum :D gelir lan, tek giyimlik metal kıyafetleri duruyor dolapta bi gün lazım olur diye almıştım. deri ceket, bileklikler falan ddfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bi kızın elini görüp asılan da bi sen varsın galiba eralp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 boşuna in a relationship with sağ el yapmadık zamanında facebookta status'u :D gerçi hepsi ironi, anlamayan bünyeler falan çıkar şimdi. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 uzanan el sol el ama muhtemelen.. nese, bol relationshipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kingpin said: Laraken said: kingpin said: eli çok güzel lan, hastası oldum ama barış manço ise kendisi almayayım sdfdgfsd veya karanlıkta güzel olan, flash patlayınca iskeletor olan kız ise. sana gelmez olum :D gelir lan, tek giyimlik metal kıyafetleri duruyor dolapta bi gün lazım olur diye almıştım. deri ceket, bileklikler falan ddfgfd. sakal lazım olum sakal : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Baluu said: bi kızın elini görüp asılan da bi sen varsın galiba eralp :D imzaya mı koysam lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 İmzalık laf hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 o düdüğe inat koyarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 benim foto koymamam lazım şikayet geliyor genelde üstsüz dolanırım odamda pek sevmem t-shirt falan giymeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar