Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: Masquerade said: Sargeras said: Gelecek sizle gelecekse gelmesin lan. imzalık olmuş. Bi seni sevdim bu forumlarda gerisi yalan. Fanboim benim :) imza da yaptım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 roket adam said: Viole bi laf dermiş, bütün polis teşkülatı gelirmiş arkadaşlar. Haberiniz olsun. Dikkat olun. hayıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kermit said: lan olm terbiyenle dur şurda fake almışsın nickinde itici değil küfür müfür yakışmıyor az efendi ol be piç miç noluyo anasını satayım. ayıp lan Tahammülüm kalmadı artık. işte içimdeki hanzoyu kıroyu edepsizi arsızı yüzsüzü uyandırdınız. Tebrikler buyrun banlanana kadar katlanın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 geri gelecen mi banlanınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sargeras said: viole said: kermit said: bu bölümde post kasılmıyo bilgin olsun aa sen niye dedin şimdi onu cocuk o kadar kastı kalbi kırılcak ulan olm mal allaha bende inanıyorum hatta senden daha dindar biri olduguma eminim ama herkesin tercihi kendine ister bakire kalır ister .. sanane lan Salaksın lan sen Cihat var deseler bana ne dersin.. sokmuşum senin gibi müslümana... Cihat fikren de müslümanlığı yaymadır moron. zındık ben bu lafları bi yerden hatırlıyorum ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ha sağa sola küfür ederek iyi bok yedin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hazır müslüman arkadaşlar gelmişken şey sorcam. cihat var ya hani, yayınca +sevap geliyo mu? yada cihat yapmadım yaymadım hiç, neyim eksiliyo? edik: eed cihad da olabilir. anladınız siz zaten ne demek istediğimi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Arma said: geri gelecen mi banlanınca? Ömrüm oldukça fırsat zaman ve acc buldukca gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 cihad cihat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 madem dinci takılıyosun dinde zorlama olmadıgnıda bilmen lazım herhalde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 FromTheHell said: hazır müslüman arkadaşlar gelmişken şey sorcam. cihat var ya hani, yayınca +sevap geliyo mu? yada cihat yapmadım yaymadım hiç, neyim eksiliyo? Önce git gusül abdesti nasıl alnır onu öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Masquerade - viole imzanızın basına Warchief yazın sargeras'tan daha cok sevıyorum.Zaten özüm o ayrıca kermit neye yarar bilmem ama küfrettiğim için pişmanım.Özürdilerim. Fakat ginaly senle karşılaşmak mümkün olsa Aktif Gay olmaya razı olurdum.İbne puşt. öyle kızlarla forumda abii gubii cicii demeye gelmiyor it soyu. Aha kermit o pust bana hakaret etti oyle zıvanadan cıktım. Bazı spastiklerde trolle troll olma diyor. Lan gavat soyları troller tecavüz etsin size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 viole said: madem dinci takılıyosun dinde zorlama olmadıgnıda bilmen lazım herhalde:D Zorlayan kim... Zorlama olsa şuan burda değil camide olurduk. Hamdolsun ki yok öyle birşey. Akp iktidarda olduğu sürece olmayacak. Melih Gökçek hakkında konuşan götoşlar ankaraya gelsin ordan ötsün.İstanbul bebeleri adama laf atmayın. Gelin de Ankaralıya sorun onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hahah dur düzelteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Off harbi rahatlıyormuş insan. Hakaret ve küfür için gerçekten üzgünüm ama doğal olan halim buymuş. Küfür yememek için laf atmasanız daha iyi olur. Yada adam gibi yazın yazacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 şaka yapıyosun dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yok ciddiyim şaka yapmıyorum. aç bi fake acc git internet kafenin birinden say savur acayip rahatlıyor insan. ama dikkat et o fake accınla orjinal hic aynı ipden girilmiş olmasın sonra ikisini de tesbit eder ucururlar. ktunnel vtunnel de ise yarayabılır denemedım daha denerım bı ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 /summon Usta_Ash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 . dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 utopia deme kızgınım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Abi valla town watch lazım ya, baydı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Saeros said: Sargeras said: Çok Saf Çok Masumdu. yaa.. aha bu köpek aynı bizim sokaktaki fino köpeği gibi tipe bak sıfatsızdaki. amg... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kojiroh said: Abi valla town watch lazım ya, baydı artık lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sargeras Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kojiroh said: Abi valla town watch lazım ya, baydı artık gez dolaş delikanlı sana bişey diyen mi var uza defol. Albüme darbe yaptım seni de siktir ediyorum uzaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 :):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar