Spidee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Pardon şu anda öyle bir şey yapıyor olabilirsin zaten. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gel msne cansınım:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mesaj seli, yetişilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 irin said: adamınbiri said: gün gelicek tüm kızlar yemek yemeyi sevicek üleeeehn!!! koçum dedim ondan bu gaz de mi.ulheeyyn fln ,havaya girdin sdfg gaza geldim !!! hatta yarın bitter çikolata alıcam profiterol yapıcam evde hayır yapamıycam hassas tartı yok evde çünkü onu alabilcek kadar paramda yok ulahn yine boşa gaza geldim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 olm ben niye tatlı sevmiyorum acaba lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 @adamınbiri lan negzel bi insansın.yeditepe gastranomi bursluyum fln de suracıkda oldureyim bi de seni.olm o benim hayalimdi lannn beniiiim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 çünkü daha önce benim yaptığım herhangi bi tatlıdan yemedin tüm insanlığın sorunu bu 2 seneye kalmadan çözücem hiç merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Onu bunu bilmem de erkek adam çilingir sofrasını kurdurur manitaya, bi de kız güzel oryantal yapıyorsa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 irin said: @adamınbiri lan negzel bi insansın.yeditepe gastranomi bursluyum fln de suracıkda oldureyim bi de seni.olm o benim hayalimdi lannn beniiiim! ne bursu ya parası neyse verip okuyorum ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Spidee said: Arda git buluşma falan sat. buluşalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Pha said: Onu bunu bilmem de erkek adam çilingir sofrasını kurdurur manitaya, bi de kız güzel oryantal yapıyorsa tadından yenmez. bence erkek adam ampul patlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Pha said: Onu bunu bilmem de erkek adam çilingir sofrasını kurdurur manitaya, bi de kız güzel oryantal yapıyorsa tadından yenmez. Tabi canım erkek adam kapı da kitlemez, kitlersede ancak kırılınca açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Spidee said: Erkek adam kadına ellerini yıkatmaz. Salak Gunes; Orda kadin yikiyor, kadinin ellerini!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Spidee said: Erkek adam kadına ellerini yıkatmaz. Salak Gunes; Orda kadin yikiyor, kadinin ellerini!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 pati açılmıo ok de bu kadar ısrarcı olmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 dory said: Spidee said: Erkek adam kadına ellerini yıkatmaz. Salak Gunes; Orda kadin yikiyor, kadinin ellerini!! dory said: Spidee said: Erkek adam kadına ellerini yıkatmaz. Salak Gunes; Orda kadin yikiyor, kadinin ellerini!! dory said: Spidee said: Erkek adam kadına ellerini yıkatmaz. Salak Gunes; Orda kadin yikiyor, kadinin ellerini!! q q q q q q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 beynimde yankilandi o laflar yikiyoooo kiyooo yoooo oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 osman sokam sana. gece gece karnımı acıktırdın. yatıorum ben of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sabah oldu olm, git kahvalti yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ZaugnaKhaldun said: Spidee said: Arda git buluşma falan sat. buluşalım mı? Bulusalim bence. Sen bize gel, hatta gelme sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Spidee said: Erkek adam çişe kalkmaz. sabaha karşı eve geldin ve bunları yazdın demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oha pati normalde aynı postun atılmasına izin vermior uyarımesajı atıordu.forum dışkıyı baya yemiş gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 aynı mesaj değil ard arda çok hızlı msn deki gibi mesaj yazmana izin vermiyo diye biliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar