oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Dynun said: yavrııım http://img220.imageshack.us/img220/3252/grnt018cr2.jpg zuhauhahahahahahsauhsuahsau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ps yapardım da zamanım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 burnun tam ısırmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 YALARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 olm dişi yakarıştan istifa ediyorum. kendini monte et resme efsane olmuşsun auehuehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Okulu çektim yurttan, HDR. Görsel sanatlardaki konu tarih oldu buraya atam dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Bi tane de kendimi atayım bari ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Sol tarafa Ally'lar Chronosphere atmışlar, dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Cd- said: Okulu çektim yurttan, HDR. Görsel sanatlardaki konu tarih oldu buraya atam dedim. Nefis bir fotoğraf, eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Kaymakam Sokak - Bodrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Dynun said: yavrııım http://img220.imageshack.us/img220/3252/grnt018cr2.jpg AUHSDUFHAHSFUHADUFHASUFASDAS OF TEYZEM BENİM OHŞ MMPPPFFH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Cd- said: Okulu çektim yurttan, HDR. Görsel sanatlardaki konu tarih oldu buraya atam dedim. hdr nası yapıyorsun resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Llama said: hdr nası yapıyorsun resimleri Fotoğrafları. En az 3 olmak üzere aynı manzarayı farklı ışık seviyelerinde çekip bir programla (photomatix, ps) mergeliyosun. tabi bu soruyu buraya sormak yerine google a sorsan HDR diye daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Cd- said: Okulu çektim yurttan, HDR. Görsel sanatlardaki konu tarih oldu buraya atam dedim. şahane olmuş, eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Voys said: hayret yanındakiler kız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Replerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çalışmalarm devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Llama said: hdr nası yapıyorsun resimleri Pozlamayla oynuyosun. Photomatix iyidir. Bi' de şöyle bi' şey var http://forum.netfotograf.com/photo_technics.asp?msg_id=18226 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Dynun said: yavrııım http://img220.imageshack.us/img220/3252/grnt018cr2.jpg albümdeki bayan resmi azlığı olduğu şu dönemdei yaptığın fedakarlık küçümsenmemli bence asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 soldaki ben, ev arkadaslarim http://img.photobucket.com/albums/v653/turtlepile/Goruntu339.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ev arkadaşların başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 arkadaki apartmanlar cok katlı,bi de agac var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 ortadaki camlar pimapen dikkatini çekti mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 panjur yok,olsa kompozisyonda ayrı bi ahenk unsuru olustururdu fikrimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 soldaki de ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar