xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Uyumak yok adiler, adminler gelip 4chan materyerllerini silmeden hala vaktimiz var. Şafak tamamen sökmeden harekete geçmeliyiz. ... .. . ...Beyler? *sob* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 seminerimizin sonunda son bi resim koyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bence son derece seviyeli bi seminer oldu. umarım herkes lexten gereken dersleri çıkarmıştır edit: adam gerçekten profesyonel bir profesor. adeta bir ön libero gibi. nereye koysan oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 profesyonel bir profesor? he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 off efsane laf:! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Spastik_Serce said: urmesque said: saçmalama anları zuhaaa anam. çaki lan bu anamm oyuncak bebeğin haline bak:( tek gözünü bile oymuş çaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 LEX THE PEDOBEAR HUNTER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ve gerçek spiderman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 selam ben geldim. otobüste kavga çıktı. jandarma durdurdu ayvalıkta. olaylar gelişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oo yeah ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 albümün bi yerine koymuşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ardeth said: xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok Bundan 2 sonraki pati evente sakallı gelirim gibi, yazın bunu bir kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nileppezdel said: Ferrero said: narkoz kafayı iyi yapmaz. bilinci kapatır, uyursun. ayar verdim. Bende kafa yaptı, çok güzeldi. Uyuyana kadar, etrafta uçan şekiller gördüm. Neler saçmalamışım bi de annem kahkaha atıyodu yanımda :Dmüptezel misin kızım sen nil sana diyorum he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ardeth said: xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA OOFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 En nerd benim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ardeth said: xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok /bow sinanin durup durup critlemesi cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Hazır koymuşken bunu da koyayım. Abilerimle paintball hedesi. Ne abisi lan yaşıtız hepimiz, kısayım :/ O resimde spy benim, green beret ortadaki eleman, sağdaki de demolusyoncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 1. si harbi nerd 2. si metal slug olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 al benden de bi paintball resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 lex sen neredesin? can ile uğur'u seçebildim ancak. bi de nerede oynadınız? bilkent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bilkentte oynadık arkadaki gri kötü bakan takım lideri stalker benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben de neye benzettim diyorum. stalker evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar