xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Uyumak yok adiler, adminler gelip 4chan materyerllerini silmeden hala vaktimiz var. Şafak tamamen sökmeden harekete geçmeliyiz. ... .. . ...Beyler? *sob*
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 seminerimizin sonunda son bi resim koyayım.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bence son derece seviyeli bi seminer oldu. umarım herkes lexten gereken dersleri çıkarmıştır edit: adam gerçekten profesyonel bir profesor. adeta bir ön libero gibi. nereye koysan oynar.
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Spastik_Serce said: urmesque said: saçmalama anları zuhaaa anam. çaki lan bu anamm oyuncak bebeğin haline bak:( tek gözünü bile oymuş çaki
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 selam ben geldim. otobüste kavga çıktı. jandarma durdurdu ayvalıkta. olaylar gelişti.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ardeth said: xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok Bundan 2 sonraki pati evente sakallı gelirim gibi, yazın bunu bir kenara.
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nileppezdel said: Ferrero said: narkoz kafayı iyi yapmaz. bilinci kapatır, uyursun. ayar verdim. Bende kafa yaptı, çok güzeldi. Uyuyana kadar, etrafta uçan şekiller gördüm. Neler saçmalamışım bi de annem kahkaha atıyodu yanımda :Dmüptezel misin kızım sen nil sana diyorum he :D
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ardeth said: xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA OOFFF
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ardeth said: xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok /bow sinanin durup durup critlemesi cok eglenceli
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Hazır koymuşken bunu da koyayım. Abilerimle paintball hedesi. Ne abisi lan yaşıtız hepimiz, kısayım :/ O resimde spy benim, green beret ortadaki eleman, sağdaki de demolusyoncu.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 1. si harbi nerd 2. si metal slug olmuş
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 lex sen neredesin? can ile uğur'u seçebildim ancak. bi de nerede oynadınız? bilkent?
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bilkentte oynadık arkadaki gri kötü bakan takım lideri stalker benim :P
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben de neye benzettim diyorum. stalker evet
Öne çıkan mesajlar