Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 urmesque said: yeter cansınım. mortis sen kilo almamışmıydın en son? neresi sağlıklı anneem. aldım işte ne son 78 e çıtkım diete başladım 75 im şu an devam ediorum son gaz ^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hatta yaza kadar 70 olmayı düşünüyor demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 boyuna bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 boy nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 o zaman mortise ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Llama said: hatta yaza kadar 70 olmayı düşünüyor demi 78 den 75 e bu hafta düştüm 2 haftaya 70 olcam ne yazı, asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 2 haftada 5 kilo ver, 1 ay sonra 7.5 kilo al! sakin sakin verin, koşturan mı var aa aaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mortis said: Llama said: hatta yaza kadar 70 olmayı düşünüyor demi 78 den 75 e bu hafta düştüm 2 haftaya 70 olcam ne yazı, asd 2 haftada beş kilo ababam aaaaa yok ya veremezsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yok yko sonra spor ve biraz daha özgür bi dietle stabil hale getiriorum ben o kiloyu! ya sağlıklı değil tabi ki hızlı kilo vermek =) ama ben çok çabuk kilo veriorum sağlıklı besleniorum bi de ynai 3 öğün yemek yiorum ara öğün de yiorum . paticik sağlık bölümü açın ben orada program yapiim albüme olmadı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 boyum 76 falan. o yüzden 78 pek parlak bi kilo değil benim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 185 boy 65 kiloyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Cd- said: Cebit'te çektim, adamın bakışları çok içli... oha o kız gerçek mi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 o kız güzel bile değil. ayrıca çöp gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 zayıf iyidir, manevra kabiliyeti yüksektir, kontrolü kolaydır, hakimiyet tamamen sendedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 elinde kalır olum o kadın dediğine el attınmı eline gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 urmesque said: o kız güzel bile değil. +1 valla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yoo yooo!!! ben var karıncanın belini incitmemek, nasıl ilgileneceğini bilmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Girl says-''please treat me gently'' olayları mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 denemeyen bilemez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 o kızı ben de gödm aşırı ince gerçekten, bir insan dişisinin mükemmele yakınsadığı an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 sanki kendiniz cok mukemmele yaklasmissiniz da hatun dedigin boyle olcak diyosunuz. bulusmada gorduk, geneli gobekli patideki erkeklerin. bira goberi naa boyle cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 urmesque said: o kız güzel bile değil. ayrıca çöp gibi. guzel işte, ayrıca negzel gibi kıvrılmış. kız dediğin esnek olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dory said: sanki kendiniz cok mukemmele yaklasmissiniz da hatun dedigin boyle olcak diyosunuz. bulusmada gorduk, geneli gobekli patideki erkeklerin. bira goberi naa boyle cikmis. herkez benmi beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 herkes s ile mi ayri abi llama =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 dory said: bulusmada gorduk, geneli gobekli patideki erkeklerin. bira goberi naa boyle cikmis. bi buluşmaya denk gelebilsem, göbek ortalamasını ciddi şekilde düşürücem de, kısmet işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar