Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En güzel zamanlar Locus Quann Zamanıydı yaf.Locus dışında bi serverda da oynamadım zaten.6 sene oldu bırakalı,oynamayı da düşünmüyorum(gerçi oynayabilirmiyim onuda bilmiyom ya neyse).
Mesaj tarihi:
başka serverda oynamadıysan en iyi zamanların o oldugunu ne biliosun :P bence dv en zevkliydi xaeninle justerini den griswolda, outlookerstan uniona ondan jandarma asayişine herkes vardı komediydi.
Mesaj tarihi:
0ne said:
En güzel zamanlar Locus Quann Zamanıydı yaf.Locus dışında bi serverda da oynamadım zaten.6 sene oldu bırakalı,oynamayı da düşünmüyorum(gerçi oynayabilirmiyim onuda bilmiyom ya neyse).

locus çökünce quann'da karakter yaratıp ortalık darmaduman edilirdi, bende o kervana katılırdım sonra dedimki lan ben malmıyım bide quannda kasayım. quanndada açtım adam gibi bi karakter sonra locusu bıraktım sdkfj quanna girmek daha kolaydı. hey gidi günler dimi...
Mesaj tarihi:
Sabancıyı da bırakmasından korkuyorum. Yeditepe'den yokuştan yuvarlandı diye ayrıldı şimdi de burada camdan sekmesi. Hayır olan benim parama oluyor ona yanıyorum, haksız mıyım kanka?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...