Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Pha said: Cons said: Pha said: Uoyu çok iyi oynarım. hahhahahahahah Ne var piç yanlış bişey mi söyledim, kim öğretti sana oyunu. wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 dark venue mu neydi o, cons gotunde donla grizin pesinde kosuyodu zamaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 sen diyince sitesine baktım hüzünlendim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 En güzel zamanlar Locus Quann Zamanıydı yaf.Locus dışında bi serverda da oynamadım zaten.6 sene oldu bırakalı,oynamayı da düşünmüyorum(gerçi oynayabilirmiyim onuda bilmiyom ya neyse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Aaah ah,arkadaşın acc siyle(tuzluk kadardım o zaman yoktu kredi kartım =/) 56k modemle osi de oynadığım dönem geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 başka serverda oynamadıysan en iyi zamanların o oldugunu ne biliosun :P bence dv en zevkliydi xaeninle justerini den griswolda, outlookerstan uniona ondan jandarma asayişine herkes vardı komediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Şahin babaaaaa, dv çok iyiydi ya harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abo dv forumlarının arşivini buldum Burdan user name : anti sifre : mon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Of guild hallda benim topic en yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 snn iyiydi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 0ne said: En güzel zamanlar Locus Quann Zamanıydı yaf.Locus dışında bi serverda da oynamadım zaten.6 sene oldu bırakalı,oynamayı da düşünmüyorum(gerçi oynayabilirmiyim onuda bilmiyom ya neyse). locus çökünce quann'da karakter yaratıp ortalık darmaduman edilirdi, bende o kervana katılırdım sonra dedimki lan ben malmıyım bide quannda kasayım. quanndada açtım adam gibi bi karakter sonra locusu bıraktım sdkfj quanna girmek daha kolaydı. hey gidi günler dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Gitti adamın yarağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 geleceği yok oldu lan onun. karısını düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Düşünmeye çalışıyorum da siyah beyaz bir karı, ekmeğin tohumlarının atıldığı geceyi hatırladım birden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Gerçi biraz nahoş bir geceydi. Ekonun dün lich ultisi gibi camdan sekmesinide açıklıyor bu durum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 neyse çocuğu büyüttünüz sabancıya okumaya bile yolladınız daha ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sabancıyı da bırakmasından korkuyorum. Yeditepe'den yokuştan yuvarlandı diye ayrıldı şimdi de burada camdan sekmesi. Hayır olan benim parama oluyor ona yanıyorum, haksız mıyım kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 karı kız peşinde koşuyo hıyar. aklı fikri şeyinde nolcak. haklısın tabi dedim zamanında vur kafasına diye. acıma yetime gelir koyar götüne demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Yaşına veriyoruz ama vere vere pipisi kendini geçti, sonumuz hayrola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 sonun pek hayrolmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bu gördüğün son değilse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Kalitesiz geyiğin ilgi görmediği gibi bi de yörüngeye oturmuşsun aga zuaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar