utopia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 olm dinan, sibel (tu) YEALLAPPİM NEAZAR DEĞİRME. uhueh<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fede said: olm tüm 80 küsürlü tsk mensubu insanların çocuğu gibi balıkesirde doğdun sadece. su feci koydu evet. bu genellemeyi bozarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 diyarbakır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Voys said: ''seni seven kitana'' sakat bitmiş sanki. öyle bi şiir mi vardı ilkokulda neydi? o diil de birazdan legbra gelip "yazmayın kardeşim şu kızlara diye yakınmaya başlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 öyle demeyin kitana tam s.kici yani sosyal herkesi sever herkesi s.ker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 0ne said: Voys said: ''seni seven kitana'' sakat bitmiş sanki. öyle bi şiir mi vardı ilkokulda neydi? o diil de birazdan legbra gelip "yazmayın kardeşim şu kızlara diye yakınmaya başlar" yok şey diye yakınıcam, uzak dur tatlı kardeşim, ben garbage'a 4353 gün önce mesaj atmışım en son, ismimi anıp neden sataşıyorsun onu çözemedim. 2 gram kişiliğin varsa bizden uzak allaha yakın ol, defol git bela mısın nesin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 http://www.rehberalem.com/firmalar/24564/urun/tirmik_29.jpg Semih'e bundan lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fede said: olm tüm 80 küsürlü tsk mensubu insanların çocuğu gibi balıkesirde doğdun sadece. su feci koydu evet. ben de bozuyorum genellemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ama o donemlerde balıkesir çok meşhurdu.. Memurlar, Askerler hepsi için lojmanlar vardı. Çok kalabalık olurdu. Artık öyle mi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 öyle. hala duruyo o lojmanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Yok ya, o kadar popüler değil artık, millet başka başka yerlere gidiyor. Öldü balıkesir.. Gerçi gözümle görmedim ama, gidenler böyle diyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 lojman lojmandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 neyse kızlar düşüp bayılmasın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 kilo mu verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Biraz fazla güneşte kalmış, kahverengiye dönmüş gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Cons said: fotoşop olsa, seni keserim, önüne bi adam koyarım böyle panik tipli, senin elinede çekiç koyarım. süper olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 programı yazanlar yasta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ZUAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Xinroth said: programı yazanlar yasta (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 aquila said: kilo mu verdin? göbeğini içeri çekmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 sigisMoNd said: Cons said: fotoşop olsa, seni keserim, önüne bi adam koyarım böyle panik tipli, senin elinede çekiç koyarım. süper olur bence. o mülayim ve huzurlu surata olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Xinroth said: programı yazanlar yasta vuhuuu ayar yedim :P yapinca farkettim o yuze gitmemis gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 bence çok cool saldırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar